Προς το περιεχόμενο

HTC MAGIC 159euro

aklostr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ κάλεσα απο προχτές.Μου είπαν οτι θα παραλάμβαναν εχτές πρωί και οτι πιθανόν το μεσημέρι θα είναι στο κατάστημα.Ξανακάλεσα εχτές κατα τις 20:00 και μου είπαν οτι περίμεναν να παραλάβουν μέχρι τελευταία στιγμή.Κάλεσα σήμερα το πρωί και μου είπαν οτι εχτές τελικά δεν παρέλαβαν και οτι πιθανόν σήμερα θα παραλάβουν.Υπομονή που θα πάει.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Απο Δευτερα μεχρι χθες (16και 17 Αυγουστου) ηταν ανοιχτος και σημερα (18 Αυγουστου) ηταν κλειστος; χαχα

Η ειναι "κασετα δουλεματος"=δεν προκειται να τα δωσουν ή απλα ο προμηθευτης ειναι κλειστος και θα ανοιξει σε καποιες μερες και καποιοι εκει μεσα δεν κανουν καλα τη δουλεια τους και λενε ο,τι γουσταρουν για να ξεφορτωθουν τον πελατη για 1-2 ωρες/μερες.

Δημοσ.

Τους την έχω χαρίσει αρκετές φορές.Και στο Πλαίσιο.Αυτή την φορά όχι.Εχω παραγγείλει θήκη προστασίας , μνήμη και extra μπαταρία από εξωτερικό αν δεν έρθει το κινητό για τον οποιοδήποτε λόγο θα υπάρξει καταγγελία.+ ότι θα είμουνα ήδη διακοπές αλλά περίμενα το κινητό ο ΜΑΚΑΚΑΣ πίστεψα οτι θα το έπαιρνα Τρίτη - Τετάρτη το πολύ.

Δημοσ.
Απο Δευτερα μεχρι χθες (16και 17 Αυγουστου) ηταν ανοιχτος και σημερα (18 Αυγουστου) ηταν κλειστος; χαχα

Η ειναι "κασετα δουλεματος"=δεν προκειται να τα δωσουν ή απλα ο προμηθευτης ειναι κλειστος και θα ανοιξει σε καποιες μερες και καποιοι εκει μεσα δεν κανουν καλα τη δουλεια τους και λενε ο,τι γουσταρουν για να ξεφορτωθουν τον πελατη για 1-2 ωρες/μερες.

Μολις άνοιξα την εξελιξη παραγγελίας μου και είδα πάνω δεξιά οτι σήμερα γιορτάζουν οι Φλώρες και οι Φλώροι.

...Ρε μπάς και είναι Φλώρος ο προμηθευτής και σημερα πηρε ρεπό; :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...