DoukiMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ναι το εχει τσεκαρισμενο αλλα εξακολουθεί να υπαρχει προβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 από τους drivers είναι ενεργοποιημένο, δλδ στα 3D Settings εκεί που λέει για Vertical Sync να είναι στο Quality και όχι στο Perfomance? άλλα παιχνίδια έχεις δοκιμάσει αν κάνει το ίδιο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 κάνε click Use Custom Settings γιατί δεν ξέρω κατά πόσο το ενεργοποιεί έτσι... πάντως η περίπτωσή σου έτσι όπως την περιέγραψες ούτε ghosting είναι ούτε input lag, που σημαίνει ότι δεν είναι θέμα οθόνης...
DoukiMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 δες λιγο εδω μηπως πρεπει να το βαλω σε ολα?
caution Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 All -> Wait for vertical refresh -> Always on αν νομίζεις ότι δεν περνάει δοκίμασε και με RadeonPro
DoukiMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια πειτε μου πως να τα κανω ενα-ενα ξεχωριστα
caution Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δεξί click@desktop->CCC->Graphics->3D->Wait for vertical refresh -> Always on
caution Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ....μερικά θα σου κόψουν Performance, αλλά για δοκίμασε, tearing δεν πρέπει να βλέπεις πια
DoukiMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 μου λες πως πρεπει να το κανω χωρις να κοβει Performance αλλα να δουλεβει κανονικα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 το Anti-Aliasing Mode κατέβασε στο μισό τουλάχιστον γιατί θα πέφτουν οι επιδόσεις σε αρκετά παιχνίδια...
DoukiMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια εξακολουθει το προβλημα. να βγαλω το ati catalyst και να βαλω radeon pro utility?
gregmits Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ρωτήσαν οι ανθρώποι: "Αλλού το βλέπεις το πρόβλημα;;"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.