sarantatessera Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Σκέφτομαι να πάρω είτε το 8520 είτε το 8900. Όταν κάνω μια αναζήτηση στο skroutz για να συγκρίνω τιμές, στο μεν 8520 το βρίσκω 229 ευρώ σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα "cell phones" χωρίς έξοδα αντικαταβολής και αποστολής (είναι αρκετά χαμηλή τιμή ή νομίζω; ) και το 8900 το βρίσκω 280 ευρώ σε ένα άλλο κατάστημα (cleverstore). Πως είναι δυνατόν να είναι τόσο χαμηλές οι τιμές (πάντα σε σχέση με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα, ειδικά για το 8900 που η επόμενη τιμή είναι +40 ευρώ); Μήπως παίζει τίποτα; Ρωτάω γιατί απλά δεν ξέρω...
telcomfreak Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Σκέφτομαι να πάρω είτε το 8520 είτε το 8900. Όταν κάνω μια αναζήτηση στο skroutz για να συγκρίνω τιμές, στο μεν 8520 το βρίσκω 229 ευρώ σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα "cell phones" χωρίς έξοδα αντικαταβολής και αποστολής (είναι αρκετά χαμηλή τιμή ή νομίζω; ) και το 8900 το βρίσκω 280 ευρώ σε ένα άλλο κατάστημα (cleverstore).Πως είναι δυνατόν να είναι τόσο χαμηλές οι τιμές (πάντα σε σχέση με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα, ειδικά για το 8900 που η επόμενη τιμή είναι +40 ευρώ); Μήπως παίζει τίποτα; Ρωτάω γιατί απλά δεν ξέρω... Ελευθερη αγορα ειναι και ο καθε ενας το πουλαει οσο νομιζει . Να τσεκαρεις το χρονο εγγυησης που σου δινει και το κοστος αποστολης . Μερικες φορες το +40 ειναι ποιο φθυνο .
sarantatessera Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Αξίζει τον κόπο να τα "σκάσω" για το 8900; Θέλω γνώμες... ---------- Προσθήκη στις 15:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:41 ---------- Αυτά που διαβαζω από δω κι από κει αν είναι unlocked κτλ, τι είναι; Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάμια δυσλειτουργία; Έχει ελληνικά κανονικά; Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του; Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το κινητό και θα ήθελα να μάθω αν έχει κάποιες "ιδιαιτερότητες".
cb_papi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Unlocked σημαίνει να μπορείς να το χρησιμοποιείς σε όποιο πάροχο θες (vodafone, cosmote, wind κλπ.). Για να αξιοποιήσεις στο έπακρο το blackberry, χρειάζεσαι συμβόλαιο και μαζί το πρόγραμμα δεδομένων BIS ή BES (Αν δεν είσαι επιχείρηση χρειάζεσαι το BIS, Blackberry Internet Service). Αλλιώς δεν θα μπορείς να λαμβάνεις Push Email, δηλαδή email τη στιγμή που στα στέλνουν, να χρησιμοποιείς τη τρομερή συμπίεση που προσφέρουν τα blackberry, το GPS και άλλα πολλά. Αν δεν χρειάζεσαι να λαμβάνεις και να στέλνεις email από το κινητό, σκέψου κάποια άλλη λύση. Τα Blackberry είναι κινητά για καθαρά επαγγελματική χρήση. Μην περιμένεις τα έξαλλα μενού των άλλων κινητών. Μπορείς να δεις πως είναι ένα blackberry, τι δυνατότητες έχει κλπ. κατεβάζοντας έναν simulator από εδώ.Απλά διάλεξε το μοντέλο που θες και μετά το OS 5.
NiklausK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τυχαίνει να έχω το ΒΒ 8900.. Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, για να μπορέσεις να αξιοποίησεις τις δυνατότητες του, πρέπει να έχεις σύνδεση.. Με το Wi-Fi, μπορείς να περιηγηθείς στον Browser που διαθέτει (και να μπεις σε όποια σελίδα θες), αλλά άλλες εφαρμογές που έχεις κατεβάσει (πχ Facebook, για να μπαίνεις κατευθείαν σε αυτήν την εφαρμογή, κλπ), δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις με τν δυνατότητα Wi-Fi. Αντίστοιχα το GPS δεν λειτουργει και αυτό χωρίς συμβόλαιο σύνδεσης σε κάποια εταιρία. Και πολλές άλλες εφαρμογές ακόμη...
NiklausK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τυχαίνει να έχω το ΒΒ 8900.. Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, για να μπορέσεις να αξιοποίησεις τις δυνατότητες του, πρέπει να έχεις σύνδεση.. Με το Wi-Fi, μπορείς να περιηγηθείς στον Browser που διαθέτει (και να μπεις σε όποια σελίδα θες), αλλά άλλες εφαρμογές που έχεις κατεβάσει (πχ Facebook, για να μπαίνεις κατευθείαν σε αυτήν την εφαρμογή, κλπ), δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις με τν δυνατότητα Wi-Fi. Αντίστοιχα το GPS δεν λειτουργει και αυτό χωρίς συμβόλαιο σύνδεσης σε κάποια εταιρία. Και πολλές άλλες εφαρμογές ακόμη...
psalias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 κανονικά ναι πρέπει να έχεις bis για να αξιοποιήσεις στο 100% της δυνατότητες του, αλλά αν σε περίπτωση ανάγκης (καρτοκινητό) δεν μπορείς να έχεις bis μπορείς με ένα προγραματακι να το αναγκάσεις να δουλεβουν όλα μέσω wifi εκτός από το push mail . Γενικά παντός αν είσαι μετάξι πχ κάποιου νοκια και κάποιου blackberry σίγουρα blackberry
psalias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 κανονικά ναι πρέπει να έχεις bis για να αξιοποιήσεις στο 100% της δυνατότητες του, αλλά αν σε περίπτωση ανάγκης (καρτοκινητό) δεν μπορείς να έχεις bis μπορείς με ένα προγραματακι να το αναγκάσεις να δουλεβουν όλα μέσω wifi εκτός από το push mail . Γενικά παντός αν είσαι μετάξι πχ κάποιου νοκια και κάποιου blackberry σίγουρα blackberry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.