Jimmy2210 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό τον εκτυπωτή? http://www.kouvaras.gr/view_product.php?productid=81&idcat=3&idsubcat=8&idsubsubcat=-1&key=b8bb809d27daec17fd93e78c598eca3c&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f Αν ναι είναι καλός και μπορεί να εκτυπώνει ολόκληρες φωτογραφίες? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
hammerd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 δεν τον εχω ξαναδει αλλα γιατι δεν το κανεις μεσω εκτυπωτη inkjet ??
rafail1994 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 δεν τον εχω ξαναδει αλλα γιατι δεν το κανεις μεσω εκτυπωτη inkjet ?? στους εκτυπωτές inkjet νομίζω οτι πρέπει να βάλεις ειδικό cd-dvd για να τύπωση
hammerd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 η απλα αυτοκολητες ετικετες glossy..και μετα τις κολας πανω στο δισκακι..
rafail1994 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 η απλα αυτοκολητες ετικετες glossy..και μετα τις κολας πανω στο δισκακι.. ωραία σκέψη αλλά μετά από πολύ χρήση δεν θα ξεκολλήσουν?
hammerd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 δεν ξεκολανε..απλα αμα εχεις πολυ υδρωμενα χερια, με λαδια, νερα, κλπ κλπ..ε καποια στιγμη θα σου ξεθωριασει ισως η εκτυπωση..προσωπικα δεν μ εχει τυχει ποτε..Α! μπορεις επισης αφου πας για αγορα, να αγορασεις εναν printer που τυπωνει απ'ευθειας σε CD-DVD printable..ειδικα δισκακια δλδ..εγω εχω εναν epson και αμα ασχοληθεις, κανεις τρομερα πραγματα σχεδον σαν το γνησιο !
Jimmy2210 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 δεν ξεκολανε..απλα αμα εχεις πολυ υδρωμενα χερια, με λαδια, νερα, κλπ κλπ..ε καποια στιγμηθα σου ξεθωριασει ισως η εκτυπωση..προσωπικα δεν μ εχει τυχει ποτε..Α! μπορεις επισης αφου πας για αγορα, να αγορασεις εναν printer που τυπωνει απ'ευθειας σε CD-DVD printable..ειδικα δισκακια δλδ..εγω εχω εναν epson και αμα ασχοληθεις, κανεις τρομερα πραγματα σχεδον σαν το γνησιο ! Δε διαφωνώ, αλλά επειδη ήδη έχω κάποια cd που είναι "καμμένα" και είναι non-printable, δε θέλω να τα γράψω με μαρκαδόρο. Όσο αφορά στα labels έχω ακούσει ότι μερικά cd players τύπου αυτοκινήτου κολάνε με το επιπλέον πάχος της ετικέτας. Θα ήθελα να ακούσω απ' αυτούς που έχουν το stampa ή κάτι παρόμοιο και από αυτούς που δεν το έχουν πώς τους φαίνεται...
hammerd Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 ναι αυτο που λες ισχυει αλλα οχι με ολες τις μαρκες ετικετων, και μονο αν δεν εχουν κοληθει σωστα και εχει εγκλωβιστει αερας (φυσαλιδες) κατω απο την ετικετα..
Jimmy2210 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 ναι αυτο που λες ισχυει αλλα οχι με ολες τις μαρκες ετικετων, και μονο αν δεν εχουν κοληθει σωστακαι εχει εγκλωβιστει αερας (φυσαλιδες) κατω απο την ετικετα.. Κι όμως θέλω να ακούσω από κάποιον που το έχει χρησιμοποιήσει πώς του φάνηκε...
Xdanger Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 κοιτα αν το αντιγραφικο σου ειναι labelflash χρειαζεται ειδικα δισκακια αλλα το αποτελεσμα ειναι ποιο επαγγελματικο
Jimmy2210 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 κοιτα αν το αντιγραφικο σου ειναι labelflashχρειαζεται ειδικα δισκακια αλλα το αποτελεσμα ειναι ποιο επαγγελματικο Ναι αλλά η labelflash εκτυπώνει με μπλε χρώμα ενώ η lightscribe ασπρόμαυρα. Υπάρχει κάτι παρόμοιο σε έγχρωμο???????
Jimmy2210 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς το epson photo stylus p50; Ξέρω ότι έχει 6 μελάνια και είναι ακριβά αλλά βρήκα αυτό οπότε δε με πειράζει. Απλώς θα ήθελα να ξέρω αν είναι εξίσου καλό με τους Canon. Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
hammerd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 εγω εχω epson stylus photo r320..ειναι πιο παλιο μοντελο..αλλα μην σε απασχολει τοσο το μοντελο αρκει να ειναι 6χρωμος και epson με δυνατοτητα να παιρνει το δισκακι απ'ευθειας μεσα στον εκτυπωτη.. δεν εχω καποια εμπειρια σε canon αλλα μεχρι τωρα εχω τυπωσει καμια 50αρια και ειμαι ικανοποιημενος..
damastes Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 μια χαρά δουλεύουν και τα αντίστοιχα της cannon
Jimmy2210 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 εγω εχω epson stylus photo r320..ειναι πιο παλιο μοντελο..αλλα μην σε απασχολει τοσο το μοντελο αρκει να ειναι 6χρωμος και epson με δυνατοτητα να παιρνει το δισκακι απ'ευθειας μεσα στον εκτυπωτη.. δεν εχω καποια εμπειρια σε canon αλλα μεχρι τωρα εχω τυπωσει καμια 50αρια και ειμαι ικανοποιημενος.. Oπότε για CDάκια καλός θα ήταν ο p50;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.