Προς το περιεχόμενο

Έχει ξεφύγει το youtube...

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να κανεις καινουργιο λογαριασμο θελει να βαλεις το νούμερο του κινητού σου για να σου στείλουν κωδικο επαλήθευσης!

Έχουν ξεφύγει εκει πέρα τα πράγματα......

Δημοσ.

σιγά μην τους το στείλω.

ίσως το κάνουν για να έχουν στο χέρι όσους ανεβάζουν περιεχόμενο όπου υπάρχουν ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

παράδειγμα η sony music που έχει χάσει την ψυχραιμία της και κυνηγάει τους απλούς χρήστες.

μάλλον τους το έχει επιβάλλει η sony και άλλες τέτοιες εταιρείες αυτό,δεν είναι δική τους ιδέα.

καλά που το ανέφερες πάντως γιατί σκεφτόμουνα να σβήσω το λογαριασμό μου.

Δημοσ.

Μολις εκανα καινουργιο λογαριασμο γιατι μου φανηκε πολυ παραξενο και δεν μου ζητησε τηλεφωνικο νουμερο. γραψε λιγο το url απο την σελιδα που κανεις εγραφη και σε καμια περιπτωση μην δωσεις τον αριθμο σου!

Δημοσ.

εγώ αν και είμαι παλιό μέρος (έχω ανεβάσει πάνω απο 120 βίντεο κάποια έχουν φάει copyright προς συγκεκριμένες χώρες ) μου ζήτησαν μόνο κάποιο τηλέφωνο (και στο gmail) για ασφάλεια του λογαριασμού μουόχι σε μήνυμα αλλα στην αρχική σελίδα όπως μπαίνεις, όμως δεν είναι υποχρεωτικό

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

σιγά μην τους το στείλω.

ίσως το κάνουν για να έχουν στο χέρι όσους ανεβάζουν περιεχόμενο όπου υπάρχουν ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

παράδειγμα η sony music που έχει χάσει την ψυχραιμία της και κυνηγάει τους απλούς χρήστες.

μάλλον τους το έχει επιβάλλει η sony και άλλες τέτοιες εταιρείες αυτό,δεν είναι δική τους ιδέα.

καλά που το ανέφερες πάντως γιατί σκεφτόμουνα να σβήσω το λογαριασμό μου.

Και εγώ που τους το έδωσα το νούμερο μου ακόμα περιμένω το μήνυμα επιβέβαίωσης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...