DoukiMan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=386797 γιατί καινούριο topic? δεν ξερω ρε φιλε. διαβασα οτι τα ips panels ειναι για επαγγελματικη χρηση, ενω ενα monitor με tn panel και χρονο αποκρισης 2-5 και με αντιθεση υψηλη ειναι οτι πρεπει για gaming. θελω να παρω οσο το δυνατον καλυτερο monitor.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 και αυτός είναι λόγος για να ανοίξεις ξεχωριστό topic? όλοι όσοι πήραν γράφουν ότι δεν πρόσεξαν κανένα πρόβλημα στο gaming με την U2311H, από εκεί και πέρα αγόρασε ότι θες... η dynamic contrast ("υψηλή") είναι μόνο για ταινίες όχι για gaming, εκεί παίζει ρόλο η typical που είναι "ίδια" (ονομαστικά) σε όλα σχεδόν τα monitors
DoukiMan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 αρα καταληγω στην dell u2311 η στην lg w2486. η ντελ δεν εχει hdmi.τεσπα την εχει δοκιμασει κανεις εδω περα για να μου πει την αποψη του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 κάνε μια αναζήτηση ρε DoukiMan, τόσα topics/posts με άτομα που την έχουν αγοράσει και γράφουν εντυπώσεις...
DoukiMan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 κάνε μια αναζήτηση ρε DoukiMan, τόσα topics/posts με άτομα που την έχουν αγοράσει και γράφουν εντυπώσεις... αυτο ειναι το θεμα οτι δεν βρισκω τιποτα σχετικα με gaming αποψεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 τότε δεν ψάχνεις σωστά, τα τελευταία που είδα... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3553927&postcount=23 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3542898&postcount=6 υπάρχουν και άλλες σε αυτό το topic http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=378686
sot78 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 παρε την dell. Είχα 19 8ms με TN Panel και τώρα με την dell απλα δεν ξαναγυρνάω σε TN. Πραγματικό μαύρο και ασπρο, μη ξεπλημένα χρώμματα, καμία σχεση με της γωνίες θέασης σε σχέση με TN. Φυσικά λογω κόστους εχει μια ανομοιομορφία στης γωνιες στο backlight (όπως και οι ΤΝ) αλλα είναι πολύ τίμια για τα λεφτά της. Οσο για ghosting δεν παρατήρησα τιποτα με τα δικα μου μάτια παρόλο που παίζω πολλά rally - fps. Απο contrast είναι μια χαρα.
Luciddream Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 αυτο ειναι το θεμα οτι δεν βρισκω τιποτα σχετικα με gaming αποψεις φίλε για να το τελειώσουμε το θέμα gaming μπαίνω τώρα να τεστάρω την οθόνη... νομίζω δεν υπάρχει πιο απαιτητικός άνθρωπος (σπασ****δας) απο μένα οπότε θα σου πώ σύντομα τι τρέχει... ---------- Προσθήκη στις 16:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:27 ---------- φίλε για να το τελειώσουμε το θέμα gaming μπαίνω τώρα να τεστάρω την οθόνη... νομίζω δεν υπάρχει πιο απαιτητικός άνθρωπος (σπασ****δας) απο μένα οπότε θα σου πώ σύντομα τι τρέχει... ΑΚΥΡΟ
Luciddream Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ξενέρωσες Luci ? ελα ρε φυσάει το Monitor καθόλου... έβαλα hd video και μόνο δεν έβαλα τα κλάματα..η οθόνη είναι υπέροχη... βλέπεις είχα και 17''άρα πριν και μου ήρθε λίγο απότομη η αλλαγή... απλα ελπίζω να μην με επηρεάσει στα games θέλω να χάνω επειδή δεν είμαι καλός όχι επειδή δεν την παλέυει το pc μου...
kosmasgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ρυθμίσεις πως έχεις σε σχέση με το παρακάτω ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ξέρω οτι θα πέσετε να με φάτε αλλά εγώ διακρίνω αρκετό ghosting.. καμία σχέση με την 2ms samsung που είχα μέχρι πριν δύο ώρες.. εκτώς και αν έχω ξεχάσει να ρυθμίσω κάτι απο την οθόνη.. όχι οτι δεν μπορείς να παίξεις αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ ghosting... (δοκίμασα και με 1920 ανάλυση αλλα και με 1280 που έπαιζα μέχρι χτές).. σε ποιο game και ποια Samsung?
Luciddream Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ρυθμίσεις πως έχεις σε σχέση με το παρακάτω ? αυτο το πινακάκι που το βρίσκεις?? ---------- Προσθήκη στις 16:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:55 ---------- σε ποιο game και ποια Samsung? δοκίμασα και σε MW2 και σε Bad company 2... η samsung ήταν η syncmaster 740BF
kosmasgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Σε ενα review το είχα βρει στο google. Και το προτείνανε ως καλές ρυθμίσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 απλα ελπίζω να μην με επηρεάσει στα games θέλω να χάνω επειδή δεν είμαι καλός όχι επειδή δεν την παλέυει το pc μου... το ghosting δεν επηρεάζει στα games αλλά το input lag, στο οποίο πάει πάρα πολύ καλά η U2311H δοκίμασα και σε MW2 και σε Bad company 2... η samsung ήταν η syncmaster 740BF και ήταν τόσο ορατό που έκανε blur?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.