Predatorkill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Με τσιμπησε αυτο το Locust στη παραλια πριν λιγο, ξερει κανεις τι διαολο ειναι αυτο; Εβαλα φενιστιλ και εχει ηρεμησει παντως... Sent from my iPhone using Insomnia.app
Predatorkill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μιλαμε για κτηνος... Μαυρο κεντρι ειχε η μαλακια!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
Predatorkill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Antonl εισαι σιγουρος; Αυτο ειχε κεντρι μαυρο και δεν ειχε χρωματα, ανοιχτο καφε ηταν! Sent from my iPhone using Insomnia.app
antonl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Όχι ρε συ απλά μου μοιασε κάπως. Δεν ξέρω καν αν έχουν κεντρί τα mantis που είπα...
SlackulatoR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Σε τσίμπησε ggφιόγκος και μπάμπουρας; Καλά που το πέτυχες πρώτη φορά το βλέπω...
htps Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Προκειται για ενα απο τα πιο θανατηφορα εντομα που εχουν ταξινομηθει ποτε με το πιο υπουλο δηλητηριο στο κεντρι ενος εντομου.Ειναι συγκενες κολεοπτερο της ομαδας pseudologia fantastica και συνηθως το θυμα με τις πρωτες 10 ωρες μετα το τσιμπιμα αναπτυσει τα πρωτα θανατηφορα συμπωματα λογο εξαιρετικα αργου μεταβολισμου.Ζαλη,εντονη εφιδρωση,δυσκολια στην αναπνοη σπασμοι κ τελος καταλαξη.Δυστυχως αντιδοτο δεν υπαρχει ακομα.... Κ για να μην παθει καρδια ο τοπικ σταρτερ ενοειται οτι κανω πλακα! Πρωτη φορα το βλεπω αυτο το πραγμα
Predatorkill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Αυτο πρεπει να ειναι: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Blepharodes_cornutus_female.jpg 2.000 παραλλαγες εχουν τα mantis... Παντως το πρηξιμο εχει φυγει. Μου χαλασε το μπανιο η π@π@ρι@!!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.