zanzavar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 dewn735 κουλά προβλήματα μπορεί να υπάρχουν αλλά κουλές απαντήσεις δεν δέχομαι ότι υπάρχουν. Στο internet έχω βρει αναφορές για το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν αναφέρουν την λύση/επιδιόρθωση. Όσο για τον inverter μπορεί να προκαλέσει και άλλα πράγματα πέρα από την μείωση της φωτεινότητας/.
dewn735 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Όσο για τον inverter μπορεί να προκαλέσει και άλλα πράγματα πέρα από την μείωση της φωτεινότητας/. ...όπως; Επίσης, αν θες να δοκιμάσεις εξωτερική οθόνη, μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο live cd μιας διανομής linux (πχ ubuntu) - λογικά θα υποστηρίζει τις συντομεύσεις του υπολογιστή σου. Εμένα προσωπικά (χωρίς βέβαια να μπορώ να στο εξηγήσω επιστημονικά) μου κάνει για πρόβλημα στη κάρτα γραφικών
zanzavar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μπορεί να προκαλέσει θολούρες στις άκρες της οθόνης, αστάθεια(τρεμόπεγμα) μερικές φορές, πιο σκοτεινές περιοχές στις άκρες και άλλα... Λοιπόν στο θέμα της μπαταρίας... πιο περίεγο φορητό δεν έχω ανοίξει!! Τελικά έπρεπε να το λύσω όλο προσεκτικά γιατί δεν έχω δει άλλο παρόμοιο, και είδα τη μπαταρία στη πίσω μεριά της μητρικής, ντυμένη με ένα μονωτικό και συνδεόταν με την μηττική με δύο καλώδια. (Δυστυχώς ξέχασα να την βγάλω φωτό). Την αφαίρεσα όπως μου είπατε και μάντεψε.... μία από τα ίδια. Σα να μη λύθηκαν 548 βίδες και κουνήθηκαν 249 πλαστικά κομμάτια!! Συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.