goodMan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μιας και βρισκομαστε στην κατηγορια μπλα μπλα σχολιαζουμε ορισμενα λογια και "σοφα".Προσωπικα χειροτερη εξυπναδα απο αυτο δεν εχω διαβασει... Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά Δεν κανω επιθεση στον φιλο του φορουμ που το χρησιμοποιει αλλα σιγουρα υπαρχει και κατι καλυτερο απο αυτο.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Ε άμα πετάτε κοτσάνες φυσικό είναι να μην σας παίρνουν στα σοβαρά.
pournaras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μιας και βρισκομαστε στην κατηγορια μπλα μπλα σχολιαζουμε ορισμενα λογια και "σοφα".Προσωπικα χειροτερη εξυπναδα απο αυτο δεν εχω διαβασει... Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά Δεν κανω επιθεση στον φιλο του φορουμ που το χρησιμοποιει αλλα σιγουρα υπαρχει και κατι καλυτερο απο αυτο. Και γιατι πρεπει να κρινεις εσυ το αν υπαρχει η οχι κατι καλυτερο να βαλει καποιος στην υπογραφη του; Σχολιασε κανεις τη δικη σου; Και αν εγω θεωρησω τη δικη σου υπογραφη "σοφη" και χειροτερη εξυπναδα, πως ακριβως θα αντιδρασεις; Βεβαια θα μου πεις, δεν ειναι ενα απλο μελος, καλως η κακως, εδω μεσα ειναι εξουσια. Και το να τα βαλεις με την εξουσια, εστω κι εδω μεσα δινει οπως και να το κανουμε ενα πρεστιζ. Και μιας και ειναι ανωδυνο, υπαρχουν δυο περιπτωσεις: Ειτε το προσπερναει σφυριζοντας διαφορα, οποτε κορδωνεσαι απο υπερυφανεια που τα εβαλες με την εξουσια, ειτε λογω καυσωνα σου τραβαει ενα καλο banιο και μετα μπαινεις με νεο account και κατηγορεις το κακο forum και την κακια εξουσια που δεν εχει ελευθερια λογου, και φιμωνει αδικα τις ελευθερες φωνες. Πολυπαιγμενο το εργο, απλα αλλαζουν οι ηθοποιοι.
goodMan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Ε άμα πετάτε κοτσάνες φυσικό είναι να μην σας παίρνουν στα σοβαρά. Ε αμα πετας συνεχως φυσικο ειναι να μην σε παρουν στα σοβαρα. Βαλτε κατι σαν το δικο μου ομορφα και ωραια κοιτα τι γραφω: Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΖΕΙ. απλα πραματα. ---------- Προσθήκη στις 06:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:10 ---------- Και γιατι πρεπει να κρινεις εσυ το αν υπαρχει η οχι κατι καλυτερο να βαλει καποιος στην υπογραφη του;Σχολιασε κανεις τη δικη σου; Και αν εγω θεωρησω τη δικη σου υπογραφη "σοφη" και χειροτερη εξυπναδα, πως ακριβως θα αντιδρασεις; Βεβαια θα μου πεις, δεν ειναι ενα απλο μελος, καλως η κακως, εδω μεσα ειναι εξουσια. Και το να τα βαλεις με την εξουσια, εστω κι εδω μεσα δινει οπως και να το κανουμε ενα πρεστιζ. Και μιας και ειναι ανωδυνο, υπαρχουν δυο περιπτωσεις: Ειτε το προσπερναει σφυριζοντας διαφορα, οποτε κορδωνεσαι απο υπερυφανεια που τα εβαλες με την εξουσια, ειτε λογω καυσωνα σου τραβαει ενα καλο banιο και μετα μπαινεις με νεο account και κατηγορεις το κακο forum και την κακια εξουσια που δεν εχει ελευθερια λογου, και φιμωνει αδικα τις ελευθερες φωνες. Πολυπαιγμενο το εργο, απλα αλλαζουν οι ηθοποιοι. Εγω θελησα να σχολιασω ολα αυτα που γραφει ο καθενας ως υπογραφη του και τιποτα παραπανω οπως και ανεφερα.Απλα επειδη αυτο συχνα το εβλεπα στο φορουμ και δεν μου αρεσε ειπα να σχολιασω αυτο.Τωρα οσα καθεσε και λες εσυ περι εξουσιων κ.τ.λ ( απορω πως δεν βαριεσε ) μονο γελιο μου προκαλουν και για να τα σκεφτηκες παει να πει πως κατι τρεχει.Επειδη εχω κανει διαφορρετικους λογαριασμους θα επρεπε να ντρεπομαι η να παω να ξομολογηθω ? Ασχοληθειτε με κατι σοβαρο ακομα και οταν εχει να κανει με αστεια πραγματα.ΤΟ θεμα μπλα μπλα γι αυτο υπαρχει.Αλλοι λενε κατι ασχετο και αλλοι κατι σοβαρο , τωρα εσυ τι ζορι τραβας δεν ξερω και ουτε με ενδιαφερει. Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΖΕΙ φιλαρακι.
MisterD Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Βεβαια θα μου πεις, δεν ειναι ενα απλο μελος, καλως η κακως, εδω μεσα ειναι εξουσια. Και το να τα βαλεις με την εξουσια, εστω κι εδω μεσα δινει οπως και να το κανουμε ενα πρεστιζ. Και μιας και ειναι ανωδυνο, υπαρχουν δυο περιπτωσεις: Ειτε το προσπερναει σφυριζοντας διαφορα, οποτε κορδωνεσαι απο υπερυφανεια που τα εβαλες με την εξουσια, ειτε λογω καυσωνα σου τραβαει ενα καλο banιο και μετα μπαινεις με νεο account και κατηγορεις το κακο forum και την κακια εξουσια που δεν εχει ελευθερια λογου, και φιμωνει αδικα τις ελευθερες φωνες. Πολυπαιγμενο το εργο, απλα αλλαζουν οι ηθοποιοι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Ενω το "ειναι αλλιως η κοινωνια των linuxadwn" ειναι πιο φιλοσοφημενο.
otherside88 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 εγω για να πω την αληθεια... δεν δινω σημασια σε κανενος την υπογραφη... την κοιταω την διαβαζω αλλα απο κει και περα κανενος η υπογραφη δεν με εχει απασχολησει για πανω απο οσο χρειαζεται ο εγκεφαλος μου για να την επεξεργαστει... η δικια μου ας πουμε ειναι στιχος των Eloy απο το τραγουδι Between The Times...
Teaser Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δηλαδή άνοιξες το θέμα για να σχολιάσεις το ρητό και ως έναυσμα για σχολιασμό γενικά ρητών ή για να την πεις στον αρχηγό για το πόσο κακιά υπογραφή έχει; Το πρώτο τρώγεται, έχουν υπάρξει άπειρα threads αυτού του είδους(σχολιασμός κάποιου πράγματος) αλλά το δεύτερο; Εξήγησε μας για να δούμε και το μέλλον του θρεντ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.