caution Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ...ναι, και μια καλύτερη περιγραφή του προβλήματος θα ήταν χρήσιμη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 έχω ξαναδιαβάσει πάντως για άσχημο tearing στο Pro...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 άρα είναι θέμα παιχνιδιού κυρίως... έχεις βάλει το τελευταίo του patch?
DoukiMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια οκ δεν πειραζει πειτε μου ομως πως πρεπει να εχω τις ρυθμισεις χωρις να χανω απόδοση και να εχω την μεγιστη δυνατη αποδοση
DoukiMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 άρα είναι θέμα παιχνιδιού κυρίως... έχεις βάλει το τελευταίo του patch? οχι δεν το εχω βαλει αλλα δεν πειραζει σε 23 μερες βγαινει το καινουργιο. μορειτε να μου πειτε πως πρεπει να το εχω χωρις να χανω αποδοση απο κανενα παιχνιδι? ---------- Προσθήκη στις 22:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:20 ---------- εκανα defaults πρεπει να βαλω τιποτα αλλο?
papeipa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Offtopic αλλα σημερα αγορασα την samsung 2233RZ 3D απο Mediamarkt Ρεντη στα 187 ευρω.Πολυ καλη τιμη και κορυφαια οθονη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 πράγματι πολύ καλή για gaming, αν ήταν full hd θα τα άξιζε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.