black_widow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Mόνη σπίτι, άφραγκη ( άνεργη γαρ) με ένα σωρό διάβασμα για το τελευταίο μάθημα πριν το πτυχίο ( ελπίζω δηλαδή, αυτοί είναι ικανοί να μας ξαναλλάξουν το πρόγραμμα σπουδών) ...
ANHLIKOS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μετα απο αρκετό καιρό εχω 34 μέρες άδεια!!! Απο την οποία τις 2 πρώτες εβδομάδες τις εχω φάει σε νησιά και τις 2 επόμενες σε Αίγινα και Φλώρινα. 4 μερες μπαλαντέρ να κwλοβαράω στην Αθήνα. Ετσι για να σκάσετε!!! :-D
katsouras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Και εδω(Συρο) 15Αυγουστο σαν Αθηνα ειμαστε..Οποτε καλα ειστε και εκει..
Luxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Τον Αυγουστο η Αθηνα εχει λιγοτερη κινηση και απο το χωριο μου! Μακαρι να ηταν ετσι ολο το χρονο. Σε 1 μηνα παλι το μπουρδ***!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Ακριβως, 10-20 αυγουστου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εισαι αθηνα, για να κανεις τις βολτες της χρονιας σου. Να πηγαινεις απο το ενα μερος στο αλλο στο 1/5 του χρονου που θα χρειαζοσουν κανονικα!! Βγειτε παιδια ολες τις αλλες μερες/μηνες/εποχες, οχι ομως τον 15αυγουστο. Ο 15αυγουστος θελει ειτε σπιτι (με ή χωρις κοπελα) και a/c ειτε αμαξι (με ή χωρις κοπελα) και a/c και βολτες με αυτο Αντε το ειδαν ολοι τωρα, οτι ''πρεπει'' να κανεις κατι 15αυγουστο...! τςτς!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 που να βαράς σκοπιά 6ωρο στην αλλαγή του χρόνου δηλαδή... Αγαθονησι 2008 ωρα 23:55 Ξεκιναμε με το δεκανεα αλλαγης και παμε προς τη σκοπια. Λογικα οπως πηγαιναμε μπηκε το 2009 αλλα δεν καταλαβα κατι. Και στο υπολοιπο νουμερο ως τις 2, απλα ηξερα οτι ολοι οι φιλοι/φιλες κλπ ειναι καπου και διασκεδαζουν και εγω παρεα με το οπλακι και τον γεμιστηρα ;p Hταν ομως απτα 2ωρα σκοπας που φιλοσοφησα αρκετα πραγματακια. Και καποιοι δεν αντεχουν να κατσουν μονοι 15γουστο η Χριστουγεννα. Σιγα το big deal, οι κοινωνικοι καθωσπρεπισμοι για τις εορτες ειναι γελοιοι. Το λυπηρο ειναι η απομονωση ολες τις υπολοιπες μερες του χρονου. Που ισχυει για πολλους, ακομα κι αυτους που φαινομενικα ειναι ολο εξω κι εχουν παρεες.
SlimData Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Χίος 2007, στη σκοπιά από τις 20:30 και έφυγα 03:00 και κάτι ψηλά.. Το περίπολο δεν πέρασε ούτε μισή βόλτα!! Οι assholes τα πίνανε στο θάλαμο! Και το καλύτερο? Μόνος μου μου την είχα βάλει την υπηρεσία γιατί λυπόμουνα να βάλω κάποιον άλλο... Δε μπορώ να πω πάντως ότι φιλοσόφησα ιδιαιτέρως. Απλά συνειδητοποίησα ακόμα περισσότερο πόσο χαμένος χρόνος είναι ο στρατός.
kage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 απλα τοτε πεφτουν τα πανηγυρια γιατι ειναι οι μοναδικες μερες που γεμιζουν τα χωρια... +οτι γιορταζει το 1/3 της Ελλαδας λογο ονοματος. Οποτε ολοι τρωνε,πινουν και μετα βγαινουν στα γεματα club,bar,πανηγυρια... Δεν προκειτε να αλλαξει ποτε το θεμα αδειες κοντα στον 15αυγουστο... υ.γ. ολο ποσο χασιμο χρονου κτλ ειναι ο στρατος αλλα η σημασια στον στρατο εχει δωθει απο σας και ας μην το καταλαβαινετε...
htps Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 εγω φετος τον Δεκαπενταυγουστο δεν θα δουλευω μεν αλλα θα ειμαι Αθηνα για να τρεξω πραγματα με το project μου που το εχω αφησει! Η δικη μου τραγικοτητα ειναι οτι ειμαι Ελλαδα εδω κ 2 μηνες κ μαλιστα ο πρωτος Δεκαπενταυγουστος στην Ελλαδα μετα απο 6(?) χρονια νομιζω...κ στο πατρικο μου απο εκει που θα ημουν στο Λονδινακι μου με το μωρο μου!Τουλαχιστον θα ειμαστε οικογενειακα...κατι ειναι κ αυτο πριν επιστρεψω Λονδινο...
SlimData Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 υ.γ. ολο ποσο χασιμο χρονου κτλ ειναι ο στρατος αλλα η σημασια στον στρατο εχει δωθει απο σας και ας μην το καταλαβαινετε... Χωρίς καμία ειρωνία, θέλεις να εξηγήσεις το σκεπτικό σου? Μπορεί όντως να έχεις κάτι ενδιαφέρον να πεις
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Χωρίς καμία ειρωνία, θέλεις να εξηγήσεις το σκεπτικό σου? Μπορεί όντως να έχεις κάτι ενδιαφέρον να πεις Αυτο προσπαθω να καταλαβω κι εγω. Aυτος νομιζει οτι ο στρατος ειναι καποια γκομενα λογικα, δεν εξηγειται αλλιως αυτο που ειπε. υ.γ. ολο ποσο χασιμο χρονου κτλ ειναι ο στρατος αλλα η σημασια στον στρατο εχει δωθει απο σας και ας μην το καταλαβαινετε...
Teaser Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 γεια σας και παλι και με συγχωρειτε για τα ποστ μου(και αν σας νευριασα με το ποστ με την κριση ζητω συγνωμη).... Αυτό ούτε να το σκέφτεσαι. Συζήτηση κάνουμε, δεν νευρίασες κανέναν. καμμια προταση να την παλεψω στην αθηνα αυτο το 3ημερο που δουλευω????και ολοι οι γνωστοι εχουν φυγει?? (λογικο αλλωστε...μονο κατι μ....κες σαν εμενα δουλευουν) Κάνε καμια βόλτα στο άδειο κέντρο, ή πήγαινε προς θάλασσα μεριά να δροσιστείς. Τι άλλο; Πρωί πρωι ή το βραδάκι που δεν θα έχει πολύ ζέστη πήγαινε για περπάτημα, ανακάλυψε μέρη που δεν έχεις δει, πιες και κανέναν φυσικό χυμό πορτοκάλι και θα είσαι ωραίος. Πάντα υπάρχουν πράγματα να κάνεις, στο μυαλό σου είναι.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Αγαθονησι 2008 ωρα 23:55Ξεκιναμε με το δεκανεα αλλαγης και παμε προς τη σκοπια. Λογικα οπως πηγαιναμε μπηκε το 2009 αλλα δεν καταλαβα κατι. Και στο υπολοιπο νουμερο ως τις 2, απλα ηξερα οτι ολοι οι φιλοι/φιλες κλπ ειναι καπου και διασκεδαζουν και εγω παρεα με το οπλακι και τον γεμιστηρα ;p Hταν ομως απτα 2ωρα σκοπας που φιλοσοφησα αρκετα πραγματακια. Και καποιοι δεν αντεχουν να κατσουν μονοι 15γουστο η Χριστουγεννα. Σιγα το big deal, οι κοινωνικοι καθωσπρεπισμοι για τις εορτες ειναι γελοιοι. Το λυπηρο ειναι η απομονωση ολες τις υπολοιπες μερες του χρονου. Που ισχυει για πολλους, ακομα κι αυτους που φαινομενικα ειναι ολο εξω κι εχουν παρεες. Όλο το ζουμί στα bold.
Uberalles_gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Και εγώ εδώ θα είμαι 15γουστο ΚΑΙ? Μόνος μου... Τελείως μόνος μου.. ΤΙ χαρά !! Οικογένεια λείπει σε διακοπές, η κοπελιά λείπει με τους δικούς της για διακοπές, οι φίλοι μου λείπουν για διακοπές ΑΛΛΑ εγώ θα δουλέψω και το ΣΚ. Μια χαρά μου έκατσε !!
speedman_26 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Για μια στιγμή νόμιζα το thread το άνοιξε ο speedman οχι δεν το ανοιξα εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.