Haldol Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Εμένα πάλι είναι η καλύτερή μου. Αθήνα είμαι κι εγώ αυτές τις μέρες. Μόνος, ευτυχώς. Από τις λίγες φορές που μπορώ να βρω ησυχία μιας και όλοι λοίπουν... δοκίμασέ το κι εσύ - μπορεί να χρειάζεσαι λίγη απομόνωση και να μη το έχεις καταλάβει.
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 και γω μονη μου παιζει να ειμαι τωρα το συνηδειτοποιησα αν και υπαρχει μια μικρη περιπτωση να παω χωριο..
AMWN_RA Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 γεια σας και παλι και με συγχωρειτε για τα ποστ μου(και αν σας νευριασα με το ποστ με την κριση ζητω συγνωμη)....καμμια προταση να την παλεψω στην αθηνα αυτο το 3ημερο που δουλευω????και ολοι οι γνωστοι εχουν φυγει?? (λογικο αλλωστε...μονο κατι μ....κες σαν εμενα δουλευουν) και γω μονη μου παιζει να ειμαιτωρα το συνηδειτοποιησα αν και υπαρχει μια μικρη περιπτωση να παω χωριο.. γιατι δεν βρισκετε να κανετε παρεα το τριημερο?
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 γιατι δεν βρισκετε να κανετε παρεα το τριημερο? γτ ο φιλος μου θα θυμωσει παρα πολυ?
kage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Χωρίς καμία ειρωνία, θέλεις να εξηγήσεις το σκεπτικό σου? Μπορεί όντως να έχεις κάτι ενδιαφέρον να πεις Αυτο προσπαθω να καταλαβω κι εγω.Aυτος νομιζει οτι ο στρατος ειναι καποια γκομενα λογικα, δεν εξηγειται αλλιως αυτο που ειπε. επειδη δεν προκειτε να δωσω αξια ΑΠΛΑ αν δεν σας αρεσει πειτε να το διαγραψουν+ πατηστε block ή οτι αλλο υπαρχει στο forum
SlimData Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 επειδη δεν προκειτε να δωσω αξια ΑΠΛΑ αν δεν σας αρεσει πειτε να το διαγραψουν+ πατηστε block ή οτι αλλο υπαρχει στο forum Ρε φίλε τι λες? Πόσο πιο φιλικά θα μπορούσα να σε ρωτήσω? Είπες κάτι. Καλώς ή κακώς, όπως το είπες ήταν εντελώς ανούσιο και σε ρωτάω τι εννοείς για να καταλάβω. Τι σε ενόχλησε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 επειδη δεν προκειτε να δωσω αξια ΑΠΛΑ αν δεν σας αρεσει πειτε να το διαγραψουν+ πατηστε block ή οτι αλλο υπαρχει στο forum καλα chillout γιατι εχεις μπει πολυ φορτσατος στο θεμα απτο πρωτο σου ποστ χωρις ιδιαιτερο λογο Ειπες κατι το οποιο απλα δεν καταλαβε κανεις, thats all.
ChocoBanana Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Είμαι τώρα στη δουλειά απ τις 2. Σχολάω 10, θα μαι σπίτι 11 παρα και αύριο δουλεύω 6-2, θα ξυπνήσω δλδ στις 5.. όποιος θέλει έρχεται από το κωλοαεροδρόμιο για μπύρα
Luxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Για να γραφει στο ινσομνια, οχι κατι hardcore..
ChocoBanana Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 axxaxaxaxax infoz δίνω. σε γραφείο πληροφοριών κάθομαι και απαντάω σε ερωτήσεις καθυστερημένων απ όλο τον κόσμο
SlimData Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Καλή φάση..Πόσες γλώσσες πρέπει να μιλάς σε τέτοιες θέσεις?
slygeo87 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Εγώ θα πάω σε ένα γειτονικό πανηγύρι να αγοράσω καλαμπόκι και κανένα παιχνιδάκι για 8bito.
ChocoBanana Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Αγγλικά/Γαλλικά μιλαω, αλλά έχουμε άτομα που μιλάνε 4-5 γλώσσες. Καλά είναι αλλά πολύ μακριά αν μένεις Καλλιθέα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.