the_call_of_fir Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 μολις ηρθα σπιτι κουβαλοντας εναν καινουριο sata 1tb τον κουμπωσα πανω στο pc τις υπογραφης και δεν τον βλεπει ουτε μεσα στα bios καμια ιδεα?δεν εχω και κανενα προχειρο υπολογιστη εδω κοντα να τον δοκιμασω εκει μπας και ειναι ελατοματικος...
mokas1234567 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 δεν τον εχει στο bios:fear: δεν το εχω παθει ποτε αλλα δες αν τον εχει στην διαχειριση συσκευων
the_call_of_fir Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 οχι δεν υπαρχει πουθενα βασικα ψιλο βαριεμε να το ψαξω κιαλο τωρα το μονο που εκανα ειναι να τον αλλαξω και στις 6 σατα θυρες αλλα παλι τιποτα
mokas1234567 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 αν και βρωμαει DOA περιμενε μηπως εχει κανεις αλλο τπτ ιδεες?
the_call_of_fir Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 θα περιμενω αλλα δεν με βλεπω για πολυ ακομα να αντεχω....
mvaggel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δοκίμασες να τον βάλεις σε κάποιο ήδη ενεργό SATA (δηλαδή να αντικαταστήσεις κάποιον ήδη υπάρχοντα δίσκο)? Πρόβλημα με μη αναγνώριση από το BIOS είχα κάποια στιγμή λόγω ανεπαρκούς τροφοδοτικού (και πολλά άλλα προβλήματα αλλά αυτά είναι offtopic).
the_call_of_fir Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 ναι το εκανα και αυτο αλλα ανταποκριση μηδεν...μαλλον θα πρεπει να τον δοκιμασω σε εναν αλλο υπολογιστη για να μου φυγει η απορια...τελικα αν ειναι ελατοματικος λεω να παω να τον σπασω στα κεφαλια αυτων απο τα e-shop
TheELF Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Καλά τέτοια ώρα γύρισες με καινούργιο SATA πρέπει να ξαναρχίσω να βγαίνω ποιο συχνά μου φαίνεται. 1. δοκίμασε με άλλα καλώδια και data και ρεύματος (ελπίζω να μην το ξέχασες) 2.update τα driver της motherboard 3.αν δεν έχει φτιαχτεί μέχρι τώρα update bios αλλά αύριο το πρωί (λέμε τώρα πρωί)
mvaggel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 ναι το εκανα και αυτο αλλα ανταποκριση μηδεν...μαλλον θα πρεπει να τον δοκιμασω σε εναν αλλο υπολογιστη για να μου φυγει η απορια...τελικα αν ειναι ελατοματικος λεω να παω να τον σπασω στα κεφαλια αυτων απο τα e-shop Πιθανόν να στείλεις κάποιον άσχετο στο νοσοκομείο, + ότι θα χάσεις την εγγύηση. Καλύτερα απλά να τον επιστρέψεις.
The_Judas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και κάνε "ανίχνευση για αλλαγές υλικού" μήπως και τον αναγνωρίσει.
Red_Phantom Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Έχεις ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:ASUS M4A87TD. Λογικά στο bios θα έχει επιλογή Quick Boot. Απενεργοποίησε το για να δει τον δίσκο. Μετά το ενεργοποιείς πάλι αν θες.
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και κάνε "ανίχνευση για αλλαγές υλικού" μήπως και τον αναγνωρίσει. αν δεν φαινεται στο bios δεν υπαρχει περιπτωση να δουλεψει ο σκληρος ουτε περιπτωση να τον δει οποιοδηποτε λειτουργικο συστημα θα ηθελα να ρωτησω το φιλο που εχει το προβλημα αν ο σκληρος δινει καθολου φυσικα σημαδια ζωης....οταν ξεκινας το pc
the_call_of_fir Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 μπα οχι χτυπιμενος ηταν γιατι το πρω'ι' που τον πηγα πισω του ειπα εκει βαλτον στον δικο σου υπολογιστη να δουμε αν θα γινει κατι και τζιφος η δουλεια...για ακομα μια φορα απαραδεχτοι στα e-shop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.