Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για monitor

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=386797

γιατί καινούριο topic?

δεν ξερω ρε φιλε. διαβασα οτι τα ips panels ειναι για επαγγελματικη χρηση, ενω ενα monitor με tn panel και χρονο αποκρισης 2-5 και με αντιθεση υψηλη ειναι οτι πρεπει για gaming. θελω να παρω οσο το δυνατον καλυτερο monitor.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

και αυτός είναι λόγος για να ανοίξεις ξεχωριστό topic? :o

όλοι όσοι πήραν γράφουν ότι δεν πρόσεξαν κανένα πρόβλημα στο gaming με την U2311H, από εκεί και πέρα αγόρασε ότι θες...

η dynamic contrast ("υψηλή") είναι μόνο για ταινίες όχι για gaming, εκεί παίζει ρόλο η typical που είναι "ίδια" (ονομαστικά) σε όλα σχεδόν τα monitors

Δημοσ.

αρα καταληγω στην dell u2311 η στην lg w2486.

η ντελ δεν εχει hdmi.τεσπα την εχει δοκιμασει κανεις εδω περα για να μου πει την αποψη του

• Super Moderators
Δημοσ.

κάνε μια αναζήτηση ρε DoukiMan, τόσα topics/posts με άτομα που την έχουν αγοράσει και γράφουν εντυπώσεις...

Δημοσ.
κάνε μια αναζήτηση ρε DoukiMan, τόσα topics/posts με άτομα που την έχουν αγοράσει και γράφουν εντυπώσεις...

αυτο ειναι το θεμα οτι δεν βρισκω τιποτα σχετικα με gaming αποψεις

• Super Moderators
Δημοσ.

τότε δεν ψάχνεις σωστά, τα τελευταία που είδα...

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3553927&postcount=23

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3542898&postcount=6

υπάρχουν και άλλες σε αυτό το topic http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=378686

Δημοσ.

παρε την dell.

Είχα 19 8ms με TN Panel και τώρα με την dell απλα δεν ξαναγυρνάω σε TN.

Πραγματικό μαύρο και ασπρο, μη ξεπλημένα χρώμματα, καμία σχεση με της γωνίες θέασης σε σχέση με TN.

Φυσικά λογω κόστους εχει μια ανομοιομορφία στης γωνιες στο backlight (όπως και οι ΤΝ) αλλα είναι πολύ τίμια για τα λεφτά της.

Οσο για ghosting δεν παρατήρησα τιποτα με τα δικα μου μάτια παρόλο που παίζω πολλά rally - fps.

Απο contrast είναι μια χαρα.

Δημοσ.
αυτο ειναι το θεμα οτι δεν βρισκω τιποτα σχετικα με gaming αποψεις

φίλε για να το τελειώσουμε το θέμα gaming μπαίνω τώρα να τεστάρω την οθόνη... νομίζω δεν υπάρχει πιο απαιτητικός άνθρωπος (σπασ****δας) απο μένα οπότε θα σου πώ σύντομα τι τρέχει...

---------- Προσθήκη στις 16:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:27 ----------

φίλε για να το τελειώσουμε το θέμα gaming μπαίνω τώρα να τεστάρω την οθόνη... νομίζω δεν υπάρχει πιο απαιτητικός άνθρωπος (σπασ****δας) απο μένα οπότε θα σου πώ σύντομα τι τρέχει...

ΑΚΥΡΟ

Δημοσ.
Ξενέρωσες Luci ? ;) ελα ρε φυσάει το Monitor

καθόλου... έβαλα hd video και μόνο δεν έβαλα τα κλάματα..η οθόνη είναι υπέροχη... βλέπεις είχα και 17''άρα πριν και μου ήρθε λίγο απότομη η αλλαγή... απλα ελπίζω να μην με επηρεάσει στα games :( θέλω να χάνω επειδή δεν είμαι καλός όχι επειδή δεν την παλέυει το pc μου... :-(

• Super Moderators
Δημοσ.
ξέρω οτι θα πέσετε να με φάτε αλλά εγώ διακρίνω αρκετό ghosting.. καμία σχέση με την 2ms samsung που είχα μέχρι πριν δύο ώρες.. εκτώς και αν έχω ξεχάσει να ρυθμίσω κάτι απο την οθόνη.. όχι οτι δεν μπορείς να παίξεις αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ ghosting... :shock: (δοκίμασα και με 1920 ανάλυση αλλα και με 1280 που έπαιζα μέχρι χτές)..

σε ποιο game και ποια Samsung?

Δημοσ.
Ρυθμίσεις πως έχεις σε σχέση με το παρακάτω ?

αυτο το πινακάκι που το βρίσκεις??

---------- Προσθήκη στις 16:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:55 ----------

σε ποιο game και ποια Samsung?

δοκίμασα και σε MW2 και σε Bad company 2... η samsung ήταν η syncmaster 740BF

• Super Moderators
Δημοσ.
απλα ελπίζω να μην με επηρεάσει στα games :( θέλω να χάνω επειδή δεν είμαι καλός όχι επειδή δεν την παλέυει το pc μου... :-(

το ghosting δεν επηρεάζει στα games αλλά το input lag, στο οποίο πάει πάρα πολύ καλά η U2311H

δοκίμασα και σε MW2 και σε Bad company 2... η samsung ήταν η syncmaster 740BF

και ήταν τόσο ορατό που έκανε blur?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...