SlackulatoR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Την μαλακία τους στην είπαν για δικό σου καλό για να μην φας το κεφάλι σου.
SteveAngello Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 zaq γιατι τσαντιστηκες επειδη τα DUO δεν ειναι καλα ή γιατι θες να παρεις καποτες απο το ebay?...Κατεβα καμια φορα αθηνα και παρε κανα τελαρο για να χεις.Ειναι ακριβες οι καποτες τι να κανουμε δλδ, αμα σκεφτεσαι ετσι μην χρησημοποιεις καθολου...
slygeo87 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 ..είναι και πάρα πολύ σφιχτά. Αυτό. Εγώ προτιμώ τα again πάντως, δεν έχω βάλει ποτέ durex που λένε μερικά παιδιά. Επίσης (τόπικ στάρτερ) δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στο καλό θέλεις να πάρεις προφυλακτικά από το εξωτερικό; Στο σούπερ μάρκετ που λες ότι πας, υπάρχει 12άδα DUO και με δώρο μία τριάδα με γεύση σοκολάτα. =ρ Ε 15 καπότες...
Garnele Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Πριν δυο χρόνια μου είχαν κάνει δώρο μια σακούλα τίγκα στα ντούο. Ε από αυτά δεν έσπασε κανένα. Αντιθέτως από μικρότερο δείγμα ντγιούρεξ έσπασαν ΠΟΛΛΑ. Αλλά πραγματικά γιατί κάνετε όλοι σαν μαμαδομπαμπάδες, αυτά θέλει το παιδί να πάρει και μάλιστα από το εξωτερικό. Δε ζήτησε καν τη γνώμη μας, παραμόνο μια πληροφορία.
De@th L0rd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Συγγνώμη αλλά από το ebay θα πάρεις προφυλακτικά;
Lucifer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=170857
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.