Προς το περιεχόμενο

HTC MAGIC 159euro

aklostr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βεβαια η τιμη αυτη δεν παιζει πλεον (δεν ξερω αν επαιξε και ποτε)

Eννοείται ότι η τιμή αυτή δεν έπαιξε ποτέ.Μια ακόμα από τις πολλές μούφες προσφορές.Από το πρώτο λεπτό έγραφε από κάτω αναμένεται.Για ποια κυριακή αναμένεται δε μας είπαν μόνο.. :lol: Ουστ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παντως θελουνε μεγαλο κραξιμο στο E-shop.Δεν μπορει να εξαντλειται 12 με 2 κατι που δεν υπαρχει ακομα αλλα αναμενεται !!! Ποιους δουλευουν? Δηλαδη τα πουλησανε πριν τα παραλαβουν? Και ποσα κοματια δωσανε αν δωσανε?

Εγω μια φορά πρόλαβα και έβαλα παραγγελία στις 00:01 που ελεγε ακομα οτι ειναι σε αναμονή οι συσκευές.

Ελπίζω οτι απλά έρχονται κάποιες σύντομα και θα το πάρω.

Εννοείται αυριο το πρωι θα πεσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση και αν η απαντηση ειναι αρνητικη θα πεσει τρελο κράξιμο εδω.

Είδωμεν...

Μια χαρά είναι η συσκευή, οποίος πρόλαβε δεν θα το μετανιώσει. Μπορεί να υστερεί σε σχέση με το wildfire όσον αφορά την κάμερα, αλλά η οθόνη του έχει καλύτερη ανάλυση που σήμαινε ότι μπορεί να τρέχει εφαρμογές που δεν μπορείς με το wildfire. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έρχεται με 1.5 και κάποιος πρέπει να ψαχτει λίγο για να το κάνει root. Μια διαδικασία που είναι εύκολη όμως.

Έχει βγει και 2.1 stable και 2.2 rc. Προσωπικα εχω rooted 1.5 και είναι μια χαρά δεν μου λείπει τίποτα. Όταν γίνει stable η 2.2 τότε προτείνω την μετάβασή.

sent from my HTC Magic using tapatalk

Εγω μια φορά πρόλαβα και έβαλα παραγγελία στις 00:01 που ελεγε ακομα οτι ειναι σε αναμονή οι συσκευές.

Ελπίζω οτι απλά έρχονται κάποιες σύντομα και θα το πάρω.

Εννοείται αυριο το πρωι θα πεσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση και αν η απαντηση ειναι αρνητικη θα πεσει τρελο κράξιμο εδω.

Είδωμεν...

00:13 έπεσε η δική μου παραγγελία και όντως έλεγε ότι αναμένεται παραλαβή...

Μην κολλατε στην τιμή όταν βγήκε, το θέμα είναι αν η προσφορά ήταν αληθής, στην τιμή αυτή τέτοιο smartphone είναι πολυυυυ καλή

sent from my HTC Magic using tapatalk

Μην κολλατε στην τιμή όταν βγήκε, το θέμα είναι αν η προσφορά ήταν αληθής, στην τιμή αυτή τέτοιο smartphone είναι πολυυυυ καλή

Δεν μπορω να φανταστω πως θα μπορουσε να εχει γινει λάθος.

Ειναι μια προσφορα που βγαινει μια φορα την εβδομαδα, δεν εχει να κανει με μια λαθος καταχωρημενη τιμη που την ανακαλυψε καποιος τυχαια. Με λιγα λογια, δεν υπαρχει περιθωριο για λαθος, μονο για απάτη. Ισως να βαρεθηκαν το κράξιμο που τα τελευταια crazy sundays ηταν αστοχα και εκαναν πιο πολυ σε ξεστοκάρισμα και ειπαν να βαλουν κατι της προκοπης.

Αλλωστε που ξερουμε αν δεν πεσαν τιποτα κορακια στις 1:50 εχθες και αυριο εμφανιστουν 30 magic σε συνοικιακο κατάστημα σε "τιμη ευκαιρια" 299 ευρω;

Θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα αξιοπιστίας των καταστημάτων που έχει τεθεί και για το αν ισχύουν οι προσφορές ή όχι στην πραγματικότητα.

Δουλεύω σε τέτοια εταιρία και πράγματι πολλές φορές κάποιες προσφορές είναι πολύ καλές με αποτέλεσμα να υπάρχει τρελή ζήτηση. Έχω ζήσει καταστάσεις όπου πελάτες απογοητευμένοι φεύγουν βρίζοντας και κατηγορώντας το κατάστημα για απάτη επειδή ένα προϊόν εξαντλήθηκε. Έλα όμως που η προσφορά ήταν πραγματική αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία... Βέβαια έχει συμβεί στο παρελθόν να μπει λάθος τιμή στο site ή στον κατάλογο , όπως και λάθος περιγραφή ενός προϊόντος. Αυτά συμβαίνουν, είναι ανθρώπινα αλλά δεν γίνεται επίτηδες. Εν ολίγοις , χαλαρά!!!

(έχω κάνει κι εγώ τέτοιο λάθος...!)

Το περιερο ειναι οτι εξαφανιστηκε τελειως απο την σελιδα ενω σε αλλες περιπτωσεις υπηρχε το προιον αλλα ελλεγε οτι εξαντληθηκε.

Ποιος σε ενημερώνει; :o

Όταν πρωτοβγήκε η τιμή ήταν γύρω στα 420€.

Δουλεύω σε κατάστημα κίνητης τηλεφωνίας άρα κάτι παραπάνω απο εσένα θα ξέρω

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δουλεύω σε κατάστημα κίνητης τηλεφωνίας άρα κάτι παραπάνω απο εσένα θα ξέρω

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Μήπως μιλάτε για διαφορετικά κινητά;

Μήπως εσύ εννοείς το Wildfire και ο giorgos147 εννοεί το magic;

• Moderators
Το περιερο ειναι οτι εξαφανιστηκε τελειως απο την σελιδα ενω σε αλλες περιπτωσεις υπηρχε το προιον αλλα ελλεγε οτι εξαντληθηκε.

Επειδη αυτο ειναι λιγο περιεργο, οπως και το οτι ηταν σε "αναμονη" το προιον που ειναι παλιο και εχει ηδη 34 "ψηφους" (απο που; μετρημενα κομματια; ) παραθετω το κομματι της σελιδας αν το χρειαστει καποιος (γιατι καποια στιγμη πρεπει να την κλεισω :P ) .

(αχρειαστο να ναι, ευχομαι να παραλαβετε)

Πληροφοριακα τουλαχιστον 1.20 που τσεκαρα το λινκ το προιον ηταν εξαντλημενο και οχι μετα τις 2. Αν καποιος τσεκαρε και νωριτερα μπορει να μικρυνει ακομα το "παραθυρο".

Καντε αυτο που λεει ο caution παραπανω οπως και να εχει για να ξερουμε...

post-45415-129063112177_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...