Προς το περιεχόμενο

Machette

kurokokoro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω την κατα ευχαριστήθηκα. Είναι ωραίο να ξέρεις τι πάς να δείς και να μην βγαίνεις μλκας.

Καθαρή βαρβατίλα και τρία πανέμορφα κορμιά.

Η ταινία μέσα απο την υπερβολή της δείχνει με διασκεδαστικό τρόπο την ηλιθιότητα όλων αυτών των σοβαροφανή περιπετειών που βγαίνουν με το κιλό. Εκεί πιστεύω πέτυχε το όλο εγχείρημα.

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω πως την εβγαλαν την χειροτερη περιοδο....Ειναι απιθανο μια τετοια νταπαντουπα ταινια να ανταγωνιστει μια αλλη σαν το Expendables, οχι τοσο σε θεμα ποιοτητας αλλα σε θεμα cast και κακα τα ψεματα δεν παει ο κοσμος σινεμα καθε μερα ωστε να δει και τις 2 και σιγουρα οι περισσοτεροι θα προτιμησουν το Expendables.

Βεβαια πολλους δεν τους ενδιαφερει το οικονομικο θεμα, απλα μια παρατηρηση εκανα.

Δημοσ.

Και το Machete μια χαρά cast έχει για ταινία του είδους. Το The Expendables απλά πασάρεται σα συνάντηση γιγάντων. Steven Seagal δεν έχει όμως, άντε γεια!

Δημοσ.

Εβαλαν τον Jet Li μαζι με τον Statham νομιζω αρκουν.

Ο Seagal δεν ειναι τοσο hardcore πλεον, εχει γινει γομαρακι και αυτο εχει χαλασει πολλους.

Δημοσ.

Τι να σου πω, αυτοί οι δύο είναι κάπως νεότεροι, σε σύγκριση με τους άλλους.

Κατά τη γνώμη μου πάντως, ο Trejo δεν είναι ο μόνος badass στην ταινία.

Δημοσ.

Εμένα το Expendables δεν μου άρεσε. Δεν μου έβγαλε cultίλα αλλα κάτι δήθεν. Δεν έδεσε το γλυκό. Άσε που ο Σταλόνε δεν μπορεί να μιλήσει. Τι το ήθελε το botox στα χείλη; Και σιγά την γκόμενα που έβαλαν...

Ο Machete και είναι σκατόφατσα και δέρνεις πολύ και γαμ@ει ότι βρεί...Ε τώρα δεν συγκρίνονται

Δημοσ.

Ρε guys, μην βαρέσετε, αλλά ο Danny T μήπως έχει παίξει σε εκείνη την μεξικάνικη σειρά που βλέπαμε όταν ήμασταν μικροί Carrusel? Που μαζί με έναν ακόμα τύπο είχαν απαγάγει ένα παιδί?

Δημοσ.
Ρε guys, μην βαρέσετε, αλλά ο Danny T μήπως έχει παίξει σε εκείνη την μεξικάνικη σειρά που βλέπαμε όταν ήμασταν μικροί Carrusel? Που μαζί με έναν ακόμα τύπο είχαν απαγάγει ένα παιδί?

Όχι, ή τουλάχιστον δεν αναφέρει κάτι τέτοιο το imdb.

Δημοσ.
Όχι, ή τουλάχιστον δεν αναφέρει κάτι τέτοιο το imdb.

Και εγώ είδα ότι δεν αναφέρει τίπoτα το imdb, αλλά νομίζω γμτ ότι τον θυμάμαι εκεί. Κάποιος μεγάλος fan της σειράς, αν βλέπει το θέμα ας μας διαφωτίσει. Πάντως ok αν έκανε εμφάνιση στο Carusel τότε μιλάμε για το απόλυτο brilliant κομμάτι.

Δημοσ.

Ρε τζόρτζ.

Στο καρουζέλ κιόλας.

Μεξικάνικη σειρά για παιδιά.

Το φυλακόβιο, χρήστη ναρκωτικών και σεσημασμένο στη χώρα του Ντάνι. Ε;

Άσε που, και να γινόταν, θα ήταν ανυπολόγιστο ΦΕΗΛ για το Ντάνι να τον βάλουν απλά να "απαγάγει ένα παιδί" δε νομίζεις;

Δημοσ.

Ναι δεν αντιλέγω. Αλλά κάποιος fan της σειράς ας μας το διαβεβαιώσει για να είμαστε σίγουρα. Έτσι κ αλλιώς μια απαγωγή νομίζω έχει γίνει όλο κ όλο στο καρουζέλ δεν πρόκειται να το μπερδέψουμε. Στα λόγια μου έρχεσαι, αυτό θα είναι από τα άγραφα αν έχει γίνει δηλαδή brilliant!! :>

Δημοσ.

Βγήκε σε ταινία αυτό; Δεν το περίμενα. Πραγματικά είδα στο Planet terror το trailer και ξεκαρδίστηκα. Μου φάνηκε σαν σάτιρα των ανάλογων ταινιών και μάλιστα πολύ πετυχημένη... Τι να πω; Καλή ταινία;

Δημοσ.
Ιδού ένα ενδιαφέρον άρθρο από το CinemaBlend με το οποίο ο συντάκτης προσπαθεί να ερμηνεύσει την (κατά την άποψή του) εμπορική αποτυχία της ταινίας στις ΗΠΑ.

[Χωρίς να συμμερίζομαι αναγκαστικά τις παρατηρήσεις του.]

http://www.cinemablend.com/new/Machete-Killed-Why-Rodriguez-s-Exploitation-Movie-Failed-To-Find-An-Audience-20505.html

εμπορικη αποτυχια; η ταινια για το ειδος της,εβγαλε ακριβως το ποσο που ηταν αναμενομενο.ηδη στην αμερικη εβγαλε το κοστος της μαζι με ενα πλεονασμα κερδους,ενω ακομα δεν εχουν μπει τα νουμερα απο την διεθνη αγορα.

αφηστε δε που για αυτες τις ταινιες το πραγματικο κερδος ερχεται απο το home cinema format.

μην διαβαζετε κριτικες απο φανμπουιστικα σαιτς,ειδικα οταν προκειται για το BO.εδω σε γνωστο ελληνικο μπλογκ,ακομα επιμενουν πως το Αβαταρ ειναι εμπορικη αποτυχια. :lol:

τα boxofficemojo,deadline και thenumbers ειναι αξιοπιστα σαιτς για το ΒΟ αφου ανακοινωνουν και αναλυουν τα επισημα νουμερα και τις στατιστικες που εχουν μαζεψει ολα αυτα τα χρονια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...