PrimitiveSix Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Ξέρω πως είναι λίγο δύσκολο αυτό το θέμα αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Έχω ένα toshiba A300-15D και θέλω να αναβαθμίσω μνήμη ram και κάρτα γραφικών. Τα ερωτήματά μου τώρα είναι τα εξής : 1) Το notebook αυτή την στιγμή έχει εγκατεστημένα 3 gb ram. Αξίζει να αναβαθμίσω σε 4gb ram ? ( δηλαδή στα slots θα είναι 2 x 2gb ram). Αν το κάνω αυτό θα δουλεύει το dual channel και θα έχω καλύτερες επιδώσεις ? 2) Η κάρτα γραφικών μου είναι η Ati Radeon 3650 HD 512mb . Γίνετε να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών , και αν ναι τότε ποιο το κόστος ?
vasilisga Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 τι λειτουργικο εχεις? δεν νομιζω οτι θα δεις καπου σημαντικη διαφορα αυξανοντας την μνημη απο 3 σε 4 gb οσον αφορα τη καρτα γραφικων θελει πολυ ψαξιμο, σε γενικες γραμμες για μενα δεν αξιζει ο κοπος
probe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Για το πρώτο η μόνη διαφορά που θα δεις θα είναι στο πορτοφόλι σου. Άσε που πιθανότατα θα έχεις 32bit λειτουργικό και θα κάνεις μια τρύπα στο νερό. Για το δεύτερο ρώτα στην Toshiba, αν και βασικά συμφωνώ με αυτό που έγραψε ο vasilisga.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.