rafail1994 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Φίλε χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτού του είδους τα επιχειρήματα που ξεκινάνε με έχω ακούσει και έχω διαβάσει τα χειρότερα, είναι σαν την ράδιο αρβύλα στον στρατό..."ανακαλούνται οι άδειες!" "ποιός το είπε;" "ΟΛΟΙ το λένε!!"... Εγώ είμαι περίεργος να δώ πού άκουσες και διάβασες τα χειρότερα για τις μητρικές της asus, μία από τις καλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες στον χώρο εδώ και χρόνια ξέρω γω...αν δεν είναι οι asus καλές τότε ποιές είναι; Στατιστικά όλες οι μητρικές παρουσιάζουν προβλήματα, ελαττώματα, ασυμβατότητες...αυτά παραμένουν μεμονωμένα περιστατικά συνήθως και δεν αποτελούν τον κανόνα. Επίσης το επιχείρημα έχω 5 φίλους και οι 5 είχαν asus που τους έμεινε στα χέρια...δεν λέει τίποτα. Με το σκεπτικό ότι εύκολα βρίσκουμε άλλους 5 αντίστοιχα που τους έμεινε στα χέρια μια giga, msi, dfi, κλπ. Καλό θα ήταν να μην παραπλανούμε τον κόσμο με γενικότητες που δεν στέκουν και να διευκρινίζαμε στον γραπτό λόγο την προσωπική άποψη από τον "κανόνα" που παραμένει...υποκειμενικός, εφόσον δεν υποστηρίζεται με στοιχεία που να επαληθεύει εκφράσεις του στυλ "αν θες να το ρισκάρεις δικό σου πρόβλημα". Για να βάλω και τα 2 μου σεντς στο θέμα, έχουν περάσει διάφορες μητρικές από τα χέρια μου σε διαφορετικές πλατφόρμες και θεωρώ ότι οι asus είναι από τις πιο rock solid μητρικές ειδικά σε default καταστάσεις. Φιλικά με καμία διάθεση αντιπαράθεσης. συμφωνώ η asus είναι πολύ καλές μητρικές όπως και η msi και η gigabyte που έχουν πέραση από τα χεριά μου έχω μήνη πολύ ευχαριστημένος και από της 3 εταιρίες
chios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Φίλε χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτού του είδους τα επιχειρήματα που ξεκινάνε με έχω ακούσει και έχω διαβάσει τα χειρότερα, είναι σαν την ράδιο αρβύλα στον στρατό..."ανακαλούνται οι άδειες!" "ποιός το είπε;" "ΟΛΟΙ το λένε!!"... Εγώ είμαι περίεργος να δώ πού άκουσες και διάβασες τα χειρότερα για τις μητρικές της asus, μία από τις καλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες στον χώρο εδώ και χρόνια ξέρω γω...αν δεν είναι οι asus καλές τότε ποιές είναι; Στατιστικά όλες οι μητρικές παρουσιάζουν προβλήματα, ελαττώματα, ασυμβατότητες...αυτά παραμένουν μεμονωμένα περιστατικά συνήθως και δεν αποτελούν τον κανόνα. Επίσης το επιχείρημα έχω 5 φίλους και οι 5 είχαν asus που τους έμεινε στα χέρια...δεν λέει τίποτα. Με το σκεπτικό ότι εύκολα βρίσκουμε άλλους 5 αντίστοιχα που τους έμεινε στα χέρια μια giga, msi, dfi, κλπ. Καλό θα ήταν να μην παραπλανούμε τον κόσμο με γενικότητες που δεν στέκουν και να διευκρινίζαμε στον γραπτό λόγο την προσωπική άποψη από τον "κανόνα" που παραμένει...υποκειμενικός, εφόσον δεν υποστηρίζεται με στοιχεία που να επαληθεύει εκφράσεις του στυλ "αν θες να το ρισκάρεις δικό σου πρόβλημα". Για να βάλω και τα 2 μου σεντς στο θέμα, έχουν περάσει διάφορες μητρικές από τα χέρια μου σε διαφορετικές πλατφόρμες και θεωρώ ότι οι asus είναι από τις πιο rock solid μητρικές ειδικά σε default καταστάσεις. Φιλικά με καμία διάθεση αντιπαράθεσης. είμαι προκατειλημμένος δεν είχα ποτέ μητρική asus για να συγκρίνω έχουν περάσει από τα χέρια μου 5 χρόνια intel, 5 χρόνια acrock και τώρα έχω gigabyte ma770 δεν είχα πότε πρόβλημα με τα μηχανάκια πάντα τα άλλαζα λόγο παλαιότητας για την asus διαβάζω διάφορα για προβληματικά bios τώρα ο καθένας μας αποφασίζεις τι θα πάρεις ανάλογα με τα οικονομικά του και τα γούστα του.
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 εχω αλλαξει καμια δεκαρια Mobo asus + αλλα τοσα για φιλους και ολα μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.