Προς το περιεχόμενο

Ενα προβλημα που μου εχει σπασει τα νευρα

Villas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας για σας και καλως σας βρηκα. Σημερα εκανα λογαριασμο στο φορουμ και ελπιζω να βρω τη βοηθεια που χρειαζομαι.

Πριν καμια εβδομαδα μου εμφανισε στην εκκινηση ενα μηνυμα σφαλματος. Οτι το αρχειο ddraw.dll δεν εντοπιστηκε. Στο καπακι καμια 5-6 εφαρμογες σταματησαν να λειτουργουν,δεν παιζουν τα παιχνιδια μου και το χειροτερο απο ολα: μονο με Internet Explorer μπορω να πμω στο ιντερνετ. Ουτε ο Μοτζιλας δουλευει,ουτε το Οπερα ουτε τπτ.

Μετα απο οδηγια καποιου φιλου κατεβασα το αρχειο και το εβαλα στο C/Windows/System32. Tιποτα. το μονο που αλλαξε ειναι το μηνυμα σφαλματος. Απο εκει που ελεγε "η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει" τωρα λεει "δεν εγινε σωστη προτεοιμασια της εφαρμογης". Διαφορα? Καμια!

Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια

Δημοσ.

Για να μην μπλέκεις χειρότερα, κανε επανεγγατασταση windows χωρις απαραίτητα φορματ, και απο τώρα και μετα antivirus .

Δημοσ.

Την εκανα επαναγκετασταση την DirectX και προκοπ δεν ειδα. Και εγω πιστευα θα λυθει αλλα τπτ.

Αυτο με την επανεγκατασταση των Windows χωρις φορμαρισμα πως ακριβως γινεται?

Δημοσ.

boot απο cd των windows, εχοντας ετοιμη δισκέτα με drivers SATA, αν εχεις σκληρο δισκο που να το χρειάζεται (θα γράφει πατήστε F6 αν θελετε να εγκαταστήσετε δίσκο 3ου κατασκευαστή), με την εκκίνηση θα μπει στο setup και ακολουθείς τις οδηγίες.μετα ομως θα πρέπει να περάσεις directx +drivers +συσκευες +service pack.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...