ondoin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Η τηλεοραση μου εχει θυρα HDMI και αναρωτιομουν αν αξιζει να συνδεσω το XBOX με την τηλεοραση με ενα καλωδιο HDMI? Θα υπαρχει βελτιωση στα γραφικα των παιχνιδιων? Επισης, ξερει κανεις αν μπορω να συνδεσω το XBox 360 Elite με την τηλεοραση με ενα κανονικο καλωδιο HDMI? H' πρεπει να χρησιμοποιησω το καλωδιο της Microsoft που κοστιζει μονο... 70 ευρω! Το ρωταω αυτο γιατι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ οτι 1. Δεν γινεται καθολου. 2. Γινεται αλλα εχεις μονο εικονα και οχι ηχο. 3. Γινεται κανονικα χωρις κανενα προβλημα.
keeper Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Φίλε μου, το με HDMI καλώδιο το XBOX είναι η μέρα με την νύχτα. Αν δεν το εχεις συνδεσει με HDMI δεν εχεις ιδεα για τα γραφικά που μπορει να βγαλει το μηχανάκι. Φυσικά και δουλεύει κανονικότατα με ένα κοινο HDMI καλωδιο. Το εχω δοκιμασει με τα φτηνιάρικα καλώδια που πουλαει η Saturn καθως και με κινέζικο καλωδιακι από ebay και δουλεύει άψογα.
Genatos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Φίλε μου, το με HDMI καλώδιο το XBOX είναι η μέρα με την νύχτα. Αν δεν το εχεις συνδεσει με HDMI δεν εχεις ιδεα για τα γραφικά που μπορει να βγαλει το μηχανάκι. Φυσικά και δουλεύει κανονικότατα με ένα κοινο HDMI καλωδιο. Το εχω δοκιμασει με τα φτηνιάρικα καλώδια που πουλαει η Saturn καθως και με κινέζικο καλωδιακι από ebay και δουλεύει άψογα. Μαλλον μιλαει για το 1ο xbox στην αρχη...ε?
keeper Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Η τηλεοραση μου εχει θυρα HDMI και αναρωτιομουν αν αξιζει να συνδεσω το XBOX με την τηλεοραση με ενα καλωδιο HDMI? Θα υπαρχει βελτιωση στα γραφικα των παιχνιδιων? Επισης, ξερει κανεις αν μπορω να συνδεσω το XBox 360 Elite με την τηλεοραση με ενα κανονικο καλωδιο HDMI? H' πρεπει να χρησιμοποιησω το καλωδιο της Microsoft που κοστιζει μονο... 70 ευρω! Το ρωταω αυτο γιατι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ οτι 1. Δεν γινεται καθολου. 2. Γινεται αλλα εχεις μονο εικονα και οχι ηχο. 3. Γινεται κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Κρίνοντας απο το υπογραμμισμένο κείμενο μάλλον εννοεί το XBOX 360 Απ΄οσο γνωριζω το XBOX 1 δεν ειχε θυρα HDMI.
StavrosD Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Αξίζει και με το παραπάνω. Το είχα συνδέσει με component καλώδιο 10μ, και με το που το συνέδεσα με HDMI είδα μεγάλη διαφορά. Αν σκεφτείς ότι ο προβολέας μου έχει ανάλυση 720p, σε 1080p θα είναι ακόμα πιο αισθητή η διαφορά.
sarakinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Για μένα μόνο και μόνο που έχει video+audio με ένα καλώδιο φτάνει είχα σκάσει στα καλώδια πίσω απο την τηλεόραση.... Αλλα σίγουρα είναι καλύτερο από το scart...
barman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μολις το συνδεσεις θα παθεις πλακα !!! Καμια σχεση φιλαρακι !! Και φυσικα με οποιοδηποτε καλωδιο,πουλαει το πλαισιο με 7Ε.
v-tidus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Αξίζει και με το παραπάνω. Το είχα συνδέσει με component καλώδιο 10μ, και με το που το συνέδεσα με HDMI είδα μεγάλη διαφορά. Αν σκεφτείς ότι ο προβολέας μου έχει ανάλυση 720p, σε 1080p θα είναι ακόμα πιο αισθητή η διαφορά. Βασικα δεν υπαρχει και κανενα παιχνιδι που να τρεχει σε 1080p οποτε ιδια εικονα θα ειχες ετσι κι αλλιως
GabrielConnor Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Βασικα δεν υπαρχει και κανενα παιχνιδι που να τρεχει σε 1080p οποτε ιδια εικονα θα ειχες ετσι κι αλλιως Component = αναλογικό σήμα HDMI = ψηφιακό Φυσικά και θα δει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στην εικόνα, η ανάλυση των παιχνιδιών δεν έχει καμία σχέση με την ευκρίνια.
mokas1234567 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Mια ειναι η απαντηση ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
speedy23 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Οταν λετε οτι εχει τρελη διαφορα απο το component εννοειτε και απο αυτο εδω? Λιγο δυσκολο το βρισκω διοτι ειναι ΗD το component αυτο
Liakos_LILIS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ναι για πειτε αυτην την απορια ειχα και εγω αλλα με προλαβε ο απο πανω γιατι και εγω αυτο το καλωδιο εχω.... δλδ με hdmi θα δειχνει καλυτερα?
larryf13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 component είναι τα τρία καλώδια και έχει καλή ποιότητα, όχι μεγάλη διαφορά με το HDMI, μην πω καθόλου. composite είναι το μονό, το κίτρινο το οποίο έχει χαμηλή ποιότητα.
dimitris__ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Scart < Component To component δεν έχει ήχο. Αν η συσκευή έχει HDMI, τότε με αυτή το συνδέεις.
StavrosD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Βασικα δεν υπαρχει και κανενα παιχνιδι που να τρεχει σε 1080p οποτε ιδια εικονα θα ειχες ετσι κι αλλιως Και όμως, ακόμα και στην ίδια ανάλυση η διαφορά είναι ορατή σε μεγάλη οθόνη. Είναι η διαφορά μεταξύ ψηφιακού και αναλογικού σήματος. Είναι η διαφορά που κατάργησε τα καλώδια VGA και καθιέρωσε τα DVI για την σύνδεση υπολογιστή-οθόνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.