Προς το περιεχόμενο

αγορα pc-ποιο Combo να προτιμησω?

dukas77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,σκεφτομαι την αγορα νεου pc κ θα ηθελα τις γνωμες σας,βασικα με το συνδιασμο mobo-cpu.Το pc προοριζεται κυριος για παιχνιδια και γενικα θελω να το κρατησω 3-4 χρονια κανοντας τα παντα σχετικα ανετα(η μοναδικη αναβαθμιση μετα απο καιρο λογικα θα αφορα τη gpu και σιγουρα ενα ssd οταν πεσουν οι τιμες).Nα αναφερω οτι δε με ενδιαφερει αμεσα το o/c ουτε και η προοπτικη του sli. Budget 1300-1400 μονο κουτι.

CPU. I7 870

ΜΟΒΟ.GIGABYTE GA-P55A-UD4

ΡΑΜ. KINGSTON KHX1600C7D3K2/4GX 4GB 1600MHZ HYPERX

η'

CPU. Ι7 930

ΜΟΒΟ. GIGABYTE GA-X58A-UD3R

ΡΑΜ. KINGSTON KHX1600C7D3K3/6GX DDR3 1600MHZ HYPERX

Η διαφορα ειναι στα 136ε αξιζουν για το δευτερο Combo? Το υπολοιπο συστημα θα ειναι.

GPU GIGABYTE GeForce GTX 460 1GB OC Video Card

CASE haf 932

HD Western Digital Caviar Black 1TB

PSU μαλον το THERMALTAKE W0178 TOUGHPOWER ESA 850w.

ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

Στα games είναι πιο κάτω ο 1055T, αλλά σε εφαρμογές πιο πάνω.

αν δεν χρειαζεται σε εφαρμογες. Εγώ τον amd 955 θα έπαιρνα :-)

Δημοσ.
Στα games είναι πιο κάτω ο 1055T, αλλά σε εφαρμογές πιο πάνω.

αν δεν χρειαζεται σε εφαρμογες. Εγώ τον amd 955 θα έπαιρνα :-)

τον εβαλα λογο που ειναι πιο futerproof και 6 πυρηνες

Δημοσ.

καλησπερα και ευχαριστω τους παραπανω για τις προτασεις τους αλλα δεν απαντησατε στην ερωτηση μου.Αν ηθελα amd πλατφορμα ηξερα τι να αγορασω...(φιλικα το λεω)για τον συνδιασμο που αφορα στα socket 1156 και 1366 ειμαι αναποφασιστος οποτε παρακαλω να εστιασουμε το ενδιαφεορον σε αυτα.

ευχαριστω

Δημοσ.

πανω κατω εχουν τις ιδιες δυνατοτητες

μεταξυ των δυο θα διαλεγα τον 930 λογω του o/c potential, λογω socket και καθως σε ελαχιστες μετρησεις ειναι ελαφρως μπροστα απο τον 870

αλλα αν παρουμε και την διαφορα στην τιμη που εχουν τοτε θα ελαγα οτι δεν αξιζει αυτη η τοση μεγαλη διαφορα και τελικα θα προτιμουσα τον 870 :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...