Προς το περιεχόμενο

Ξαναδίνω πανελλήνιες. Με το στρατό τι κάνω?

diomidisana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και καλό δεκαπενταύγουστο γι΄αύριο! Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση όσον αφορά τον στρατό. Φέτος έδινα πανελλήνιες κι απέτυχα παταγωδώς με αποτέλεσμα να βγάλω και κάτω από τη βάση. Δεν έδωσα καν μηχανογραφικό καθώς στοχεύω σε 3 συγκεκριμένες σχολές και το 2011 ξαναδίνω.

Με το στρατό όμως τι κάνω? Απλά τους ενημερώνω πώς ξαναδίνω, πηγαίνοντας στο στρατολογικό γραφείο που ανήκω και δίνοντας τους κάποια πιστοποίηση από το σχολείο όπου αποφοίτησα, ότι θα ξαναδώσω;

Ή περιπλέκονται τα πράγματα;

:-)

Δημοσ.

Απ'οτι θυμαμαι απο τον αδελφο μου,δεν ηταν τπτ ιδιαιτερο. Μια αίτηση στο αρμόδιο στρατολογικό γραφείο και καποια βεβαιωση απο το λυκειο του. Αν κανεις ενα τηλ στη στρατολογια θα στα πουν πιο αναλυτικα παντως :-)

Δημοσ.

γιατι πιστευεις οτι θα αλλαξει κατα πολυ τα αποτελεσματα του χρονου?

πηγενε σε κανα uni made in uk για να μην χασεις ασκοπα και 2η χρονια.

Δημοσ.

ΙΕΚ - εξωτερικο δεν τα εχεις σκεφτει ως περιπτωσεις?

Για μενα και οι 2 ειναι καλυτερες περιπτωσεις απτο να χασεις 1 χρονο ΜΗΠΩΣ περασεις σε καποιο ψωροΤΕΙ (αποφοιτος ΤΕΙ ειμαι, γιαυτο το λεω ετσι) και στο τελος να μην περασεις κιολας.

Με το στρατο δε θα εχεις προβλημα, δινουν αναβολη με κλειστα ματια.

Δημοσ.

Μηπως το να πηγαινες στρατο τωρα αμμεσα ειναι καλυτερη λυση ? Ειναι μονο 9 μηνες και υπαρχουν φημες για αυξηση λογω μειωσης οπλιτων 5ετους θητειας.

Αυτο θα κανει ο γιος μου με αιτηση του στις 4/10 που κλεινει τα 18 να παει αν μπορεσει με την σειρα του Νοεμβριου.

Ιδια περιπτωση αποτυχιας σαν εσενα με ....4600 μορια.Το κατορθωσε !!!

Δημοσ.

Το παιδι λεει να ξαναδωσει, γιατι να του λεμε οχι; Δηλ. αμα διαβασει κ πιασει ξερω γω κανα 15.000 μορια, ασχημα θα ναι; Ορεξη να χεις να διαβασεις κι ολα γινονται. Εγω ξερω παιδια που τη πρωτη δε πηγαν καλα κ τη 2η περασαν εκει που ηθελαν..

Κι εγω τετοια πετιπτωση..

Ρωτα κ στο σχολειο σου για το θεμα. Απ οτι θυμαμαι απ τους δικους μου γνωστους, ειχαν παρει εγγραφο-πιστοποιητικο απο το σχολειο.

Σορυ για το μινι σεντονι...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Το παιδι λεει να ξαναδωσει, γιατι να του λεμε οχι; Δηλ. αμα διαβασει κ πιασει ξερω γω κανα 15.000 μορια, ασχημα θα ναι; Ορεξη να χεις να διαβασεις κι ολα γινονται. Εγω ξερω παιδια που τη πρωτη δε πηγαν καλα κ τη 2η περασαν εκει που ηθελαν..

Κι εγω τετοια πετιπτωση..

Ρωτα κ στο σχολειο σου για το θεμα. Απ οτι θυμαμαι απ τους δικους μου γνωστους, ειχαν παρει εγγραφο-πιστοποιητικο απο το σχολειο.

Σορυ για το μινι σεντονι...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

επειδη ειμαι μαθητης της σημερον ημερας,τα πραγματα ειναι απλα,χωρις να θελω να θιξω το παλικαρι ποτε δεν διαβαζε ή προσπαθησε στην 3η μονο,και ετσι δεν θα του καθεται καλα να ξαναδιαβασει...

Δημοσ.

Αν δεν είχες βγάλει κάτω από τη βάση, απλά δεν είχες περάσει εκεί που ήθελες ( π.χ. εγώ είχα βγάλει 14.000 μόρια την πρώτη φορά και ξανάδωσα για να περάσω σε κάποια συγκεκριμένη σχολή Αθήνα - for the record κατάφερα να την πιάσω μόνο επαρχία τη δεύτερη φορά, ουσιαστικά τσάμπα ξανάδωσα, δεν ήταν και πολύ ρεαλιστικός ο στόχος μου) θα σου έλεγα να μην πας στρατό και να ξαναδώσεις άμεσα ( εάν δεν είσαι τελείως τουρίστας την πρώτη χρονιά, τη δεύτερη φορά μαθαίνεις πιο γρήγορα την ύλη).

Για να έχεις βγάλει κάτω από τη βάση σημαίνει ότι δε φτάνει η δουλειά ενός μόνο χρόνου, θα πρέπει να καλύψεις και κάποια κενά που προφανώς έχεις σε κάποια μαθήματα. Οπότε καλύτερα να πας πρώτα στρατό και μετά επιστρέφεις να προετοιμαστείς με την ησυχία σου.

Απλά λέω τη γνώμη μου ως μαθήτρια που ξανάδωσα και δεύτερη φορά πανελλαδικές ( και με το σύστημα των 9 μαθημάτων τότε + ΑΟΘ).

Δημοσ.

Για να έχεις βγάλει κάτω από τη βάση σημαίνει ότι δε φτάνει η δουλειά ενός μόνο χρόνου, θα πρέπει να καλύψεις και κάποια κενά που προφανώς έχεις σε κάποια μαθήματα. Οπότε καλύτερα να πας πρώτα στρατό και μετά επιστρέφεις να προετοιμαστείς με την ησυχία σου.

Απλά λέω τη γνώμη μου ως μαθήτρια που ξανάδωσα και δεύτερη φορά πανελλαδικές ( και με το σύστημα των 9 μαθημάτων τότε + ΑΟΘ).

Ετσι ακριβως. Η γνωμη ενος παλιου , πολυ παλιου υποψηφιου και φοιτητη και τωρα πατερα γιου που απετυχε παταγωδως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...