Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Ειλικρινά για το συγκεκριμένο θέμα θα ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερες γνώμες γίνεται :-)

Αγόρασα πριν 1 βδομάδα την LG SL8000 32''. Όπως και την προηγούμενη Tv μου είχα στο μυαλό μου να τη συνδέσω με το pc, στο οποίο έχω επίσης συνδεδεμένη και μια 20αρα Asus monitor.

Μου καρφώθηκε όμως ξαφνικά η ιδέα να πουλήσω τόσο το monitor, όσο και την tv και να πάρω μια πολύ μα πολύ καλή 24αρα (δεν ξέρω αν υπάρχει και 27αρα) monitor και να τα κάνω όλα από κει. Δηλαδή gaming, movies, tv και σημαντικό το conx tv που έχω.

Η μέγιστη απόσταση απ το monitor/tv είναι 2μ και σημαντικό το ότι ότι και να βάλω θα πρέπει λογικά να χει 2hdmi θύρες, μια για το pc και μια για το conx tv.

Περιμένω γνώμες, ευχαριστώ :-D

Thresh σ έχω δει πλήρως ενημερωμένο γύρω από θέματα monitors/tv, οπότε θα ήθελα και από σένα γνώμη :P

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/SAMSUNG-LCD-TV-MONITOR-27-SM-P2770HD-SM-P2770HD.htm εχει μια hdmi αλλα το pc μπορεις να το συνδεσεις με dvi!ειναι πολυ καλη φαση τα tv/monitor...2 σε 1!εγω ετσι την βγαζω στο δωματιο μου...εχω βαλει και την tv να παιζει με τα z5500 και την παιρναω μια χαρα...οποτε γνωμη μου ειναι να την παρεις...
Δημοσ.

Με dvi χάνει σε ανάλυση σε σύγκριση με το hdmi ή είναι ακριβώς το ίδιο?

Για να δω ταινίες θ αράζω στο κρεβάτι που είναι γύρω στο 1.5 μέτρο. Όταν θα κάθομαι στο pc όμως που θα μαι σε κοντινή απόσταση μήπως κουράζει η 27αρα ή είναι οκ?

Δημοσ.

κατ'αρχην να σου πω οτι HDMI = DVI με ηχο.

εγω προσωπικα, προτιμω να εχω 2 διαφορετικα μονιτορ, ενα για την καθε χρηση. μεγαλο για TV-movies, και γιατι οχι, και gaming, και μικρο μονιτορ για οποιαδηποτε αλλη χρηση. για ιντερνετ, δουλεια σε εγγραφα κλπ. συν του οτι το ενα δεν εμποδιζει το αλλο. δλδ αν θες να δεις TV, στο αλλο μπορεις να κανεις κατι αλλο!

τωρα αν υπαρχει θεμα χωρου, αλλαζει το πραμα, και αναγκαστικα θα πας σε ενα DUAL (monitor + TV)!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanx για το info σχετικά με dvi-hdmi cabdik. Αν λοιπόν καταλήξω σε επιλογή ενός μόνο monitor μας κάνει και κάποιο με μια μόνο hdmi θύρα, αρκεί να χει και μια dvi :P

Ο χώρος είναι πράγματι αρκετά περιορισμένος και αυτός είναι ίσως ο βασικός λόγος που μ έκανε να σκεφτώ τν ύπαρξη ενός μόνο monitor-tv. Από τι απόσταση παίζεις τα games εσύ? Δεν είναι πολύ κοντά για gaming σε 32αρα το 1.5μ που είναι η μέγιστη απόσταση μου απ το monitor?

Θα μπορούσατε επίσης να μου προτείνετε 27αρες ή και 30αρες αν υπαρχουν tv-monitors? Αν την πάρω τελικά θα δώσω την LG SL8000 και είμαι διατεθειμένος να βάλω κάποια χρήματα ακόμη, οπότε υπολογίζω ότι θα μπορώ να δώσω γύρω στα 700Ε.

Επεξ/σία από ChocoBanana
Δημοσ.

αφου λοιπον υπαρχει θεμα χωρου, τοτε η ιδανικη επιλογη πιστευω οτι θα ηταν μια 27αρα tv-monitor. ωστε να ειναι αρκετα μεγαλη για τηλ και αρκετα μικρη για να καθεσαι μπροστα της και να δουλευεις!

πχ αυτη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/SAMSUNG-LCD-TV-MONITOR-27-SM-P2770HD-SM-P2770HD.htm

Δημοσ.

Thanx για την πρόταση αλλά νομίζω ότι θα ήθελα κάτι καλύτερο. Η Dell που βλέπω ότι την προτείνεται όλοι για monitor pc δεν έχει καμια τούμπανη 27αρα?

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να θυσιάσω τα 3 ελληνικά κανάλια που δε μου δίνει το conx tv και να πάρω μια 27αρα pc monitor και να βλέπω τα 3 αυτά από internet..

Δημοσ.

δεν νομιζω να υπαρχει dell με tv...εγω εχω αυτη που σου προτινα σε 24αρα και ειμαι απολυτος ικανοποιημενος(αραζω και εγω στο κρεβατι και βλεπω ταινιες.....με την 27αρα μου ειπε ενας φιλος πως αμα εισαι κοντα κυνηγας το βελακι στην οθονη....αλλα προσοπικα εμενα μια χαρα θα μου καθοτανε....

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς είπα, ότι εφ όσον δε βρίσκω κάτι πολύ καλό σε monitor-tv και εφ όσον έχω conx tv, σκέφτομαι να πάρω ένα πολύ καλό monitor Dell 27'' και τα 3 κανάλια που χάνω απ την tv (Mega, Alter, Star) να τα βλέπω μέσω internet.. Τι λες?

Δημοσ.

κοιτα τα καναλια δυσκολο να τα βρεις στο internet...αυτο ειναι η καλητερη φαση...αν μπορεις να βρεις τα καναλια στο ιντερνετ....γνωμη μου να πας στο dell....http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10282

Δημοσ.

Μ αρέσει πολυ το monitor αυτό, αλλά θα μπορώ να κάτσω μπροστά ένα 5ωρο ξέρω γω σερι ή θα τυφλωθώ? Και επίσης αν αράζω στο κρεβάτι που είναι στο ενάμιση μέτρο για να δω ταινία θα είμαι και πάλι οκ? Ξέρω πως ρωτάω πολλά, αλλά 650Ε είναι αυτά :P

Δημοσ.

καλο και αυτο με το tv tuner...κοιτα απο ταινιες θα εισαι φοβερα ρε μην το σκεφτεσαι καν...τωρα απο κοντα για τετοια...ολοι συνηθιζουμε...θα κατσει θα σου σπασει τα νευρα στην αρχη και μετα θα εισαι comple...γνωμη μου ειναι να πας σε ενα μαγαζι και να δεις μια 27αρα οποιαδηποτε απο κοντα....να δεις πως σου φενεται σαν μεγεθος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...