TasosPk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Λοιπον, εχω ενα σχετικα καλο pc... 2πυρηνο επεξεργαστη στα 2.66 2Gb ram 8600 Gt 512Mb καρτα γραφικων... Περασα χθες το Need For Speed Most wanted(2005) του οποιου οι απαιτησεις ειναι κατωτερες του μηχανηματος που εχω... Εκει λοιπον που ανοιγω το παιχνδι σε οποιαδηποτε φαση κολαει η εικονα και ο ηχος και το pc δεν ανταποκρινετε... :/ Eπισης απο τοτε που εβαλα τα 7 υπαρχει περιπτωση να κλεισω το pc αλλα τα ανεμηστηρακια να συνεχισουν να δουλευουν(!!!!) και οταν παω να το ανοιξω να μην ανοιγει με κανεναν τροπο μονο να ειτε να κλεισω τον διακοπτη του τροφοδοτικου ειτε να βγαλω το πολυπριζο... Τι ακριβως παιζει εδω?
nickarmy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 για το πρώτο δοκίμασε να κάνεις update τους drivers για το δεύτερο μπορεί να οφείλεται στο τροφοδοτικό
rafail1994 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 για το δεύτερο και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον server έχω δοκιμάσει και άλλο τροφοδοτικό και κάνει πάλι τα ιδία
nickarmy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 μου είχε τύχει να έχω δύο χαλασμένα τροφοδοτικά και να μην μου ανοίγει η κάρτα γραφικών !!! για το server πας στο τνήμα του hardware ή εκτος αν ο υπολογιστής αρνήται να κλείσει τα windows
rafail1994 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 για το server πας στο τνήμα του hardware ή εκτος αν ο υπολογιστής αρνήται να κλείσει τα windows τα windows τα κλείνει κανονικά και δεν κλίνει το pc δηλ.(δουλεύουν τα ανεμηστηρακια και ο επεξεργαστής...) αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι ο σκληρός αφού κλίνουν τα windows κλίνει ενώ τα αλλά δουλεύουν
nickarmy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 ε τοτε ειναι μάλλον καθαρά hardware , έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις μητρική (τρέξε και ένα ram test... αλλα δεν νομίζω να υπάρχει εκεί πρόβλημα)
rafail1994 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 ε τοτε ειναι μάλλον καθαρά hardware , έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις μητρική (τρέξε και ένα ram test... αλλα δεν νομίζω να υπάρχει εκεί πρόβλημα) μητρική δεν έχω ((θα βρω όμως από κάπου που θα πάει)) έτρεξα με memtest και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα έκανα ακόμη και δυο ώρες stress το σύστημα μήπως είχε κάτι αλλά τίποτα όλα καλά και η θερμοκρασίες είναι πολύ καλές
nickarmy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 ενός φίλου μου χάλασε ένα μέρος της μητρικής απο τη πολύ ζέστη που είχε μια μέρα ... λέω μερος γιατι όταν άλλαξα τις θέσεις των ραμ άρχισε να δουλεύει αλλα ήταν αναπόφευκτη η αλλαγή )
rafail1994 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 έμενα άρχισε να το κάνει όταν τα έβγαλα όλα από το pc για να το καθαρίσω
nickarmy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 επαναρσυναμολόγησέ τότε ... ίσως κάτι δεν έχει κάτσει καλά
rafail1994 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 επαναρσυναμολόγησέ τότε ... ίσως κάτι δεν έχει κάτσει καλά μόνο μια και δυο φορές :-D και συνεχίζει έχω φάει τον κόσμο να βρω τι στον δι@@@λο φταίει έχει εδω και κάνα τετράμηνο
rafail1994 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 τι το ηθελες και εσυ το καθάρισμα έλα ντε μου φάνηκε και καλά ότι έχει μαζέψει σκόνη και νατα τώρα
filip123go Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα με εξωτερικούς σκληρούς (ενώ έκλεινα το pc αυτοί συνέχιζαν να δουλεύουν) Τελικά έπρεπε να "πειράξω" μια ρύθμιση στο bios. Τσεκαρε κ εσύ μήπως έχει απορυθμιστεί τίποτα και κάνε κ μια επαναφορά του bios στις αρχικές ρυθμίσεις...
rafail1994 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα με εξωτερικούς σκληρούς (ενώ έκλεινα το pc αυτοί συνέχιζαν να δουλεύουν)Τελικά έπρεπε να "πειράξω" μια ρύθμιση στο bios. Τσεκαρε κ εσύ μήπως έχει απορυθμιστεί τίποτα και κάνε κ μια επαναφορά του bios στις αρχικές ρυθμίσεις... το έχω κάνει clear cmos και τα ξανά ρύθμισα αλλά πάλι τίποτα έχω σκάση και σε άλλους που το είπα μου είπαν ότι και αυτή πρώτη φορά βλέπουν τέτοιο πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.