Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθόνη. Γιατί?

skim045

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμιτες. Τις τελευταίες μέρες όταν παίζω κανα game ή κάνω καμιά αποσυμπίεση κλπ μου πετάει μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση. Γιατί όμως. λόγω ζέστης?:rolleyes:

Δημοσ.

Οι μνήμες 100%.Αν έχεις 2 μνήμες ram δοκίμασε με τη 1 μόνο,ίσως έχει χαλάσει η 1 μόνο.Μπορείς να δοκιμάσεις και το memtest από το hirens boot cd.

Δημοσ.

Οποτέ να τσεκαρω πρώτα τις μνήμες?

---------- Προσθήκη στις 15:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ----------

Πόση ώρα να κάνω περίπου το τεστ καθώς δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο

Δημοσ.
Οποτέ να τσεκαρω πρώτα τις μνήμες?

---------- Προσθήκη στις 15:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ----------

Πόση ώρα να κάνω περίπου το τεστ καθώς δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο

ενα 8ωρο ειναι καλο

Δημοσ.
Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Τελικά δοκίμασα τις μνήμες και μου έβγαλαν 6 error σε 6 ώρες. Οπότε...?

πίσω,στο μαγαζί που τις αγόρασες και αλλαγή.

Δημοσ.

6 error σε 6 ώρες είναι συνηθισμένο. Δεν είναι καλό, διοτί δείχνει ότι οι μνήμες δεν πάνε καλά (και πιθανά να αυξηθούν τα errors στο μέλλον), αλλά νομίζω αυτή τη στιγμή, το πρόβλημά σού είναι η κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Γιατί είπες ότι συμβαίνει όταν παίζεις παιχνίδια. Μπορεί να είναι υπερθέρμανση, τροφοδοτικό.

Είμαι κάπως σκεπτικός με το memtest. Όλοι το τρέχουν όταν έχουν πρόβλημα. Βγάζει error το πρόγραμμα και λές, ωραία το βρήκα το πρόβλημα.

Είμαι σίγουρος ότι αν τρέξεις το memtest κανά 8ωρο σε υπολογιστή που δεν έχει πρόβλημα, πάλι θα βγάλει error.

Δημοσ.

Ναι αλλά όχι μόνο οταν παίζω παιχνίδια. Επίσης είναι και ένα αλλο περίεργο. Παντα θα μου βγάλει μόνο μία φορά την ημέρα. Μπορεί να είναι και τυχαίο αλλά απλά το αναφέρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...