Προς το περιεχόμενο

Logitech Z5500 απο amazon.co.uk

epivitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω αν τα στελνουν Ελλαδα και ποσα ειναι τα μεταφορικα αλλα 240 ευρω δεν ειναι και ασχημα.

Αφού γράφει «Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.» σημαίνει ότι το στέλνουν στην Ελλάδα. Αυτό που επιπλέον παρατήρησα είναι ότι οι τιμές σε όλους τους πωλητες (20+) είναι περίπου στην ίδια τιμή, που σημαίνει ότι η τιμή έπεσε από το εργοστάσιο. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε μπορεί ν αποσταλεί, το συγκεκριμένο τουλάχιστον κομμάτι, στην Ελλάδα.

Τι επιβεβαιώνω και αναθεωρώ το προηγούμενο μήνυμα μου. Το λόγο δεν τον ξέρω αν και έχω κάποιες υποψίες.

Αφού και το .de το έχει τόσο χαμηλή τιμή σημαίνει ότι έπεσε η τιμή για να γίνει ξεστοκάρισμα. ;)

Τι επιβεβαιώνω και αναθεωρώ το προηγούμενο μήνυμα μου. Το λόγο δεν τον ξέρω αν και έχω κάποιες υποψίες.

Ισως λογω βαρους και μεγεθους.

• Moderators

Αφού και το .de το έχει τόσο χαμηλή τιμή σημαίνει ότι έπεσε η τιμή για να γίνει ξεστοκάρισμα. ;)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=393083

Η πτωση τιμης στην Ελλαδα ειναι απο τα 400+ στα 330 εδω και 15 μερες οπως βλεπετε στο αλλο θεμα που παραθετω. Εχει αναφερθει οτι πριν 2 χρονια εδω ειχαν 200 ευρω, αν θελουν να μην τους μεινουν στις αποθηκες θα συνεχισουν να τα ριχνουν. Εξω συνεχιζει την πτωση - επεσαν αλλα 30-40 ευρω απο οτι ειχαν πριν λιγες μερες...

Η "αποδειξη":

£264.99 στο overclockers.co.uk

Τωρα εχουν στο ιδιο λινκ αν δειτε 239.99

Ποτε δεν ειχαν 200ε, οποιος το ειπε μπορει να τα πετυχε σε καμια σουπερ ντουπερ προσφορα ξεστοκαρισματος.

Δεν θυμαμαι να τα εχω δει κατω απο 260ε ποτε και αυτο παλι σε προσφορα. Οι τιμη που κυμαινονταν παντα ηταν 300ε+.

( Τα αντιστοιχα τα Creative 5700 τα ειχα παρει 340ε και ειχαν παραπλησια τιμη. Οταν χαλασαν αυτα προτιμησα να δωσω 900ε για ηχοσυστημα υπολογιστη αντι να σκασω 300+ για τα 5500. )

Ποτε δεν ειχαν 200ε, οποιος το ειπε μπορει να τα πετυχε σε καμια σουπερ ντουπερ προσφορα ξεστοκαρισματος.

Δεν θυμαμαι να τα εχω δει κατω απο 260ε ποτε και αυτο παλι σε προσφορα. Οι τιμη που κυμαινονταν παντα ηταν 300ε+.

( Τα αντιστοιχα τα Creative 5700 τα ειχα παρει 340ε και ειχαν παραπλησια τιμη. Οταν χαλασαν αυτα προτιμησα να δωσω 900ε για ηχοσυστημα υπολογιστη αντι να σκασω 300+ για τα 5500. )

220 τα πήρα από Μultirama. Και δεν τα είχα προλάβει στα 200 ευρώ που τα είχε βγάλει προσφορά πιο πριν. Μάιος 2009.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Η διαφορα που βλεπεις στην τιμη, μετα την εισοδο στο καλαθι, εχει να κανει με την πολιτική του amazon.co.uk σχετικα με το ΦΠΑ. Αν ανατρεξεις στους ορους, αναφερει οτι χρεώνει ΦΠΑ αναλογα με τη χωρα αποστολής.

Όντως δεν το στελνει Ελλάδα, λογω βάρους.... Αλλά πιστευω με ενα e-mail στο customer service, αυτο θα ληθει...πιστευω! Εχω πάρει πολυμηχάνημα εγχρωμο laser απο το amazon.co.uk, χωρις κανένα προβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...