Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Φλωριές. Αν δεν ρίξει 40, ίσα που θα μας φάει κι η Σεβίλλη! Ποια Σεβιλλη να πουμε,μιλας για τους ανυπαρκτους?τους τελευταιους?τις δευτεραντζες? Ελα να γονατιζει η Σεβιλλη.Αυριο βαρεια βαρεια το Θησειο τρωει και τον θερμοτερο σταθμο της Σεβιλλης,καλα για τα Μεγαρα δεν το συζητημε,μερες τωρα στην κορυφη. Επισης να πω οτι χθες η Ν.Φιλαδελφεια μαζι με την ιδιαιτερη μου πατριδα τα Σερρας ειχαν τις υψηλοτερες θερμοκρασιες στην Ελλαδα.38.8 οι Σερρες 38.2 η Ν.Φιλαδελφεια Eδω η καταταξη για ολο το καλοκαιρι μεχρι στιγμης μεχρι προχθες.
jason_rethymno Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Στο ρεθυμνο πάντως πάνω απο 33 δεν έχει πάει ευτυχως ακόμα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 39 βαθμους αναφερει η Ν.Φιλαδελφεια απο την ΕΜΥ κ παραλληλα μεγιστη Ελλαδας μεχρι στιγμης
gnsX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ο καιρός θα έπρεπε να λεγόταν έτσι Αύριο Ζέστη Μεθαύριο Πολύ ζέστη Παραμεθαύριο Καμίνι,σκας,ψοφάς κτλ όλα τα υπόλοιπα με βαρομετρικά,υγρασίες,ανέμους κτλ χεστήκαμε,απλότητα λέμε
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ή ακόμα καλύτερα, επιτυχημένη πρόβλεψη καιρού θέλουμε τους υπόλοιπους 9 μήνες του έτους και όχι το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι κανείς δε νοιάζεται. Την άνοιξη απεναντίας, βλέπεις στην πρόγνωση λιακάδες, κανονίζεις εκδρομούλα, γαμιέται στη βροχή.
Tenshi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Σήμερα είχε πλάκα.Καμία 15αρια ιδρωμένοι φουσκομούσχουλοι κολλημένοι στα 5μ2 του γυμναστηρίου,αφού η ακτίνα δράσης του a/c ήταν ~2 μέτρα. Ακόμα μεγαλύτερη πλάκα όταν κοίταγαν ο ένας τον άλλο και με σαρδόνιο χαμόγελο έγνεφαν με το κεφάλι,σάν να λένε "Ντάξ...το έχω" -Φίλος, κάνε μία πιο κεί γιατι τα ζουμιά σου πέφτουν πάνω'μ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ξανα στην κορυφη η Ν.Φιλαδελφεια απο Αττικη με 39.3 βαθμους.Οι μοναδικες υψηλοτερες ηταν 40.5 στις Σοφαδες κ 40.2 στα Σερρας Κ οπως ειπα το Θησειο αναμενωταν να περασει το Σαν Παμπλο της Σεβιλλης.Στις μεσες Ιουλιου ομως οι διαφορες ειναι τεραστιες υπερ της Αττικης...
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ΕΧΩ ΙΔΡΩΣΕΙ ΑΠ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ΕΧΩ ΙΔΡΩΣΕΙ ΑΠ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ Μιας κ τον ηπιαν οι Ισπανοι απο μας,θες να κανουμε Ισπανικο να τους τιμησουμε?
slipknot Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΡΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ .
scullyist Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Τόξο, μπορείς να μου στείλεις μια ιατρική βεβαίωση ότι έχω σώας τας φρένας, να την κολλήσω στο κούτελο αυτών που με λένε ανώμαλη για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχω ανοίξει ούτε για 5 λεπτά air-condition? Φχαριστώ.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Τόξο, μπορείς να μου στείλεις μια ιατρική βεβαίωση ότι έχω σώας τας φρένας, να την κολλήσω στο κούτελο αυτών που με λένε ανώμαλη για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχω ανοίξει ούτε για 5 λεπτά air-condition? Φχαριστώ. Μια χαρα εισαι,η Θεσνικη με εξαιρεση σημερα που βαρεσε τοπικα 37αρες επαιζε σε πολυ μετρια πραγματα αυτες τις μερες.Τελικα ο καυσωνας ηταν κατωτερος των προσδοκιων κ χαρακτηριστηκα μεγιστη στην Αθηνα ολες αυτες τις μερες ηταν το 39.5 που εκανε η Ν.Φιλαδελφεια,εδω λεμε η Ελευσινα δεν επιασε ουτε 38.Που να το πεις κ να σε πιστεψουν δλδ... Μονη εξαιρεση σημερα η Λαρισα κ Λαμια που χτηπησαν 40.8 Εδω οι τιμες Αττικης για χθες το μεσημερι.Μουφες πραγματα να πουμε,ουτε ενα 40αρι η Αττικη μιας κ μπουκαρε η αυρα του Σαρωνικου κ τα τσακισε ολα :mad:
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μουφες πραγματα να πουμε,ουτε ενα 40αρι η Αττικη μιας κ μπουκαρε η αυρα του Σαρωνικου κ τα τσακισε ολα :mad: ΕΧΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ΕΧΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ μουφες,δεν ξαναασχολουμε,ξενερωσα,θα το γυρισω στην Ψυχολογια
slipknot Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ΕΧΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ http://www.youtube.com/watch?v=LSFd4KoSEjw&feature=related Τόξο raus!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.