xavier Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 εχω ενα προβλημα με την εκκινηση των windows, μετα απο φορματ που εκανα προσφατα... μου βγαζει ενα μηνυμα ntldr is missing και δεν φορτωνει...Ομως οταν εχω μεσα στο dvd ειτε το δισκακι των windows ή το δισκακι της μητρικης bootarei κανονικα. λειτουργικο windows xp δοκιμασα να το διορθωσω με fixboot και fixmbr οπως ειχα διαβασει σε κατι παλιοτερα thread αλλα το προβλημα παραμενει. υπαρχει καποια αλλη λυση... Οχι οτι εχω καποιο σοβαρο προβλημα, γιατι απλα εχω αφησει το dvd της μητρικης μεσα στο drive, απλα απο περιεργια...
kosmasgr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Για ρίξε μια ματιά εδώ Μπες και με ασφαλή λειτουργία και ρίξε ένα check up τον δίσκο σου ή δοκίμασε επαναφορά του λειτουργικού σε σημείο αμέσως μετά το φορμάτ.
parsifal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.