poihths Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 παιδια οταν εχω ενα βιντεακι και παιζει στον FF οταν κλεινω ταβς που περιεχουν μεσα flash crasharei το βιντεάκι που παιζει σε αλλο tab και χρειάζομαι ξανα refresh για να παιξει απ την αρχή εχει συμβεί σε κανένα σας; δοκιμασα και τον CHROME και μου κάνει τα ίδια επισης εβγαλα copzil κλπ ... και το προγραμμα συνεχιζει τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Σε πολλούς το κάνει. Έχεις 64 firefox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 ναι 64αρι να το κανω 32? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 ναι 64αρι να το κανω 32? Και εγώ είχα πρόβλημα με το flash στα 64-bit αλλά στα 32-bit είναι καλά.Είναι σφάλμα της Adobe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.