Προς το περιεχόμενο

Laptop σε καύσωνα

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα toshiba satellite A350D-20K εδώ και ένα χρόνο.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905345

Με amd turion x2 dual core mobile rm-72 2,10GHz/ 4GB και τρέχω win7 64bit,ATI mobility radeon HD 3650 256mb.

Η θερμοκρασία όμως που ανεβάζει,χαλαρά το μπερδεύεις με την σαχάραB).

Δοκίμασα το realtemp,αλλά δεν υποστήριζε τον επεξεργαστή μου.Έβαλα το HWMonitor για να δω τις θερμοκρασίες .....και OMG:shock::shock::shock: η cpu στους 90C,η vga στους 70C.....Αγόρασα χτες και μια ψύκτρα και την έβαλα,αλλά τίποτα... http://www.e-shop.gr/s/PER.936266/MANHATTAN-NOTEBOOK-COOLING-PAD-WITH-BLUE-LED.html στις ίδιες θερμοκρασίες..

thermokrasiafwtia.jpg

Τι να κάνω;Είναι υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες..:shifty::shifty:

Μέχρι και νερό θα αρχίσω να ζεσταίνω,άμα πιάσω 100C .:lol: και δεν μιλάμε για πολύωρη χρήση,μέσα σε 15λεπτά χρήσης αρχίζει όλο αυτό,χωρίς να κάνω και κάτι,μόνο firefox ανοιχτό.Χειμώνα-καλοκαίρι γίνεται αυτό...Και είδα και απόειδα και είπα να ρωτήσω γιατί δεν νομίζω να είναι νορμαλ αυτά.

Δημοσ.

ο turion ειναι γενικοτερα ζεστος cpu(τον εχω κ εγω στο aspire 8530g μου).Απ οτι φαινεται το λαπτοπ σου χρειαζεται αμεσα καθαρισμα στο συστημα ψυξης του(σκονες χνουδια κλπ)

αν εισαι σε εγγυηση πηγαινε το να το κοιταξουν,αλλιως αν πιανουν τα χερια σου βρες το manual του κατασκευαστη να δεις αν εχει οδηγιες για το πως ανοιγει(diassembly).

Αν βρεις και κανενα πιεστικο αερα(βλεπε δοχεια πεπιεσμενου αερα)ακομη καλυτερο καθαρισμα θα γινει.

Τελος οι βασεις ψυξης στην ουσια δεν κανουν κατι το extreme απο θεμα θερμοκρασιων στην καλυτερη να δεις3-4 βαθμους πιο κατω+οτι χρειαζεται μεγαλους ανεμιστηρες για να γινει αποτελεσματικη ψυξη πχ αυτο

Δημοσ.

Ναι έχω ακόμα έναν χρόνο.Να το πάω eshop δηλαδή να το δούνε;Μόνος μου δεν θέλω να το πειράξω εαν δεν βγει ακόμα από εγγύηση.

Ναι όντως η βάση δεν κάνει και πάρα πολλά.Πάντως πέρυσι δεν έπιανε ούτε καν τέτοιες 8ερμοκρασίες .

Δημοσ.
Ναι έχω ακόμα έναν χρόνο.Να το πάω eshop δηλαδή να το δούνε;Μόνος μου δεν θέλω να το πειράξω εαν δεν βγει ακόμα από εγγύηση.

Ναι όντως η βάση δεν κάνει και πάρα πολλά.Πάντως πέρυσι δεν έπιανε ούτε καν τέτοιες 8ερμοκρασίες .

Βάση (έστω και δυο μικρά βιβλία) ώστε να σηκωθεί σε ύψος και να αερίζεται καλύτερα από το κάτω μέρος και το κυριότερο αγόρασε σπρέυ ξηρού αέρα και φύσα καλά όλους τους αεραγωγούς. Δοκιμασμένο.

Πριν το πας στο eshop (μακριάαα) πάρε τηλέφωνο στην ideal και ρώτα. Άμα χρειαστεί να στο ανοίξουν για "φυσημα" καλύτερα να το κάνει η ideal το Noshop

Αν δεν λυθεί το πρόβλημα σου, άνοιγμα και καλό φύσημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...