Προς το περιεχόμενο

back up for windows 7

kammenh17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλεις μέσω των windows ή μέσω κάποιου προγράμματος ?

αν είναι το πρωτο είναι απλό

πάς στον πινάκα ελέγχου και πας στο backup&restore

και μετά στο create image

αν θες με πρόγραμμα θα σου πρωτινα το acronis true image 11 αλλά είναι λίγο αργά για να σου δώσω οδηγίες ... τώρα

Δημοσ.

οκ thnx θα κάνω μέσο των windows....

---------- Προσθήκη στις 03:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:31 ----------

στα ελληνικά πως λέγωντε γτ μ τα βγάζει στα ελληνικά....

Δημοσ.

Γινεται πολυ ευκολα με ασφαλεια με το Norton Ghost και εχω και σxετικο οδηγο εδω με video

Παιρνεις image ολο το partition του λειουργικου σε αλλο partition ή δισκο.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=301944&highlight=%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82

Δημοσ.
Γινεται πολυ ευκολα με ασφαλεια με το Norton Ghost και εχω και σxετικο οδηγο εδω με video

Παιρνεις image ολο το partition του λειουργικου σε αλλο partition ή δισκο.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=301944&highlight=%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82

Γιάννης Platano: Εγώ θέλω να σταθώ στο σημείο που αναφέρεις σε άλλο partition ή δίσκο, γιατί το λέω αυτό, γιατί παλιά είχα κάνει ένα backup με το Acronis και όταν πήγα να το μεταφέρω στο δεύτερο partition του ιδίου δίσκου δεν το δέχτηκε και μου λέει να το μεταφέρω μόνο σε δεύτερο δίσκο το οποίο και δεν είχα, ενώ εσύ λες σε άλλο partition του ιδίου δίσκου ;;;

Δημοσ.
Γιάννης Platano: Εγώ θέλω να σταθώ στο σημείο που αναφέρεις σε άλλο partition ή δίσκο, γιατί το λέω αυτό, γιατί παλιά είχα κάνει ένα backup με το Acronis και όταν πήγα να το μεταφέρω στο δεύτερο partition του ιδίου δίσκου δεν το δέχτηκε και μου λέει να το μεταφέρω μόνο σε δεύτερο δίσκο το οποίο και δεν είχα, ενώ εσύ λες σε άλλο partition του ιδίου δίσκου ;;;

Για το acronis αν και εχω ακουσει καλα λογια δεν ξερω.Το ghost που χρησιμοποιω σου δινει την δυνατοτητα να παρεις image σε αλλο partition του ιδιου δισκου ή αλλου δισκου.

Τωρα συνδεομαι με φορητο με ενα δισκο και σε partition που δημιουργησα εχω παρει ghost.

Επισης αν και δεν το χρησιμοποιω και σε δισκακια dvd.

Δημοσ.
Για το acronis αν και εχω ακουσει καλα λογια δεν ξερω.Το ghost που χρησιμοποιω σου δινει την δυνατοτητα να παρεις image σε αλλο partition του ιδιου δισκου ή αλλου δισκου.

Τωρα συνδεομαι με φορητο με ενα δισκο και σε partition που δημιουργησα εχω παρει ghost.

Επισης αν και δεν το χρησιμοποιω και σε δισκακια dvd.

Σ`ευχαριστώ θα το έχω υπόψη για το ghost.

Θέλεις να πεις πως το image μπορούμε να το βάλουμε και σε δισκάκια dvd; και αν το image που θα πάρουμε είναι μεγαλύτερο από το μέγεθος του dvd;

Δημοσ.
Σ`ευχαριστώ θα το έχω υπόψη για το ghost.

Θέλεις να πεις πως το image μπορούμε να το βάλουμε και σε δισκάκια dvd; και αν το image που θα πάρουμε είναι μεγαλύτερο από το μέγεθος του dvd;

Ακριβως.Χρησιμοποιουμε 2,3,4 ή οσα δισκακια χρειαστουν και τα αριθμουμε για να ξερουμε ποιο θα βαλουμε στην επαναφορα καθε φορα.

Με δισκακια ομως ειναι πιο αργη η δημιουργια του image και η επαναφορα του.

Δημοσ.
Ακριβως.Χρησιμοποιουμε 2,3,4 ή οσα δισκακια χρειαστουν και τα αριθμουμε για να ξερουμε ποιο θα βαλουμε στην επαναφορα καθε φορα.

Με δισκακια ομως ειναι πιο αργη η δημιουργια του image και η επαναφορα του.

Πολύ κατατοπιστικός σ`ευχαριστώ πολύ.:-)

Δημοσ.

αν εννοείς boot cd του acronis,αν υπάρχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα υπάρχει και ένα βοηθητικό πρόγραμμα μαζί, το acronis rescue media builder,το ανοίγεις και είναι εύκολο,σε καθοδηγεί μόνο του.

προτείνω κι εγώ το acronis,άλλωστε δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα με αυτό και το χρησιμοποιώ χρόνια,είναι πολύ πιο γρήγορο απ αυτό των windows και τα images που φτιάχνει είναι κατά πολύ μικρότερα από αυτά που φτιάχνει αυτό των windows.

Δημοσ.

Εντελή το έκανα το backup σε άλλο partition του ιδίου δίσκου με το acronis,έχω όμως μια ερώτηση, στο partition έχει ακόμα ελεύθερο χώρο 17GB μπορώ να του βάλω διάφορα αρχεία,η το backup πρέπει να είναι ανεξάρτητο,πιστεύω να έγινα αντιληπτός ευχαριστώ.

Δημοσ.
Εντελή το έκανα το backup σε άλλο partition του ιδίου δίσκου με το acronis,έχω όμως μια ερώτηση, στο partition έχει ακόμα ελεύθερο χώρο 17GB μπορώ να του βάλω διάφορα αρχεία,η το backup πρέπει να είναι ανεξάρτητο,πιστεύω να έγινα αντιληπτός ευχαριστώ.

Δεν βλεπω γιατι να μην μπορεις ??? Με ghost σιγουρα μπορεις.

Δημοσ.
Τον ελεύθερο χώρο μπορώ να τον συμπληρώσω με διάφορα αρχεία;

Φυσικα.Απλα αυτα τα προγραμματα θελουν αλλο partition απο το λειτουργικο για image αλλα δεν ζητανε και ...αποκλειστικοτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...