Προς το περιεχόμενο

Διπλή οθόνη......

zanzavar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν κάποιος λέει: "να είχα δύο οθόνες......" σίγουρα δεν εννοεί αυτό!!!!

dscn0526z.th.jpg dscn0527t.th.jpg

Μου το εμφάνισε το laptop χτες απόγευμα.... Τι μπορεί να φταίει?

Εξωτερική οθόνη δε μπορώ να δοκιμάσω γιατί πρέπει να bootάρει πρώτα για να αλλάξω έξοδο στην κάρτα γραφικών και η εγκατάσταση είναι κατεστραμένη.

Ξέρει κανείς τίποτα...????

edir: η πρώτη σκέψη που μου ήρθε είναι ότι φταίει ο inverter, δεύτερη δεν έχω...

Δημοσ.
LOL? απιστευτο... οσο ζεις μαθαινεις τελικα.... μηπως να πειραξεις τα fn KEYS? να δεις?

Τα Fn λειτουργούν όταν είσαι μέσα στο λειτουργικό, αυτό το κάνει ακόμα και στο boot, πριν το bios

---------- Προσθήκη στις 14:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:28 ----------

Εχει.... αρχιζω και κραταω stats......

θες να σου πω πόσα προβλήματα έχω αντιμετωπίσει με επώνυμα laptop (toshiba, dell, sony και πάει λέγοντας) για να σου εμπλουτίσω την στατιστική σου έρευνα, ώστε να κάνεις την αγορά σου?

Δε κατάλαβα γιατί έγραψες όμως: για να δεις τι μαρκα είναι και να μην κάνεις την αντίστοιχη αγορά ή γιατί μπορείς/θέλεις να βοηθήσεις?

Δημοσ.
Τα Fn λειτουργούν όταν είσαι μέσα στο λειτουργικό, αυτό το κάνει ακόμα και στο boot, πριν το bios

---------- Προσθήκη στις 14:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:28 ----------

θες να σου πω πόσα προβλήματα έχω αντιμετωπίσει με επώνυμα laptop (toshiba, dell, sony και πάει λέγοντας) για να σου εμπλουτίσω την στατιστική σου έρευνα, ώστε να κάνεις την αγορά σου?

Δε κατάλαβα γιατί έγραψες όμως: για να δεις τι μαρκα είναι και να μην κάνεις την αντίστοιχη αγορά ή γιατί μπορείς/θέλεις να βοηθήσεις?

Μαζι σου ειμαι......

Δημοσ.
Δεν έχει σημασία, αν μπορείς κάν' το.

Το δεν έχει σημασία δε το δέχομαι έτσι... συγνώμη αλλά πρίν αρχίσω να κάνω βίδες το laptop θα ήθελα τουλάχιστον να ξέρω το λόγο, μόνο και μόνο για να βγάλω την μπαταρία του laptop ώστε να επανέλθει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις (αυτές με τις οποίες λειτουργούσε).

Αν είχε γίνει κάποια αλλαγή να το καταλάβαινα, έτσι απλά να λύσω όλο το laptop χωρίς service manual (γιατί δε βρίσκω πουθενά) επειδή εσύ λες να το κάνω, συγνώμη και σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου αλλά δε το κάνω.

έχεις κάποια σχέση με την ιστοσελίδα της υπογραφής σου?

Δημοσ.
Εχει.... αρχιζω και κραταω stats......

θέλω τη database σου :-) :-)

Το δεν έχει σημασία δε το δέχομαι έτσι... συγνώμη αλλά πρίν αρχίσω να κάνω βίδες το laptop θα ήθελα τουλάχιστον να ξέρω το λόγο, μόνο και μόνο για να βγάλω την μπαταρία του laptop ώστε να επανέλθει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις (αυτές με τις οποίες λειτουργούσε).

Αν είχε γίνει κάποια αλλαγή να το καταλάβαινα, έτσι απλά να λύσω όλο το laptop χωρίς service manual (γιατί δε βρίσκω πουθενά) επειδή εσύ λες να το κάνω, συγνώμη και σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου αλλά δε το κάνω.

έχεις κάποια σχέση με την ιστοσελίδα της υπογραφής σου?

Αν μπορείς είπα, δεν γνωρίζω τις γνώσεις του καθενός...

Δημοσ.

Γιατί δε κατάλαβες τι σου είπα? Τις γνώσεις τις έχω, το έχω κάνει σε αρκετά laptop αλλά τότε είχα λόγο, όχι να βγάλω μία μπαταρία απλά για να τη βγάλω.

Και δεν απάντησες αν έχεις σχέση με τo site της υπογραφής σου.

Οπότε υποθέτω ότι δεν έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει...

Δημοσ.

Μήπως να το βάλω και στην ενότητα "Kάρτες Γραφικών και 'Hχου", μήπως το δουν περισσότεροι? Ή είναι εκτός κατηγορίας? Ας μου απαντήσεις ένας μοderator αν είναι εύκολο/.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχεις ένα "κουλό" πρόβλημα, λογικό κι επόμενο είναι να ακούσεις και "κουλές" απαντήσεις! Το να βγάλεις τη μπαταρία και να αφήσεις το BIOS να κάνει έτσι το reset του έχει σώσει πολλούς και από διάφορες "ανεξήγητες", κατά τ' άλλα, καταστάσεις, γι' αυτό στο πρότεινε ο zanzavar και γι' αυτό και θα στο προτείνω κι εγώ. Άμα δε θες ή άμα δε μπορείς είναι ένα άλλο θέμα...

Για τον inverter που ανέφερες είναι λιγάκι απίθανο, καθώς σε αυτή τη περίπτωση ή που δε θα έβλεπες τίποτα στην οθόνη, ή που θα την έβλεπες με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...