Προς το περιεχόμενο

HTC MAGIC 159euro

aklostr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από το crazysundays του eshop:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000982&sid=1

Καλή τιμή δεν είναι? (στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/79746/HTC-Magic.html?keyphrase=htc+magic ξεκινάει από 300)

Τι λέει σαν συσκευή?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλύτερα να πάρεις φιλε το wildfire με 100 ευρω παραπάνω.στα χρόνια ήταν καλο τώρα το βρίσκω πολυ "αρχαιολογία".βέβαια η απόφαση είναι δική σου και εξαρτάται τι ζητάς από ενα τηλέφωνο

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Καλύτερα να πάρεις φιλε το wildfire με 100 ευρω παραπάνω.στα χρόνια ήταν καλο τώρα το βρίσκω πολυ "αρχαιολογία".βέβαια η απόφαση είναι δική σου και εξαρτάται τι ζητάς από ενα τηλέφωνο

Εξαντλημένο. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά

σε 2 ωρες?????

Το κινητό δεν παράγεται πλέον.

Και όχι Hackbob. Δεν είναι αρχαιολογία. Μια χαρά άξιο smartphone είναι!

Τη τελευταία έκδοση του Android πάντως (2,2), τη τρέχει κανονικά και άνετα. :-)

Αν δεν ξερεις, μπορεις να κανεις πραγματικα ακυρα σχολια.

Οχι φιλε μου, δεν ειναι αρχαιολογια. Κι αν μαλιστα παιξεις με το wildfire θα διαπιστωσεις οτι δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο αυτο (μονο το wildfire θα ειχε να ζηλεψει τα 100+ ευρω λιγοτερα που θα πληρωνες για αυτο).

Βεβαια η τιμη αυτη δεν παιζει πλεον (δεν ξερω αν επαιξε και ποτε), οποτε δεν εχει νοημα να το συζηταμε πια...

Ok παίρνει την 2.2 τελικά δικό μου λάθος.πάντως εγω πάλι θα προτιμούσαν το wildfire είναι και πιο όμορφο σαν τηλέφωνο και έχει καλα ελαφρώς ναι αλλά καλύτερα χαρακτηριστικά.όσο για τον φίλο που μαλον μπέρδεψε τα τηλέφωνα με της τιμές,το τηλέφωνο κάνει 269 από όταν βγήκε και έχει αλαξει από τότε

Πως την έβαλες φιλε μου την 2.2 έκδοση θα μου πεις;η τιμή ισχύει στην vodafone.

Αποστολή από iPHONE 3GS με το Insomnia.app

Τι εννοείς ότι η τιμή ισχύει στη vodafone? Δηλαδή έχουν το htc magic στα 159? Και αν ναι που,επειδή στο site δεν είδα τίποτα

Ok παίρνει την 2.2 τελικά δικό μου λάθος.πάντως εγω πάλι θα προτιμούσαν το wildfire είναι και πιο όμορφο σαν τηλέφωνο και έχει καλα ελαφρώς ναι αλλά καλύτερα χαρακτηριστικά.όσο για τον φίλο που μαλον μπέρδεψε τα τηλέφωνα με της τιμές,το τηλέφωνο κάνει 269 από όταν βγήκε και έχει αλαξει από τότε

270 έκανε πριν λίγους μήνες. Κατά Δεκέμβριο ήταν γύρω στα 500 :-)

Πληροφοριακά το magic παιρνει 2.2 modarismeni απο την πρώτη στιγμή που βγήκε καθώς υπάρχει και δέσμευση για official update (η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε πότε) ... πολύ καλό κινητό,καθόλου αρχαιολογία από άποψη δυνατοτήτων,αρχαιολογία μπορείς να το πείς επείδή είναι 2 χρόνων συσκευή,αλλα δεν υστερεί σε τίποτα από τις νέες συσκευές....αν ήταν όντως σε τέτοια τιμή είναι πραγματίκή ευκαιρία...

PS

Τώρα είδα ότι εξαντλήθηκε , ας πει κάποιος σαυτούς στο eshop να κανουν καμια φούσκα με την μύξα τους και να μην "αναστατόνουν" τον κόσμο κάθε λίγο...

ελεος...

και το eshop στα χνάρια του getitnow βαδίζει με τις ευκαιρίες και τα λιγοστά προιόντα που εξαντλούνται αμέσως και επανεμφανίζονται μετά κάτι μήνες.

269 έκανε απο όταν βγήκε 500 κάνει το desire

Από το crazysundays του eshop:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000982&sid=1

Καλή τιμή δεν είναι? (στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/79746/HTC-Magic.html?keyphrase=htc+magic ξεκινάει από 300)

Τι λέει σαν συσκευή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...