_chris_ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 έχω που λέτε ένα φορητό compaq (μερικών μηνών) και άρχισε να μου κάνει κόλπα. το βάζω να φορτίσει και στο tray στο εικονίδιο μου γράφει ότι είναι συνδεδεμένο αλλά δεν φορτίζει. (δοκίμασα και σε άλλη πρίζα, τα ίδια...) ίσως φορτίσει για λίγο άμα παίξω (βάλω βγάλω το βύσμα). τι μπορεί να φταίει; ο φορτιστής, το φορητό ή η μπαταρία; θα το πάω στο κατάστημα από βδομάδα αλλά λέω μήπως έχετε καμιά ιδέα. φοβάμαι μη μου πούνε καμιά μπαταρία έχει πρόβλημα . εκεί νομίζω θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση.
rafail1994 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 και έμενα μου έκανε τα ιδία το laptop και τελικά έφταιγε ο φορτιστής
sYn Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Ο φορτιστής. Ειδικά αν το τραβάς από παντού εκτός από το βύσμα.
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 έχω που λέτε ένα φορητό compaq (μερικών μηνών) και άρχισε να μου κάνει κόλπα.το βάζω να φορτίσει και στο tray στο εικονίδιο μου γράφει ότι είναι συνδεδεμένο αλλά δεν φορτίζει. (δοκίμασα και σε άλλη πρίζα, τα ίδια...) ίσως φορτίσει για λίγο άμα παίξω (βάλω βγάλω το βύσμα). τι μπορεί να φταίει; ο φορτιστής, το φορητό ή η μπαταρία; θα το πάω στο κατάστημα από βδομάδα αλλά λέω μήπως έχετε καμιά ιδέα. φοβάμαι μη μου πούνε καμιά μπαταρία έχει πρόβλημα . εκεί νομίζω θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση. Όταν λες δεν φορτίζει, εννοείς ότι το εικονίδιο σταματά να δείχνει ότι φορτίζει ή δεν φορτίζει καθόλου;
_chris_ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 όταν ο φορητός φορτίζει εμφανίζεται το εικονίδιο της μπαταρίας και μια πρίζα από πάνω και "ανεβοκατεβαίνει" η μπαταρία όπως τα κινητά. στην περιπτωσή μου εμφανίζεται η πρίζα πάνω στη μπαταρία (ότι και καλά είναι συνδεδεμένο) αλλά δεν ανεβοκατεβαίνει. και στο tooltip γραφει "συνδεδεμένο , δε φορτίζει". ήμουν αναλυτικός πιστεύω
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 όταν ο φορητός φορτίζει εμφανίζεται το εικονίδιο της μπαταρίας και μια πρίζα από πάνω και "ανεβοκατεβαίνει" η μπαταρία όπως τα κινητά.στην περιπτωσή μου εμφανίζεται η πρίζα πάνω στη μπαταρία (ότι και καλά είναι συνδεδεμένο) αλλά δεν ανεβοκατεβαίνει. και στο tooltip γραφει "συνδεδεμένο , δε φορτίζει". ήμουν αναλυτικός πιστεύω Ναι ήσουν. Πας για έλεγχο εγγύησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.