Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με την καρτα και την οθονη

stefa_1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την HD4850 και την Samsung 2032BW σε DVI.

Την τελευταια βδομαδα παρατηρησα καποιες φορες στον firefox ολη η εικονα (το σημα που στελνει δηλαδη η καρτα) να κουνιεται (να μεταφερεται μαλλον) δεξια ή αριστερα σε κλασματα δευτερολεπτου για ελαχιστα εκατοστα (οπως το υπολογισα με το ματι) και να επανερχεται.Γινεται σπανια,2-3 φορες σε 3 ωρες που ειναι ανοιχτο το PC.Σημερα αρχισε να γινεται πιο τακτικα 5-6 φορες σε 3 ωρες και πριν απο λιγο δεν υπηρχε σημα στην οθονη για 2-3 δευτερολεπτα (σα να ανοιγουμε ενα παιχνιδι δηλαδη) και μετα επανηλθε.Φταει η καρτα γραφικων ή η οθονη?Για την οθονη δυσκολο το κοβω,εχω και αλλη μια Samsung που εκλεισε 5 χρονια (LCD) και δουλευει ακομα αψογα χωρις τετοια παραδοξα με μια αρχαια fx5200

Επισης:

-Το εχω προσεξει μονο οταν πλοηγουμαι με firefox.

-Η αναλυση σειναι στα 1680χ1050 @ 60Hz

-Ποτε δεν το κλεινω,το κανω μονο hibernate

-Οι drivers της καρτας ειναι του Μαρτιου

-Καθημερινα χτυπαω 2-3 ωρες MW2 και πιανει μεγιστη 82 C και καθεται στους 65 C

-Αυτη τη στιγμη που εγραψα απο το επισης και κατω μου το εκανε αλλες 2 φορες χωρις ομως να σβησεη η οθονη.

Δημοσ.

κανε καμια επανεκινηση μηπως εχουν φλιπαρει οι drivers της καρτας σου η ακομα καλυτερα κλειστο για καμια ωριτσα και δες αν αλλαζει κατι.

Δημοσ.

Δοκιμασε και με την αλλη οθονη και με αλλο καλωδιο να εισαι σιγουρος οτι δεν φταινε αυτα.Και οπως ειπε και ο Dragonlordcv2002 ( πως σου ηρθε ολο αυτο βρε παιδι μου ) κλειστο και καμια φορα.

Δημοσ.

Bασικα περασα τους καινουργιους drivers του Ιουλιου και εκανε επαννεκινηση.Τωρα θα δειξει...

Επισης υποψιαζομαι οτι μπορει να χαλασα το DVI επειδη το πιεσα πολυ με το πισω μερος της οθονης.

Δημοσ.

Το ξανακανε παλι σημερα.Να φταιει η υψηλη θερμοκρασια δωματιου γιαυτο το πραγμα και να ενοχλει την οθονη ?Τελος παντων,θα συνδεσω το laptop να δω αμα φταει η οθονη ή η καρτα γραφικων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...