Προς το περιεχόμενο

Aξιζει να συνδεσω το Xbox με HDMI καλωδιο?

ondoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
vga με composite η διαφορά είναι χαώδης ,

vga=~component

component εννοουσα φιλε sorry ...τωρα το ειδα

κοινως το καλωδιο με τις 6 συνιστωσες σε σχεση με το vga δεν θα δει διαφορα

Δημοσ.
vga με composite η διαφορά είναι χαώδης ,

vga=~component

component εννοουσα φιλε sorry ...τωρα το ειδα

κοινως το καλωδιο με τις 6 συνιστωσες σε σχεση με το vga δεν θα δει διαφορα

Δημοσ.
Η τηλεοραση μου εχει θυρα HDMI και αναρωτιομουν αν αξιζει να συνδεσω το XBOX με την τηλεοραση με ενα καλωδιο HDMI? Θα υπαρχει βελτιωση στα γραφικα των παιχνιδιων?

Επισης, ξερει κανεις αν μπορω να συνδεσω το XBox 360 Elite με την τηλεοραση με ενα κανονικο καλωδιο HDMI? H' πρεπει να χρησιμοποιησω το καλωδιο της Microsoft που κοστιζει μονο... 70 ευρω!

Το ρωταω αυτο γιατι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ οτι

1. Δεν γινεται καθολου.

2. Γινεται αλλα εχεις μονο εικονα και οχι ηχο.

3. Γινεται κανονικα χωρις κανενα προβλημα.

Πάρε ότι καλώδιο HDMI θέλεις. Αλλά΄τα πιο φτηνά (25-30 EUR) συνήθως είναι της πλάκας. Οπότε πάρε κάτι πιο ενισχυμένο

Δημοσ.
Η τηλεοραση μου εχει θυρα HDMI και αναρωτιομουν αν αξιζει να συνδεσω το XBOX με την τηλεοραση με ενα καλωδιο HDMI? Θα υπαρχει βελτιωση στα γραφικα των παιχνιδιων?

Επισης, ξερει κανεις αν μπορω να συνδεσω το XBox 360 Elite με την τηλεοραση με ενα κανονικο καλωδιο HDMI? H' πρεπει να χρησιμοποιησω το καλωδιο της Microsoft που κοστιζει μονο... 70 ευρω!

Το ρωταω αυτο γιατι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ οτι

1. Δεν γινεται καθολου.

2. Γινεται αλλα εχεις μονο εικονα και οχι ηχο.

3. Γινεται κανονικα χωρις κανενα προβλημα.

Πάρε ότι καλώδιο HDMI θέλεις. Αλλά΄τα πιο φτηνά (25-30 EUR) συνήθως είναι της πλάκας. Οπότε πάρε κάτι πιο ενισχυμένο

Δημοσ.

Το σετ που δίνει η microsoft δεν είναι μόνο για με HDMI.

Οι θύρες για το hdmi και για το καλώδιο του ήχου είναι πολύ κοντά. Το καλώδιο που σου δίνει έχει πιο λεπτό βύσμα στην θύρα του xbox απ'όπου βγαίνει και ο ήχος, ώστε να χωρέσουν και τα 2 καλώδια.

http://broo2.blogspot.com/2007/09/xbox-360-pro-w-hdmi-wtf.html

Δημοσ.

Το σετ που δίνει η microsoft δεν είναι μόνο για με HDMI.

Οι θύρες για το hdmi και για το καλώδιο του ήχου είναι πολύ κοντά. Το καλώδιο που σου δίνει έχει πιο λεπτό βύσμα στην θύρα του xbox απ'όπου βγαίνει και ο ήχος, ώστε να χωρέσουν και τα 2 καλώδια.

http://broo2.blogspot.com/2007/09/xbox-360-pro-w-hdmi-wtf.html

Δημοσ.

Εκτός από το original της Philips που το είχε μέσα η τηλεόραση, όλα τα υπόλοιπα HDMI μου είναι των ~10€ και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Μην δίνετε τζάμπα λεφτά για το ίδιο ακριβώς πράγμα μόνο και μόνο επειδή γράφει ένα Philips, Sony κτλ. πάνω.

@StavrosD Τέτοιο βρίσκεις και στο ebay με λιγότερα από 10€.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...