Προς το περιεχόμενο

δε μου φορτίζει το laptop

_chris_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω που λέτε ένα φορητό compaq (μερικών μηνών) και άρχισε να μου κάνει κόλπα.

το βάζω να φορτίσει και στο tray στο εικονίδιο μου γράφει ότι είναι συνδεδεμένο αλλά δεν φορτίζει. (δοκίμασα και σε άλλη πρίζα, τα ίδια...)

ίσως φορτίσει για λίγο άμα παίξω (βάλω βγάλω το βύσμα).

τι μπορεί να φταίει;

ο φορτιστής, το φορητό ή η μπαταρία;

θα το πάω στο κατάστημα από βδομάδα αλλά λέω μήπως έχετε καμιά ιδέα.

φοβάμαι μη μου πούνε καμιά μπαταρία έχει πρόβλημα . εκεί νομίζω θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση.

Δημοσ.
έχω που λέτε ένα φορητό compaq (μερικών μηνών) και άρχισε να μου κάνει κόλπα.

το βάζω να φορτίσει και στο tray στο εικονίδιο μου γράφει ότι είναι συνδεδεμένο αλλά δεν φορτίζει. (δοκίμασα και σε άλλη πρίζα, τα ίδια...)

ίσως φορτίσει για λίγο άμα παίξω (βάλω βγάλω το βύσμα).

τι μπορεί να φταίει;

ο φορτιστής, το φορητό ή η μπαταρία;

θα το πάω στο κατάστημα από βδομάδα αλλά λέω μήπως έχετε καμιά ιδέα.

φοβάμαι μη μου πούνε καμιά μπαταρία έχει πρόβλημα . εκεί νομίζω θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση.

Όταν λες δεν φορτίζει, εννοείς ότι το εικονίδιο σταματά να δείχνει ότι φορτίζει ή δεν φορτίζει καθόλου;

Δημοσ.

όταν ο φορητός φορτίζει εμφανίζεται το εικονίδιο της μπαταρίας και μια πρίζα από πάνω και "ανεβοκατεβαίνει" η μπαταρία όπως τα κινητά.

στην περιπτωσή μου εμφανίζεται η πρίζα πάνω στη μπαταρία (ότι και καλά είναι συνδεδεμένο) αλλά δεν ανεβοκατεβαίνει. και στο tooltip γραφει "συνδεδεμένο , δε φορτίζει".

ήμουν αναλυτικός πιστεύω

Δημοσ.
όταν ο φορητός φορτίζει εμφανίζεται το εικονίδιο της μπαταρίας και μια πρίζα από πάνω και "ανεβοκατεβαίνει" η μπαταρία όπως τα κινητά.

στην περιπτωσή μου εμφανίζεται η πρίζα πάνω στη μπαταρία (ότι και καλά είναι συνδεδεμένο) αλλά δεν ανεβοκατεβαίνει. και στο tooltip γραφει "συνδεδεμένο , δε φορτίζει".

ήμουν αναλυτικός πιστεύω

Ναι ήσουν. Πας για έλεγχο εγγύησης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...