Προς το περιεχόμενο

πως θα την παλεψω 15αυγουστο αθηνα?

panagiwths1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας και παλι και με συγχωρειτε για τα ποστ μου(και αν σας νευριασα με το ποστ με την κριση ζητω συγνωμη)....καμμια προταση να την παλεψω στην αθηνα αυτο το 3ημερο που δουλευω????και ολοι οι γνωστοι εχουν φυγει?? (λογικο αλλωστε...μονο κατι μ....κες σαν εμενα δουλευουν)

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι απολογεισαι ρε σιγα.λογικο ειναι

εγω λεω να βαλεις καμια σειρα απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ και να καλεσεις κανεναν φιλο και να την δειτε μαζι τρωγοντας πατατακια και οτι αλλο σκατουλι βρειτε

Δημοσ.

είναι αύγουστος έχω γλωσσική αμυγδαλίτιδα και κοιμάμαι με κουβέρτα και κλειστά παράθυρα....

και κανονικά θα δούλευα αλλα επειδή δεν ξέρουν αν είναι από ιο ή από μικρόβιο με έχουν απομονωμένο από κόσμο :P

4 μέρες ήδη είμαι με χαλια φαΐ (σούπες ktlp)

χωρίς τσιγάρο

αρκετά φάρμακα

και μονος σε ένα δωμάτιο....

είδες υπάρχουν χειρότερα

Δημοσ.

15αύγουστος χαλαρά να εύχεσαι μόνο Χριστούγεννα να μην είσαι ποτέ μόνος...δούλευα μια χρονιά στο εστιατόριο και την νύχτα γύρισα πτώμα σπίτι όλοι είχαν βγει έξω οικογένεια φίλοι και εγώ δεν είχα το κουράγιο να ετοιμαστώ.Το μετάνιωσα την άλλη μέρα ...ένιωθα τρομερά μόνη όταν πήγα να κοιμηθώ :fear:

Δημοσ.
σιγα τν γιορτη κιολας..

Για 15αυγουστο λες ; ναι σε σύγκριση με τις "μεγάλες" δεν το θεωρώ και εγώ τραγικό να είσαι μόνος

Δημοσ.
Για 15αυγουστο λες ; ναι σε σύγκριση με τις "μεγάλες" δεν το θεωρώ και εγώ τραγικό να είσαι μόνος

ναι για 15αυγουστο

απλα ειναι το κλιμα που θελουν να σε βαλουν οι αλλοι

οτι πρεπει κ καλα να εισαι εκτος σπιτιου γτ αλλιως χανεις κατι

και επειδη η ελληνικη κοινωνια ειναι μια πανω απο ολα χριστιανικη κοινωνια:rolleyes: πρεπει να δεχεσαι την παραδοση αλλιως βλασφημας...whatever

Δημοσ.

Εφημερευω 14 και 16.15 προβλεπεται να λιωνω στον υπνο.Σιγα το πραγμα,λες και ειναι πρωτη φορα...Μια χαρα παλευεται η κατασταση,ολα στο μυαλο ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...