Προς το περιεχόμενο

Καφες σε vaio vgn-aw11m και βραχυκυκλωμενο πληκτρολογιο?

aquasonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Μια φιλη μου εφερε ενα vaio (το ανωθεν) στο οποιο εριξε εναν ωραιοτατο φραπε γλυκο με γαλα (το τονιζω για την ζαχαρη... χιιχιχιχ).

Η κοπελα αφου εχυσε τον καφε, το αφησε να στεγνωσει, και προσπαθησε να το ξαναανοιξει. Το laptop κολλαγε στο boot και στο φορτωμα των 7 και συνεχιζε αν παταγε καποιος το caps lock. Μεσα στα windows απλα ολα πηγαιναν σερνοτνας και οταν καποιος πηγαινε να γραψει κατι, το πληκτρολογιο κολλαγε πατημενο σε ενα γραμμα (random) και δεν επερνε κανενα πληκτρο. Οταν αφαιρεσα το πληκτρολογιο ολα ηταν ομορφα...

where is the problem : η sony (το πηγε πρωτα η κοπελα εκει) εκανε διαγνωση οτι εχει προβλημα η μητρικη (συγκεκριμενα καηκε, πως καηκε και δουλευει ακομα το λαπτοπ δεν ξερω) και ζητησε 600€ επισκευη. Αφαιροντας το πληκτρολογιο, το pc δουλευει τελεια. Ετσι προσπαθησα να το καθαρισω, με εναν κουλο για τα standar μου τροπο (συμφωνησε και η κοπελα αφου δεν ειχα υλικα στον χωρο αλλα και επειδη δεν την πολυενδιαφερει) με απιονισμενο νερο και σαπουνι κουζινας. 4 ωρες μετα ΘΑΥΜΑ! Η μποχα του φραππε εξαφανιστηκε, καθαρισε το πληκτρολογιο απο οτι σημαδια ειχαν απομεινει, αλλα το προβλημα παραμενει το ιδιο... οποτε εχω κολλησει διοτι δεν ξερω αν το συγκεκριμενο πληκτρολογιο εχει controller πανω η απλα φοραει μονο την ζελατινα. Αν φοραει controller μαλλον καηκε αυτος οποτε παραγγελνω ενα νεο πληκτρολογιο. Αν δεν εχει, κατα πασα πιθανοτητα η εχει μεινει ακομα υλικο μεσα στα πληκτρα και τα βραχυκυκλωνει, η εχει καψει οντως τον onboard controller, οποτε παω σε λυση εξωτερικου πληκτρολογιου η μητρικης.

Γνωριζει κανεις κατι?

υ.ς για να μην γινουμε και ρεζιλι, τονιζω οτι το εκανα μεταξυ σοβαρου αστειου και απορειας αφου ετσι και αλλιως το συγκεκριμενο keyboard θα φυγει για πεταμα... :P

Δημοσ.

Πες τους εκεί που το πήγε στη Sony? να σου δώσουν ένα πληκτρολόγιο να το περάσεις. Αυτό ότι και να το κάνεις δεν θα καταφέρεις τπτ.

Δημοσ.

ΒΑΣΙΚΑ αφου το προβλημα ειναι το πληκτρολογιο σημαινει οτι ο καφες εχει μπει αναμεσα απο τις ''ζελατινες'' αμα μπορεις κανε το πληκτρολογιο κομματια ( ενα ενα ε ? οχι στην κυριολεξια..... ) και περασε το απαλα με οινοπνευμα και μετα συναρμολογησε το και θα εισαι κυριος

Δημοσ.

Αν ρίξεις έναν φρέντο καπουτσίνο με μαύρη ζάχαρη από πάνω, θα έρθει στα ισια του.

Ψάξε ebay για ανταλλακτικό πληκτρολόγιο για το μοντέλο. Μπορεί να βρεις κάτι.

Δημοσ.
Αν ρίξεις έναν φρέντο καπουτσίνο με μαύρη ζάχαρη από πάνω, θα έρθει στα ισια του.

Ο φρεντο καπουτσινο δεν θα δουλεψει. Εχω σκεφτει για τα φακελακια του γιακουμπ με γευση βανιλια αλλα εχω μια μικρη επιφυλαξη. Μπορει με λακτα ισως...

Λιακο,για την ζελατινα, ειναι σχεδον αδυνατο. ειναι πετσικαρισμενο σε 300 σημεια πανω στην λαμαρινα του οποτε δεν νομιζω να το ξυλωσω χωρις να γινει κομματια... Λες να μην το ειχα προσπαθησει? :P

Οσο για το ebay, το καινουργιο keyboard τσουζει πολυ ασχημα... 3ψηφιο... Στο τελος αυτο θα γινει, αλλα οσο να ναι θελω να το τσεκαρω πριν στα σιγουρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...