Προς το περιεχόμενο

Insomnia - Δηλαδη...αϋπνια..

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα..Οχι δεν ξυπνησα τωρα..Ακομα δεν εχω κοιμηθει..Δεν ξενυχτησα πινοντας καποιο ποτακι,αλλα γυρνωντας σαν σβουρα στο κρεββατι..Το ματι ομως δεν εκλεινε με τιποτα..Αρχιζω να το συνηθιζω χωρις να το θελω αλλα το αγχος δεν με αφηνει ησυχο τις τελευταιες μερες και εδω ερχεται η ερωτηση μου..Εχετε βρεθει ολοι φανταζομαι ανα διαστηματα σε αυτη την θεση,αλλα πως το ξεπερασατε?

Δημοσ.

Το πιο απλο αλλα και το πιο δυσκολο,σκεψου κατι θετικο και ωραιο,μια καλη στιγμη με φιλους η με γυναικα.Δες τιποτα στην τιβι(κανα μπαμιξ τετοια ωρα) και θα σε παρει ο υπνακος...:o

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα. Μου συμβαίνει συχνά και το χειρότερο είναι όταν πρέπει να ξυπνήσω νωρίς την επόμενη. Ό,τι είπε ο Πετράν από πάνω: σκέψου κάτι θετικό, προσπάθησε να χαλαρώσεις κάπως, παίξε τίποτα σε κάνα κινητό/handheld και θα σε πάρει ο ύπνος :)

Δημοσ.

Αν τη προηγουμενη ημερα ειχες κοιμηθει 12 ωρες και ειχες ξυπνησει το απογευμα, και υπνωτικα να παρεις δε θα κοιμηθεις!

Δημοσ.

πρόσεξε όπως είπες και εσύ μη το συνηθίσεις είναι μεγάλο λούκι μετά,εγώ το έχω 2 χρόνια αυτό το πρόβλημα,μια είμαι καλά και μετά ξαναρχίζει,πολλές φόρες κοιμάμαι ασυνήθιστες ώρες ξυπνάω και δεν ξέρω που βρίσκομαι ούτε τη ώρα είναι,ο οργανισμός μου τα χει παίξει ο ύπνος μου είναι 3 με 4 ώρες αν είμαι τυχερός, έχω μαύρους κύκλους στα μάτια σαν racoon είμαιhttp://img805.imageshack.us/img805/4063/72501179.jpg :lol: ,κανε ότι σου είπε και ο petros η δες κάτι στο pc που να σου κουράζει τα μάτια,για μένα πάντως αυτό που πιάνει είναι η άσκηση λίγη γυμναστική την ήμερα και το βράδυ πέφτω ξερός.

Δημοσ.

Έλα μην το κουράζεις πολύ...Σήμερα που είναι Σάββατο κιόλας, μείνε ΑΥΠΝΟΣ μία μέρα... και μην κοιμηθείς καθόλου την Κυριακή...παρά μόνο το βράδυ...μετά τις 9.... και ξύπνα κανονικά την άλλη μέρα!!! Γιατί μετά θα σε πάει μπάλαααα

Δημοσ.

Παιδια εχει να κανει με το αγχς που εμεινα χωρις δουλεια γιατι απο τοτε ξεκινησε..Δεν ειναι οτι βαραω 12ωρα ουτε κανω περιεργη ζωη απλα το σκεφτομαι..Καθε μερα μετα τις 4 κοιμαμαι..Τεσπα θα κατεβασω κανενα παραμυθι mp3...:P

Δημοσ.

Oταν με πιανει αυτο δυο λυσεις εχω:

Η 1η ειναι να βαλω καμια ταινια (συνηθως ψιλοαδιαφορη) και να αραξω στο κρεβατι οποτε σε καποια φαση μου ερχεται η νυστα.

Η 2η και πιο αποτελεσματικη ειναι mp3 player με ambient μουσικη (εχω ααααααπειρα ιδανικα κομματια) και ξαπλα μεχρι να νυσταξεις. Το μυστικο ειναι να αναλυεις την μουσικη και τους ηχους που ακους (μιας και σαν ειδος εχει πολλα εφε και λεπτομερειες αξιοπροσεκτες).

Τα 2 παραπανω σε κανουν να ξεχασεις το αγχος σου μεχρι να αρχισουν να κλεινουν τα ματια μονα τους.

Δημοσ.
Καλημερα..Οχι δεν ξυπνησα τωρα..Ακομα δεν εχω κοιμηθει..Δεν ξενυχτησα πινοντας καποιο ποτακι,αλλα γυρνωντας σαν σβουρα στο κρεββατι..Το ματι ομως δεν εκλεινε με τιποτα..Αρχιζω να το συνηθιζω χωρις να το θελω αλλα το αγχος δεν με αφηνει ησυχο τις τελευταιες μερες και εδω ερχεται η ερωτηση μου..Εχετε βρεθει ολοι φανταζομαι ανα διαστηματα σε αυτη την θεση,αλλα πως το ξεπερασατε?

Κι εμενα μου ειχε συμβει καποια στιγμη πριν καμμια 15αρια χρονια... καποια στιγμη θα σταματησει :fear:, εγω παντως σταματησα να το πολεμαω. Παω στο κρεββατι (ποτε πριν τις 3) ανοιγω την τιβι, και οποτε κοιμηθω, οσο προσπαθω, τοσο πιο πολυ αγριευω.

Δημοσ.
Oταν με πιανει αυτο δυο λυσεις εχω:

Η 1η ειναι να βαλω καμια ταινια (συνηθως ψιλοαδιαφορη) και να αραξω στο κρεβατι οποτε σε καποια φαση μου ερχεται η νυστα.

Η 2η και πιο αποτελεσματικη ειναι mp3 player με ambient μουσικη (εχω ααααααπειρα ιδανικα κομματια) και ξαπλα μεχρι να νυσταξεις. Το μυστικο ειναι να αναλυεις την μουσικη και τους ηχους που ακους (μιας και σαν ειδος εχει πολλα εφε και λεπτομερειες αξιοπροσεκτες).

Τα 2 παραπανω σε κανουν να ξεχασεις το αγχος σου μεχρι να αρχισουν να κλεινουν τα ματια μονα τους.

Αυτο που λες για την ambient ειναι παρα πολυ καλη λυση (σχεδον εγγυημενη, κανεις και καλο υπνο) αλλα πιστευω πως σ αυτη την φαση της ζωης του δεν θα εχει αποτελεσματα.Περισσοτερο σε σκεψεις για την δουλεια του θα τον βαζει.Δεν χανει τπτ ομως ας το δοκιμασει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...