Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ιο

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει κανεις να βοηθησει για το πως αφαιρειται ο συγκεκριμενος Virus:Win32/Alureon.H σε XP-32Bit;

Δημοσ.

Σβήσε οτιδήποτε antivirus έχεις και πέρασε το Avast. Αν δεν το βρεί το Avast (που δεν νομίζω να μην το βρεί) χρησιμοποίησε το Malwarebytes Antimalware.

Δημοσ.

ξεκινα τον σε ασφαλη λειτουργια. κανε scan και με avast και με avira.

ομως με ψαξιμο για τον ιο διαβασα οτι αλλοιωνει στοiχεια dns του δικτυου σου που θα πρεπει να ξαναφτιαξεις μετα.

επισης αλλοιωνει drivers συσκευων και τους κανει μη εγκυρους με αποτελεσμα τα xp να σου ξαναβρισκουν αγνωστες συσκευες. οποτε το συστημα σου ακομα και με την αφαιρεση να εχει πληγει ανεπανορθωτα.

προτεινω ανεπιφυλακτα...αν μπορεις βεβαια

backup και φορματ.

μου κανει εντυπωση οτι εχει το προσωνυμιο trojan/malware στη σελιδα της microsoft...εγω βλεπω ενα καθαρα σκληροπυρηνικο ιο

Δημοσ.

Το AVG Windows Defender Malwarebytes Microsoft Security Essentials Spybot Search Destroy δεν βρισκουν τιποτα ...Μονο το MRT βρισκει αλλα δεν μπορει να το βγαλει...Αν γινοταν θα ηθελα να αποφυγω το format...παντως μου αλλοιωνει τις διευθυνσεις DNS με αποτελεσμα να πρεπει να τις ξαναπερασω η να τις αφησω κενες...

Δημοσ.

Τελευταια (και πρωτη) φορα που τον πετυχα δεν καταφερα να τον σβησω και αναγκαστικα να παω για φορματ. Ειχα σκαναρει με σχεδον ολα τα av και antimalware που μπορεσα να βρω. Μπηκα απο ubuntu, εψαξα και βρηκα το "αρχειακι" και το εσβησα. Παλι τιποτα. Μπουταρα απο live antivirus cd και σκαναρα. Παλι χωρις αποτελεσμα. Στο τελος αναγκαστικα να κανω φορματ.

Δημοσ.

Τι συμπτωματα ειχες; Aπο οτι βλεπω και εγω για format θα παω σε καμια εβδομαδα...Ευχαριστω παντως..

Δημοσ.

Μου χαλαγε το DNS και επρεπε, καθε φορα που ανοιγα το pc να τα ξαναεφτιαχνα. Δεν ξερω για το αν πειραζει drivers γιατι δεν το αφησα να φτασει σε αυτο το σημειο. Μεσα σε μια βδομαδα το ειχα κανει το φορματ.

Δημοσ.

Ειναι απαραιτητο να κανω scan με αυτο το προγραμμα; Δοκιμασα και επαναφορα συστηματος αλλα τιποτα...

Δημοσ.
Ειναι απαραιτητο να κανω scan με αυτο το προγραμμα; Δοκιμασα και επαναφορα συστηματος αλλα τιποτα...

τι να σου κανει η επαναφορα..σιγα μην ειχε μεινει απειραχτο το αρχειο επαναφορας εφοσον βρισκεται μεσα στο ''κακο''

οταν με το καλο το προβλημα σου θα ειναι πλεον ''χτες'' ηρεμος και ωραιος ασε την επαναφορα των win να τρεχει ετσι για να τρεχει και εγκατεστησε και αρχισε να παιρνεις image μεσω acronis true image.;)

απλα δεν υπηρχε περιπτωση να μην κανει επαναφορα και επισης ακομα και στο ιδιο υπολογιστη να ειχες το image δεν υπηρχε περιπτωση να πειραχτει.

στο λεω σαν μια συμβουλη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ο κοσμος να χαλασει. εγω κερδισα πολυ μαλλι (που δεν τραβηξα ) και πολυ ιδρωτα (που δεν απεβαλα) και ειναι αιτια αυτο το κατ'εμε ανυπερβλητο λογισμικο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...