ΠάρηςΓ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Προσφατα εκανα service στο αμαξι Renault Megane 10ετιας κοντά στα 180.000 κμ και βάλε Εχω ακουσει τιμες για αλλαγή μονο ενος ηλεκτρικου παραθυρου 100 ευρώ!!!! Και φυσικα το αλλαξα μονος μου και τα 100 ευρω πήγα εκδρομή. Αρα πιστευω πως τα παρακατω που εγιναν ειναι σε καλή τιμή..Ξερω κατι παληκάρια που καναν το service με λιγα πιστευω χρηματα και προσοχη που δε νομιζω καποιος να δίνει... Το δουλευαν πολλές ωρες και τα βραδια για να ειναι ετιμο.. τι εγινε... λάδια,φιλτρο λαδιου,φιλτρο αερα,φιλτρο βενζινης,φιλτρο aricondition,μπουζια,τακάκια φρενων,βαση σασμαν,ρουλεμαν ,ιμαντα χρονισμου σετακι ολα μαζι,τρομπα νερου,αντιψυκτικά,τσιμουχα στροφαλου,ρουλεμαν πισω τροχου,\ 600 ευρώ ολα μαζι με εργασια και ανταλακτικά... Η εργασία κοντα στα 140 ευρώ. και θεωρω λογική τιμή για τη δουλεια που πατησαν να ελεγξουν ολα αυτά και αλλα αν χρειάζεται τιποτα... Το ρουλεμαν κανεις δεν το ειχε κοιταξει αν εχει προβλημα...και πολλά αλλα Θεωρω λογική τη τιμή μιας και αλλος μαστορας για αλλαγή μιας βαλβιδας σε παπί ζηταγε 100 ευρώ εργασία +30 ανταλλακτικά Ελεος δηλαδη!!! Και χωρις αποδειξη! Στο τελος οταν ηταν η ωρα της πληρωμης μου λεει οτι θα παει παραπανω αν θελω αποδειξη.... χωρις αρχικά να μου πει οτι ειναι 100 ευρω χωρις και χωρις να του ζητησω εγω αποδειξη μονος του μου το πε.. Αντε κ 2 ωρες να του πηρε να το δεσει ποιος πληρωνεται 50 ευρώ την ώρα; Και ειχε πολυ δουλεια..Που εγω του ειχα βγαλει ολα τα πλαστικά να εχει προσβαση κατι δεν αλλαξε τιποτα αλλο... Και το χειροτερο; Δε μου λεει τι διακενα εβαλε στις βαλβίδες με τίποτα κανεις απο εκει μεσα! Αλλα εχω εκνευριστεί παρα πολυ με κατι αλλα προσωπικα θεματα και αυριο θα παω να του ριξω ενα τρομερό βρισιμο - καντηλι να το θυμαται για ολη του τη ζωή.. Δε με νοιαζει που ειναι και παππους θα τον χ**** Επίσης δε ξερω αν στεκει η απειλη οτι θα μπορουσα να τον καρφωσω στην εφορία που δε κοβει αποδειξεις.... Το θεωρω πολυ χοντρο να κανω κατι τετοιο αλλά λογικα δε θα μπορουσα με καποιο τροπο; δηαλδη να παω για σερβις εκει και να μη μου δωσει αποδειξη και να φανει ετσι κάπως;Δηλαδη να ειναι εκει κ ελεκτης σδοε η κατι..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δεν ειχα ποτε μηχανακι αλλα υποθετω οτι δεν ειναι σωστο το μετρο συγκρισης της τιμης ενος service στο μηχανακι σε σχεση με αυτο στο αμαξι. Απο κει και περα για το αμαξι ειναι καλα τα λεφτα που πληρωσες αν και προφανως δεν πηγες σε εξουσιοδοτημενο service της renault και κατα συνεπεια εβαλες και ιμιτασιον ανταλλακτικα. Αυτο σημαινει οτι δεν σε καλυπτει εγγυηση για τις εργασιες που εγιναν, μερικες εκ των οποιων ειναι πολυ σημαντικες, οπως πχ ιμαντας. Τωρα για το μηχανακι και για τον συνεργειατζη. Αρχικα ειναι λαθος να πας να ξεσπασεις σε καποιον για καποια αλλα θεματα που σε απασχολουν, με αφορμη οτι θεωρεις πως σε υπερχρεωσε. Δευτερον εγω πρωτου κανω σερβις παντα κανονιζω την τιμη εκ των προταιρων. Προσεξε δεν ρωταω ποσο θα κοστισει, αλλα ΚΑΝΟΝΙΖΩ ποσο θα πληρωσω, με τι εκεπτωση, αποδειξεις κλπ. Ωστοσο επειδη κατα τη διαρκεια του σερβις μπορει να προκυψουν καποια προβληματα οπως πχ εσενα που σου βρηκαν ρουλεμαν, τους ενημερωνω πριν κανουν οποιαδηποτε επιπλεον εργασια να με ρωτανε τηλεφωνικα για το αν θα προχωρησουν. Ετσι ανα πασα στιγμη ξερω τι προκειται να πληρωσω, και αναλογως την οικονομικη μου ευχερεια κανω και τις επιπλεον εργασιες που απαιτουνται. Με αποτελεσμα να μη βρισκομαι προ εκπληξεως στο τελος, οπως βρεθηκες εσυ. Θα μπορουσες κι εσυ να κανεις το ιδιο. Τωρα εκ των υστερων να πας να κανεις σκηνη στα καλα καθουμενα, δε θα κερδισεις απολυτως τιποτα. Εαν θες ομως μπορεις να κανεις καταγγελια για το θεμα των αποδειξεων. Αν και δε νομιζω να ασχοληθει κανεις, ειδικα τετοια εποχη.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Ενταξει ας μη συζητισουμε περι μηχανακιου διότι δεν ασχολησε με το χομπυ.. Το εχω παει σε εξουσιοδοτημενο 2-3 διαφορετικα και τα χρηματα ηταν πολυ παραπανω και η δουλεια πολύ κακή. Αν δεις το αυτοκινητο απο παντου κρεμονται καλωδια επειδη οταν ειχε φαει τρακο απο νταλικα δε βαλαν σωστα στη θεση τους καλωδια και απο παντου κρεμονται... Δεν ισιωσαν σωστα το πορτπαγκαζ και οταν παταγες το φρενο παταγες μαζι και το καλώδιο που κρεμοταν!!! Και ειδικα σε καποια σημεια οπως κατω απο τα καθισματα κρεμονται ενα σωρο καλώδια!! ΕΝΩ ειχε βγει απο το service επισημοτατο. και μετα απο λιγα χιλιομετρα εβγαζε βλαβες στα ηλεκτρικα επειδη δεν ειχαν ενωσει καλα τα καλωδια.. Τα ανταλακτικα μου ηταν γνησια εκτος απο συγκεκριμενα τα οποια δεν ειναι καλα της μανας του και τα εχω αλλαξει αμετρητες φορες. Δεν εχεις αδικο σε αυτο που ρωτας τιμη εκ των προτερων.... Αλλά πηγα το μηχανακι και του ειπα ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ και να μου πει τι εχει . Το ρωτησα ποσο κοστιζει ο ελεγχος και μου ελεγε τι σε νοιαζει; Και δε μου ελεγε... Κ μου λεει περνα αυριο να σου πω τι εχει και αμα θες το φτιαχνεις . Πηγα κ επειδη ηταν παρασκευη και επειδη βιαζομουν μου ειπε πια ανταλακτικα να παω να αγορασω και πηγα και τα πηρα... και δεν μου ελεγε παλι τιμη που ηθελε για να το επιδιορθωση ... Τον ρωταγα πολλες φορες και αρνιοταν... Και λυμένο μου το εδινε 50 ευρώ οπως ηταν.. ΔΕ με ειχε ρωτησει παντως τιποτα πρωτου το κανει παροτι του το ειχα δηλωσει... Και του τα εφερα εγω.
bluesattack Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Τωρα για το μηχανακι και για τον συνεργειατζη. Αρχικα ειναι λαθος να πας να ξεσπασεις σε καποιον για καποια αλλα θεματα που σε απασχολουν, με αφορμη οτι θεωρεις πως σε υπερχρεωσε. Δευτερον εγω πρωτου κανω σερβις παντα κανονιζω την τιμη εκ των προταιρων. Προσεξε δεν ρωταω ποσο θα κοστισει, αλλα ΚΑΝΟΝΙΖΩ ποσο θα πληρωσω, με τι εκεπτωση, αποδειξεις κλπ. Ωστοσο επειδη κατα τη διαρκεια του σερβις μπορει να προκυψουν καποια προβληματα οπως πχ εσενα που σου βρηκαν ρουλεμαν, τους ενημερωνω πριν κανουν οποιαδηποτε επιπλεον εργασια να με ρωτανε τηλεφωνικα για το αν θα προχωρησουν. Ετσι ανα πασα στιγμη ξερω τι προκειται να πληρωσω, και αναλογως την οικονομικη μου ευχερεια κανω και τις επιπλεον εργασιες που απαιτουνται. Με αποτελεσμα να μη βρισκομαι προ εκπληξεως στο τελος, οπως βρεθηκες εσυ. Θα μπορουσες κι εσυ να κανεις το ιδιο. Σιγουρα αυτη ειναι η σωστη διαδικασια .Αλλα τελικα ειναι που θα πεσεις .Αν ο αλλος ειναι σωστος επαγγελματιας η @@ , και αν καταλαβεις εστω και αργα οτι ειναι το δευτερο με ελαφρια.. Γιατι ουτε να κατσεις εκει την ωρα που το φτιαχνει μπορεις , ουτε ξερεις τι εχει πραγματικα (αν ηξερες θα το εφτιαχνες μονος σου ) και σκομα και οταν ανεβαινει το budget δυσκολευεσαι να πεις το οχι γιατι ..τι θα κανεις ? Θα το παρεις λυμενο στο χερι ? Η αμα σου πει ο αλλος 'θελει και αυτο φτιαξιμο, θα εχεις προβλημα αργοτερα' θα το αφησεις για αργοτερα,να ξαναπληρωνεις λυσιματα-δεσιματα. ---------- Προσθήκη στις 02:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:11 ---------- Στους δικους μου πηραν δυο φορες τηλεφωνο (απο το επισημο συνεργειο ),δυο γιατι ετυχε να ειμαι εγω στο σπιτι , για να ρωτησουν αν ειναι ευχαριστημενοι απο το σερβις που τους εκαναν.Αυτο μαλιστα.Δεν θα το εκτιμησεις , ακομα και αυτο ?
kage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 1)τι νεα κολπα ειναι αυτα να παραπονιεστε αφου γινει η πληρωμη-μλκ? ας το λυνες επιτοπου .κατα 90% θα σου λεγε παρτο και φυγε και απλα θα σε εβριζε ολη μερα... 2)οτι εξουσιοδοτημενο εκανε τοσες μλκς(με την τρακα) στο αυτοκ.σου το θεωρω απιθανο και ποσο μαλλον να μην δεχτει να τις φτιαξει...ΑΛΛΑ ακομη και κει το πληρωσες/πειρες και δεν ειπες τιποτα?! Να ξερετε οτι απο νομο(ή συμβαση) οι αντ/πειες εχουν ενα ποσοστο ανταλακτικων που πρεπει να ειναι απο το εργοστασιο και τα υπολοιπα δικες τους εισαγωγες... Επιπλεον τα ανταλακτικα που σας δεινουν λιγο δυσκολο να ξερετε αν οντως ηταν δικα σας...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Σιγουρα αυτη ειναι η σωστη διαδικασια .Αλλα τελικα ειναι που θα πεσεις .Αν ο αλλος ειναι σωστος επαγγελματιας η @@ , και αν καταλαβεις εστω και αργα οτι ειναι το δευτερο με ελαφρια..Γιατι ουτε να κατσεις εκει την ωρα που το φτιαχνει μπορεις , ουτε ξερεις τι εχει πραγματικα (αν ηξερες θα το εφτιαχνες μονος σου ) και σκομα και οταν ανεβαινει το budget δυσκολευεσαι να πεις το οχι γιατι ..τι θα κανεις ? Θα το παρεις λυμενο στο χερι ? Η αμα σου πει ο αλλος 'θελει και αυτο φτιαξιμο, θα εχεις προβλημα αργοτερα' θα το αφησεις για αργοτερα,να ξαναπληρωνεις λυσιματα-δεσιματα. ---------- Προσθήκη στις 02:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:11 ---------- Στους δικους μου πηραν δυο φορες τηλεφωνο (απο το επισημο συνεργειο ),δυο γιατι ετυχε να ειμαι εγω στο σπιτι , για να ρωτησουν αν ειναι ευχαριστημενοι απο το σερβις που τους εκαναν.Αυτο μαλιστα.Δεν θα το εκτιμησεις , ακομα και αυτο ? Στο τελευταιο σερβις βρηκαν διαφορα προβληματακια τα οποια με πηραν τηλεφωνο να με ενημερωσουν οτι πρεπει να διευθετηθουν. Ετσι πχ μου ειπε ο τυπος απτο τηλ: "Λοιπον Super SOS: αυτο αυτο κι αυτο. Αν δεν τα αλλαξουμε ΤΩΡΑ κινδυνευετε" "Δευτερευουσης σημασιας αλλα ΠΡΕΠΕΙ να φτιαχτουν: Αυτο αυτο κι αυτο" "Πειτε μου τι θα θελατε να φτιαξουμε?" Πχ οταν σου λεει οτι τα τακακια θα βγαλουνε 1000km ακομα ε θες δε θες θα τα αλλαξεις. Αν δεν εχεις λεφτα συνενοεισαι τηλεφωνικα και κοβεις καποια αλλη εργασια, οχι τοσο επειγουσα. Για το αν σου βρισκουν "ανυπακρτα" προβληματα. Εμενα παντα οτι μου αντικαθιστουν, μου δινουν πισω και το ελατωματικο/φθαρμενο αντικειμενο. Ειτε τακακια λεγονται αυτα, ειτε ταμπουρα, ειτε ιμαντας, ειτε φιλτρο κλπ. Οποτε ετσι επιβεβαιωνεις αν σε δουλευουν η οχι. @ΠαρηςΓ: Αφου σου κανανε σε εξουσιοδοτημενο τοσο κακη δουλεια θα επρεπε να το κυνηγησεις. Και τι εννοω? Παραδειγμα δικο μου: Το αμαξι μου εκανε διακοπες και εσβηνε εν κινησει (=θανατος). Το παω στο εξουσιοδοτημενο το κρατανε 1 μερα, το κρατανε 2 μερες, το κρατανε 3 μερες, στο τελος μου λενε οτι δεν εβγαλε σφαλμα ο εγκεφαλος, αρα θα κανουν ενα καθαρισμο πεταλουδας μηπως εφταιγε αυτο. Τον κανουν, τον πληρωνω, παιρνω πισω το αμαξι, τα ιδια. Το παω πισω και ακολουθει ο παρακατω διαολογος: -Επειδη ο εγκεφαλος δεν βγαζει σφαλμα και επειδη δεν ειναι καποιο απο τα γνωστα προβληματα το μονο που μπορουμε να αρχισουμε να αλλαζουμε πιθανα κομματια υπαιτια για το προβλημα μεχρι να βρεθει τι φταιει. -Ολα αυτα θα τα χρεωνομαι εγω, οπως εγινε και με τον καθαρισμο της πεταλουδας? Δηλαδη αν χρειαστει να αλλαξετε το μισο αμαξι για να βρειτε τι φταιει, θα πληρωσω μισο αμαξι ΕΓΩ? -Μαλιστα, εφοσον δεν γνωριζουμε που ειναι το προβλημα ετσι πρεπει να γινει. Μου ελεγε ο τυπος δηλαδη οτι επειδη δε βρισκανε ΑΥΤΟΙ τι φταιει, αν χρειαζοταν να αλλαξουν το μισο αμαξι μεχρι να βρουν, εγω θα πληρωνα μισο αμαξι. Ε και η συνεχεια ειναι απλη: Παιρνω τηλεφωνο στα κεντρικα της SEAT, ζηταω καποιον υπευθυνο, αναφερω την περιπτωση. Ευγενικοτατος ο τυπος αφου μιλησαμε κανα 15λεπτο, μου λεει θα επικοινωνησουμε μαζι σας σε λιγο (προφανως θα επαιρνε στο συνεργειο να τσεκαρει την περιπτωση). Δεν περασε μιση ωρα, με παιρνουν απτο συνεργειο τηλεφωνο και μου λενε: "Κυριε ταδε, φερτε μας το αμαξι, θα σας παρεχουμε δωρεαν αμαξι αντικαταστασης για οσες μερες χρειαστει να μεινει στο συνεργειο το δικο σας, και επιβαρυνομαστε εμεις με καθε εξοδο μεχρι να βρουμε το προβλημα. Καποια παρεξηγηση ειχε γινει πριν, ισως μπερδευτηκατε, δεν ενοουσαμε αυτο που καταλαβατε προς θεου". Πηγα το αμαξι, πηρα αλλο, και την επομενη μερα ηταν ετοιμο το δικο μου. Και η εξυπηρετηση αψογοτατη. Συνοπτικες διαδικασιες φιλε μου. Το εξουσιοδοτημενο σου ριχνει στα αυτια στις τιμες (σε κλεβει θα ελεγα), ΑΛΛΑ σου δινει εγγυηση και τη δυνατοτητα να τους κυνηγησεις μεσω της αντιπροσωπειας σε περιπτωση στραβης. Και πιστεψε με, καμια αντιπροσωπεια δεν εχει λογο να χαριστει σε εξουσιοδοτημενο αν το παιζουν μαγκες στους πελατες και χαλανε το ονομα της εταιρειας γενικοτερα.
lef50 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 για αλλαγή μιας βαλβιδας σε παπί ζηταγε 100 ευρώ εργασία +30 ανταλλακτικά ποια βαλβιδα σε ποιο παπι
firegarden Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Το ρωτησα ποσο κοστιζει ο ελεγχος και μου ελεγε τι σε νοιαζει; Και δε μου ελεγε... Κ μου λεει περνα αυριο να σου πω τι εχει και αμα θες το φτιαχνεις . ...και δεν μου ελεγε παλι τιμη που ηθελε για να το επιδιορθωση ... Τον ρωταγα πολλες φορες και αρνιοταν... Παρη, φταις κι εσυ που συνεχισες να πηγαινεις εκει ενω δε σου ελεγε το κοστος. Γνωστος μου φωναξε εναν αλουμινα να του βαλει ενα μικρο παραθυρο.(60Χ60cm περιπου). Τον ρωτησε το κοστος και του ελεγε τις ιδιες λαλακιες. "Ελα μωρε,μη σε νοιαζει θα τα βρουμε κλπ". Μολις τελειωνει το παραθυρο, τον ρωταει ποσο κανει και του λεει 1400€!!! Αφου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο,τσακωθηκανε και με τα πολλα επεσε στα 1000€, που και παλι θεωρω οτι ειναι πολλα. Το θεμα ειναι να ρωτας απο πριν το κοστος και να αποφευγεις ατομα που στο παιζουν φιλοι και δε θελουν να στο πουν, γιατι λογικα μετα θα σε γδαρουν. Οσον αφορα τα συνεργεια, για να πω την αληθεια δεν εχω παει το αμαξι μου ποτε σε ΜΗ εξουσιοδοτημενο αλλα μπορω να πω οτι τα εξουσιοδοτημενα δεν ειναι εξ ορισμου καλα. Ειχα παει σε ενα για να μου συμπληρωσει το φρεον στον κλιματισμο και μολις γυρισα να παρω το αμαξι ειδα οτι μου ειχαν αλλαξει και μπαταρια!! Μιλαω αμεσως με ενα φιλο μου που ηταν γνωστος με τα ατομα του συνεργειου, ο οποιος μιλησε με τη σειρα του με τους υπευθυνους και μου ειπε οτι η μπαταρια ηθελε αλλαγη γιατι ηταν 6 χρονων (!) και μαλιστα μου εκανε και μια καλη εκπτωση. Δεν αμφιβαλλω οτι η μπαταρια μπορει να ηθελε αλλαγη αλλα το γεγονος οτι δε με πηραν ενα τηλεφωνο να με ρωτησουν το θεωρω απαραδεκτο. Εννοειται βεβαια οτι ποτε δε θα ξαναπαω στο συγκεκριμενο συνεργειο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Οσον αφορα τα συνεργεια, για να πω την αληθεια δεν εχω παει το αμαξι μου ποτε σε ΜΗ εξουσιοδοτημενο αλλα μπορω να πω οτι τα εξουσιοδοτημενα δεν ειναι εξ ορισμου καλα. Ειχα παει σε ενα για να μου συμπληρωσει το φρεον στον κλιματισμο και μολις γυρισα να παρω το αμαξι ειδα οτι μου ειχαν αλλαξει και μπαταρια!! Μιλαω αμεσως με ενα φιλο μου που ηταν γνωστος με τα ατομα του συνεργειου, ο οποιος μιλησε με τη σειρα του με τους υπευθυνους και μου ειπε οτι η μπαταρια ηθελε αλλαγη γιατι ηταν 6 χρονων (!) και μαλιστα μου εκανε και μια καλη εκπτωση. Δεν αμφιβαλλω οτι η μπαταρια μπορει να ηθελε αλλαγη αλλα το γεγονος οτι δε με πηραν ενα τηλεφωνο να με ρωτησουν το θεωρω απαραδεκτο. Εννοειται βεβαια οτι ποτε δε θα ξαναπαω στο συγκεκριμενο συνεργειο. Κανεις δεν ειπε οτι ειναι πανακεια τα εξουσιοδοτημενα. Κοινοι θνητοι ειναι οι μηχανικοι και εκει, αρα εχουν τα ιδια ελατωματα με τους μηχανικους των ΜΗ εξουσιοδοτημενων (που θα πει οτι θα πεσεις στον ασχετο, τον τεμπελη, τον απροσεκτο κλπ). Απλα, η ενοια του εξουσιοδοτημενου ειναι η εγγυηση εργασιας, και η δυνατοτητα να τους κυνηγησεις σε περιπτωση λαλακιας. Οσο για το θεμα της μπαταριας σου, σε ολα τα συνεργεια συνηθως αν δεν τους πεις εκ των προτερων "θα με παρετε τηλεφωνο πριν προχωρησετε σε επιπροσθετη εργασια" κανουν οτι τους καπνισει χωρις να σε ρωτησουν. Ελλαδαρα.
Timour21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Το αμαξι μου εκανε διακοπες και εσβηνε εν κινησει (=θανατος). Τι ήτανε τελικά το πρόβλημα? το σημαντικότερο δεν μας είπες!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Τι ήτανε τελικά το πρόβλημα? το σημαντικότερο δεν μας είπες! Αισθητηρας στροφων.
firegarden Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Οσο για το θεμα της μπαταριας σου, σε ολα τα συνεργεια συνηθως αν δεν τους πεις εκ των προτερων "θα με παρετε τηλεφωνο πριν προχωρησετε σε επιπροσθετη εργασια" κανουν οτι τους καπνισει χωρις να σε ρωτησουν. Ελλαδαρα. Διαφωνω. Σε αλλο συνεργειο , χωρις να εχω πει τιποτα πριν, για να μου αλλαξουν ενα σωληνα ( με κοστος περιπου το ενα τριτο της μπαταριας) με φωναξαν, το ειδα και αφου με ενημερωσαν για το κοστος, ειπα οκ και προχωρησαν στην αλλαγη. Υπαρχουν και σοβαροι επαγγελματιες, ακομα και στην Ελλαδαρα. Δε μπορουμε να τους βαζουμε ολους στην ιδια κατηγορια...
Haldol Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Οι επαγγελματίες δυστυχώς σπανίζουν. Οι πιο πολλοί να αρπάξουν κοιτάνε. Γνωστός μας πήγε το αυτοκίνητό του σε συνεργείο (όχι εξουσιοδοτημένο) με ρητή εντολή να του φορτίσει τη μπαταρία, να δει τι ρεύμα κρατάει και αν χρειάζεται να την αλλάξει. Το τζιμάνι απ' το συνεργείο κατάφερε κι άνοιξε καπάκι μηχανής... τι σκ#$% ιδέα του καρφώθηκε να δει τ' άντερα του μοτέρ, ούτ' η μάνα του δε ξέρει. Με τον άλλο μετά μόνο που δε σφάχτηκαν, γιατί ήθελε να του το χρεώσει κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.