Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Falcon 4.0 Allied Force

mozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το falcon 4 allied force.Το εγκατέστησα χτες.Μια χαρά εγκαταστήτε.Πάω να παίξω δε ξέρω τα κουμπιά πάω στις ρυθμίσεις τα βάζω όπως θέλω.Από την ώρα που το άνοιξα κολούσε,δηλαδή δε κολούσε αφού αλλάξω τις ρυθμίσεις,κολούσε και πριν της αλλάξω.Πάω κάνω update αλλά πάλι τα ίδια.πάω να παίξω ξεκινάει μια χαρά αλλλά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα κολλάει και το pc κάνει reset.Εν το μαεταξύ το pc μου έχει μεγάλα χαρακτηριστικά.Εξεπεργαστή 2,93 κάρτα γραφικών 1gb(nvidia 9400 GT) και ram 4gb.Και λειτουργικό win7.Τι να κάνω για να λύσω το πρόβλημα;Παρακαλώ πείτε μου είναι πολύ καλό παιχνίδι και θέλω να το πάίξω ωποσδήποτε!

Δημοσ.

Για αρχη στειλε email στο support της εταιριας. Κανε και κανα update στους drivers της καρτας γραφικων. Στο κανει μονο σε αυτο το παιχνιδι ή και σε αλλα? αν το κανει και σε αλλα τσεκαρε για θερμοκρασίες.

Αυτα για αρχη!

Δημοσ.
Για αρχη στειλε email στο support της εταιριας. Κανε και κανα update στους drivers της καρτας γραφικων. Στο κανει μονο σε αυτο το παιχνιδι ή και σε αλλα? αν το κανει και σε αλλα τσεκαρε για θερμοκρασίες.

Αυτα για αρχη!

Όχι μόνο σε αυτό.Και δεν είναι και κανένα παιχνίδι με πολλά φρου φρου κατά την γνώμη μου.

---------- Προσθήκη στις 13:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:31 ----------

βοήθεια ρε παιδιά

Δημοσ.

έχεις κάνει update σε 1.0.13 ? έχεις βάλει τελευταίους drivers κάρτας γραφικών... ? βασικά απο ότι είδα είσαι και στο forum της e-haf οπότε θα σου βρούνε τα παιδιά λύση...

edit: φιλική συμβουλή γιατι κάποτε πέταγα πολύ ... μην το παρατήσεις.. όταν νιώσεις οτι δεν την παλεύεις και οτι οι άλλοι είναι πολύ καλοί και εσύ με το ζόρι κάνεις τα μισά τότε προσπάθησε ακόμα περισσότερο.. !! ;)

Δημοσ.
έχεις κάνει update σε 1.0.13 ? έχεις βάλει τελευταίους drivers κάρτας γραφικών... ? βασικά απο ότι είδα είσαι και στο forum της e-haf οπότε θα σου βρούνε τα παιδιά λύση...

edit: φιλική συμβουλή γιατι κάποτε πέταγα πολύ ... μην το παρατήσεις.. όταν νιώσεις οτι δεν την παλεύεις και οτι οι άλλοι είναι πολύ καλοί και εσύ με το ζόρι κάνεις τα μισά τότε προσπάθησε ακόμα περισσότερο.. !! ;)

έκανα update σε 1.0.13.update τα drivers της κάρτας πως κάνω;βάζω το cd των drivers απλά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...