Προς το περιεχόμενο

Δεν βλεπει καινουριο sata

the_call_of_fir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις ηρθα σπιτι κουβαλοντας εναν καινουριο sata 1tb τον κουμπωσα πανω στο pc τις υπογραφης και δεν τον βλεπει ουτε μεσα στα bios καμια ιδεα?δεν εχω και κανενα προχειρο υπολογιστη εδω κοντα να τον δοκιμασω εκει μπας και ειναι ελατοματικος...

Δημοσ.

οχι δεν υπαρχει πουθενα βασικα ψιλο βαριεμε να το ψαξω κιαλο τωρα το μονο που εκανα ειναι να τον αλλαξω και στις 6 σατα θυρες αλλα παλι τιποτα :(

Δημοσ.

Δοκίμασες να τον βάλεις σε κάποιο ήδη ενεργό SATA (δηλαδή να αντικαταστήσεις κάποιον ήδη υπάρχοντα δίσκο)?

Πρόβλημα με μη αναγνώριση από το BIOS είχα κάποια στιγμή λόγω ανεπαρκούς τροφοδοτικού (και πολλά άλλα προβλήματα αλλά αυτά είναι offtopic).

Δημοσ.

ναι το εκανα και αυτο αλλα ανταποκριση μηδεν...μαλλον θα πρεπει να τον δοκιμασω σε εναν αλλο υπολογιστη για να μου φυγει η απορια...τελικα αν ειναι ελατοματικος λεω να παω να τον σπασω στα κεφαλια αυτων απο τα e-shop

Δημοσ.

Καλά τέτοια ώρα γύρισες με καινούργιο SATA :-D πρέπει να ξαναρχίσω να βγαίνω ποιο συχνά μου φαίνεται.

1. δοκίμασε με άλλα καλώδια και data και ρεύματος (ελπίζω να μην το ξέχασες)

2.update τα driver της motherboard

3.αν δεν έχει φτιαχτεί μέχρι τώρα update bios αλλά αύριο το πρωί (λέμε τώρα πρωί) ;)

Δημοσ.
ναι το εκανα και αυτο αλλα ανταποκριση μηδεν...μαλλον θα πρεπει να τον δοκιμασω σε εναν αλλο υπολογιστη για να μου φυγει η απορια...τελικα αν ειναι ελατοματικος λεω να παω να τον σπασω στα κεφαλια αυτων απο τα e-shop

Πιθανόν να στείλεις κάποιον άσχετο στο νοσοκομείο, + ότι θα χάσεις την εγγύηση.

Καλύτερα απλά να τον επιστρέψεις.

Δημοσ.

Έχεις ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:ASUS M4A87TD.

Λογικά στο bios θα έχει επιλογή Quick Boot.

Απενεργοποίησε το για να δει τον δίσκο.

Μετά το ενεργοποιείς πάλι αν θες.

Δημοσ.
Πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και κάνε "ανίχνευση για αλλαγές υλικού" μήπως και τον αναγνωρίσει.

αν δεν φαινεται στο bios δεν υπαρχει περιπτωση να δουλεψει ο σκληρος ουτε περιπτωση να τον δει οποιοδηποτε λειτουργικο συστημα

θα ηθελα να ρωτησω το φιλο που εχει το προβλημα αν ο σκληρος δινει καθολου φυσικα σημαδια ζωης....οταν ξεκινας το pc

Δημοσ.

μπα οχι χτυπιμενος ηταν γιατι το πρω'ι' που τον πηγα πισω του ειπα εκει βαλτον στον δικο σου υπολογιστη να δουμε αν θα γινει κατι και τζιφος η δουλεια...για ακομα μια φορα απαραδεχτοι στα e-shop

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...