kebinB Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 υπάρχουν έμπιστα e-shops; πχ γερμανια (αλλα με αμερικάνικο πληκτρολόγιο) όπως καταλάβατε απόφασησα να το πάρω το 27αρι και ότι βγει, αν δεν μου κανει θα το δώσω.. έχω μια πολύ κοντινη φίλη στην αγγλία που μπορεί να μου το πάρει με student discount (κάνει Phd νομίζω ελπίζω πως ισχίει το 10% να προτιμήσω απο εκεί;
jimblanc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη να παρεις mac απο Ευρωπαικη Ενωση! Εγω περσυ ειχα παει στην Φιλανδια και ηταν 200ευρω φτηνοτερο. Το μονο που φοβηθηκα κ δεν το πηρα ειναι η εγγυηση αλλα μαλλον βλακεια εκανα γιατι εδω εχουμε την καταπληκτικη εγγυηση.... χεχε
kebinB Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 η εγγύηση είναι παγκόσμια, δεν είναι αυτό το πρόβλημα )) Sent from my iPhone using Insomnia.app
Whiteyez Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Χτύπα το από Αγγλία αφού έχεις και φίλη εκεί, αλλά και να μην είχες πάλι από εκεί θα σου πρότεινα να πάρεις, νομίζω είναι και πιο φτηνά απο ότι στη Γερμανία.
pavlosman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Χτύπα το από Αγγλία αφού έχεις και φίλη εκεί, αλλά και να μην είχες πάλι από εκεί θα σου πρότεινα να πάρεις, νομίζω είναι και πιο φτηνά απο ότι στη Γερμανία. best buy αγγλιας -20% μολις γυρισα απο εκει.... macbook pro 13αρι με 660 (2γιγα μνημη) κ 800 λιρες (4 γιγα μνημη, λιγο καλυτερος επεξεργαστης, καλυτερη καρτα γραφικων) πειρασμος ακομα και για εναν φανατικο των windows
vag3d Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 best buy αγγλιας -20% μολις γυρισα απο εκει.... macbook pro 13αρι με 660 (2γιγα μνημη) κ 800 λιρες (4 γιγα μνημη, λιγο καλυτερος επεξεργαστης, καλυτερη καρτα γραφικων) πειρασμος ακομα και για εναν φανατικο των windows Πλάκα κάνεις...!!!! :-):-) 805.93 Ευρω για τα 660 British Pounds 976.88 Ευρω για τα 800 British Pounds Με τόσα λεφτά, στην Ελλάδα ίσα που παίρνεις το MacBook White... :P Φοβερές τιμές...!!! Αυτά είναι...!!! Για αγορές από Αγγλία (δηλαδή εντός Ε.Ε.) πληρώνουμε Καθαρή αξία + ΦΠΑ της Αγγλίας + τα μεταφορικά, έτσι δεν είναι? Ή μήπως πληρώνουμε την καθαρή αξία + μεταφορικά όσο βγούν?
pavlosman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Πλάκα κάνεις...!!!! :-):-)805.93 Ευρω για τα 660 British Pounds 976.88 Ευρω για τα 800 British Pounds Με τόσα λεφτά, στην Ελλάδα ίσα που παίρνεις το MacBook White... :P Φοβερές τιμές...!!! Αυτά είναι...!!! Για αγορές από Αγγλία (δηλαδή εντός Ε.Ε.) πληρώνουμε Καθαρή αξία + ΦΠΑ της Αγγλίας + τα μεταφορικά, έτσι δεν είναι? Ή μήπως πληρώνουμε την καθαρή αξία + μεταφορικά όσο βγούν? δεν κανω πλακα, δυστυχως τα win pc - ειδικα τα vaio και τα τοσιμπα - που ειχαν ηταν της πλακας.... της πλακας ομως..... παντως το συγκεκριμενο ειναι για αγορα απο καταστημα, η best buy δεν εχεi on line shop και ναι νομιζω πληρωνεις φπα κανονικα (ειναι εντος ΕΕ)
mentoras99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 http://www.pcw.gr/Article/Latest/Amazon_co_uk_free_delivery_to_Greece_above_25pound/179-5306.html Μηπως συμφερει πλεον η αγορα απο amazon αγγλιας? Ειναι φτηνοτερα ή μια απο τα ιδια με ελλαδα απο τιμες;
Palp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Τα έξοδα δεν είναι πολλά. Στο mbp που αγόρασα από το amazon uk με χρέωσαν 6 λίρες μεταφορικά (αποστολή με UPS). Ποιο πολύ τα βιβλία θα επηρεάσει νομίζω.
mentoras99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Εννοω σαν τιμες το ιδιο το mbp, οχι για τα εξοδα αποστολης. Εχουν φτηνοτερο φπα στην αγγλια? Καλυτερες τιμες;
Palp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Το Amazon UK θα σε χρεώσει με 23% ΦΠΑ αντί το 17.5% που περιέχουν οι τιμές που βλέπεις στις σελίδες του, οπότε υπολόγισε ένα +5.5% στις τιμές του. Με την ισοτιμία όμως που έχουμε τώρα, αν περιμένεις και μία καλή έκπτωση βγαίνει φθηνότερα από ελλάδα.
Palp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη χρεωνει ελληνικο φπα???? Ναι, θα αποφορολογήσει το Αγγλικό και θα προσθέσει το Ελληνικό (ή γενικά της χώρας προορισμού). Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ
mentoras99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη ο ελληνας το καπελο θα το φαει, δεν το γλυτωνει. Και γιατι οταν παραγγειλα αλλα προιοντα απο αμερικη, πληρωσα τιμες αμερικης+μονο τα μεταφορικα εξτρα(κι αμερικη να ημουν μεταφορικα θα πληρωνα), και καθολου φπα? Δεν πληρωσα τελωνειο, ηταν κανα 200αρι ευρω η αξια. Δηλαδη χειροτερα να παραγγειλει καποιος εντος ευρωπης? Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.
Toufas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 best buy αγγλιας -20% μολις γυρισα απο εκει.... macbook pro 13αρι με 660 (2γιγα μνημη) κ 800 λιρες (4 γιγα μνημη, λιγο καλυτερος επεξεργαστης, καλυτερη καρτα γραφικων) πειρασμος ακομα και για εναν φανατικο των windows online δεν εχουν ομως :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.