Προς το περιεχόμενο

πως θα την παλεψω 15αυγουστο αθηνα?

panagiwths1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάλι είναι η καλύτερή μου.

Αθήνα είμαι κι εγώ αυτές τις μέρες. Μόνος, ευτυχώς. Από τις λίγες φορές που μπορώ να βρω ησυχία μιας και όλοι λοίπουν... δοκίμασέ το κι εσύ - μπορεί να χρειάζεσαι λίγη απομόνωση και να μη το έχεις καταλάβει.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γεια σας και παλι και με συγχωρειτε για τα ποστ μου(και αν σας νευριασα με το ποστ με την κριση ζητω συγνωμη)....καμμια προταση να την παλεψω στην αθηνα αυτο το 3ημερο που δουλευω????και ολοι οι γνωστοι εχουν φυγει?? (λογικο αλλωστε...μονο κατι μ....κες σαν εμενα δουλευουν)

και γω μονη μου παιζει να ειμαι:shock:

τωρα το συνηδειτοποιησα :fear:

αν και υπαρχει μια μικρη περιπτωση να παω χωριο..

γιατι δεν βρισκετε να κανετε παρεα το τριημερο?

:devil:

Δημοσ.
Χωρίς καμία ειρωνία, θέλεις να εξηγήσεις το σκεπτικό σου? Μπορεί όντως να έχεις κάτι ενδιαφέρον να πεις

Αυτο προσπαθω να καταλαβω κι εγω.

Aυτος νομιζει οτι ο στρατος ειναι καποια γκομενα λογικα, δεν εξηγειται αλλιως αυτο που ειπε.

επειδη δεν προκειτε να δωσω αξια ΑΠΛΑ αν δεν σας αρεσει πειτε να το διαγραψουν+ πατηστε block ή οτι αλλο υπαρχει στο forum

Δημοσ.
επειδη δεν προκειτε να δωσω αξια ΑΠΛΑ αν δεν σας αρεσει πειτε να το διαγραψουν+ πατηστε block ή οτι αλλο υπαρχει στο forum

Ρε φίλε τι λες? Πόσο πιο φιλικά θα μπορούσα να σε ρωτήσω?

Είπες κάτι. Καλώς ή κακώς, όπως το είπες ήταν εντελώς ανούσιο

και σε ρωτάω τι εννοείς για να καταλάβω. Τι σε ενόχλησε?

Δημοσ.

καλα chillout γιατι εχεις μπει πολυ φορτσατος στο θεμα απτο πρωτο σου ποστ χωρις ιδιαιτερο λογο ;)

Ειπες κατι το οποιο απλα δεν καταλαβε κανεις, thats all.

Δημοσ.

Είμαι τώρα στη δουλειά απ τις 2. Σχολάω 10, θα μαι σπίτι 11 παρα και αύριο δουλεύω 6-2, θα ξυπνήσω δλδ στις 5.. όποιος θέλει έρχεται από το κωλοαεροδρόμιο για μπύρα :P

Δημοσ.

Εγώ θα πάω σε ένα γειτονικό πανηγύρι να αγοράσω καλαμπόκι και κανένα παιχνιδάκι για 8bito.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...