Προς το περιεχόμενο

iphone από εξωτερικό.

giglis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δυο ερωτησεις

1.ποσο χρονων εισαι(αν επιτρεπεται)

2.ποσες αγορες κανεις καθε μηνα απο το εξωτερικο κατα μεσο ορο?

Εγω απάντησα στην ερώτηση "Να το πάρω απο εξωτερικό με 300 ευρώ μιας και έχω άκρη" , θεωρούσα όταν ποσταρα ότι δεν υπαρχει κίνδυνος απάτης. Απλά μέχρι να γράψω το πόστ είχαν γραφτεί τα υπόλοιπα. Ενοηται ότι αφού πρόκειται για πώληση απο site κάτι δεν παει καλά..

Δημοσ.

Καινούργιο ξεκλείδωτο iPhone 4 32GB με 300 ευρώ; Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να στέκει αυτό το πράγμα...

Το site πουλάει μεταχειρισμένα. Το τηλέφωνο το πουλάει κάποιος μεταχειρισμένο. Ακόμα και έτσι όμως, 300 ευρώ είναι απελπιστικά λίγα. Συμπέρασμα: μείνε μακριά, εκτός κια αν σου περισσεύουν 300 ευρώ για χάσιμο και θες να προκαλέσεις την τύχη σου.

Δημοσ.

Εννοειται οτι εινα απατη.Μην κανεις καμια βλακεια και χασεις τα λεφτα σου...Με 300 δεν παιρνεις ουτε το 3GS μεταχειρισμενο.Η τιμη του ειναι 600 ευρω απο τα Apple Stores.

Δημοσ.

Παιδες επιβεβαιωνω οτι προκειται για απατη, ο τυπος μου προτεινε πληρωμη μεσω Western Union και πως προκειται για ολοκαινουργια συσκευη με εγγυησεις κλπ :lol: ;)

Δημοσ.

ψαξτετο ebay κ μεσο paypal δεν κανει κανεις μαλακια .

τελικα αν ολα ειναι safe για αγορα κινητου αξιζει π.χ απο ebay ?

λογικα δεν θα εχει ελληνικο menu εγγυηση στελνουμε διαφοροι πωλητες με συνενωηση παντα

Δημοσ.
Παιδες επιβεβαιωνω οτι προκειται για απατη, ο τυπος μου προτεινε πληρωμη μεσω Western Union και πως προκειται για ολοκαινουργια συσκευη με εγγυησεις κλπ

Τελικά είναι απάτη 100% παιδιά και έμενα τα ίδια μου είπε.(Western Union και μλκ.)

Δημοσ.

παιδια εγω βρηκα το ιphone 4 με 500 ευρο και ειναι at&t locked πως θα το ξεκληδοσω???

---------- Προσθήκη στις 22:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:41 ----------

παιδια εγω βρηκα το ιphone 4 με 500 ευρο και ειναι at&t locked πως θα το ξεκληδοσω???

---------- Προσθήκη στις 23:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ----------

• Moderators
Δημοσ.

Ρε συ Ευτυχη μην ποσταρεις διαρκως το ιδιο μηνυμα. Αν και οταν ξερει καποιος θα σου απαντησει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...