Προς το περιεχόμενο

προβλημα με οθονη!!

lakisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω την εξης οθονη ASUS VW195D 19'' TFT http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169118

σημερα το πρωι με εφαγε και εμενα η περιεργεια να πατησω τα κουμπακια που εχει απο κατω η οθονη, καθως τα πατησα το ενα πατηθηκε και κολλησε μεσα.Το προβλημα ειναι οτι κολλησε στο menu του contrast και μου το κατεβασε πολυ, απο τοτε κανενα αλλο κουμπι δεν αποκρινεται.Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να μπω στο menu της οθονης η εστω απο καπου αλλου να επαναφερω το contrast?? δοκιμασα απο την καρτα γραφικων και απο τα windows (7) να το ανεβασω αλλα και παλι δεν αρκει...πολυ σκοτεινη η οθονη......

καμια ιδεα κανεις η παω για αλλη οθονη?

Δημοσ.

Ε, όχι και αλλαγή κατευθείαν μπορείς εύκολα να την επισκευάσεις(να αφήσεις δηλαδή), μίλησε με μερικούς τεχνικούς,και για pc άλλα και για TV και πες τους ότι απλά κόλλησε το κουμπί, πάλη όμως είναι αρκετή δουλεία για αυτούς αφού πρέπει να ξηλώσουν ολόκληρη την οθόνη και να την ξαναφτιάξουν, οπότε περίμενε τουλάχιστον 25-30€.(Δοκίμασες να την ξεμπλοκάρεις με κάνα κατσαβίδακι; )

Δημοσ.

για να μην ανοίγω νέο τόπικ,εχω κι εγω ενα προβληματακι με την οθόνη μου.

Μολις την ανοιξω (αναλογως ποση ωρα ηταν κλειστη) αναβοσβήνει (blinking) για κάποια δευτερολεπτα και μετα μια χαρά.

Τι παιζει?

Δημοσ.
για να μην ανοίγω νέο τόπικ,εχω κι εγω ενα προβληματακι με την οθόνη μου.

Μολις την ανοιξω (αναλογως ποση ωρα ηταν κλειστη) αναβοσβήνει (blinking) για κάποια δευτερολεπτα και μετα μια χαρά.

Τι παιζει?

Αυτό το blinking ξεκαθάρισέ το λίγο.

Αν καταλαβαίνω σωστά το σύμπτωμα πιθανότατα έχει βλάβη στο τροφοδοτικό της , κάποιοι χαλασμένοι πυκνωτές είναι συνήθως

το πρόβλημα. Για αυτό και η διαφορά ανάλογα με το πόση ώρα την έχεις κλειστή. Τώρα φυσικά μπορείς να την δοκιμάσεις σε κάποιο άλλο υπολογιστή για να σου φύγει η ιδέα

και αν σου κάνει το ίδιο να την πας για service.

Δημοσ.

Δεν αναβοσβηνει με την εννοια κλεινει ανοιγει κλεινει ανοιγει τελειως, δηλαδή μενει ανοιχτή (καθως το λαμπακι που δειχνει ον-οφ ειναι παντα στο ον).

Σα να μαυριζει για δεκατα του δευτερολεπτου κανει,εξου και το blinking που λεω.

Δυστυχως δεν μπορω να βρω αποδειξη και δεν θυμαμαι ποτε την πηρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...