Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Που το παμε? Εγώ μέχρι τρίτη βλέπω Το παμε μακρια...τα προγνωστικα μοντελα επανερχονται δριμυτερα κ για μετα την Τριτη.Το Ευρωπαικο,gfs,τα ensembles πανε την ζεστη μεχρι το αγνωστο κ βαρκα την ελπιδα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Καταταξη μεχρι χθες Αυριο μεθαυριο το Θησειο λογικα εκτοπιζει την Σεβιλλη απο την δευτερη θεση
FilipposMD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Τοξοβόλε, πες αλήθεια, όταν θες να γουστάρεις, αντί για τσόντες βάζεις και βλέπεις δελτία καιρού, έτσι; Έχω κάτι καλά από πέρσι το καλοκαίρι, που λένε για 42 βαθμούς. Θα στα στείλω να γίνεσαι τούρμπο και τον χειμώνα!
YiN Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Φίλιππε έχεις υπ'όψιν σου τι κομμάτια κυκλοφορούν ανάμεσα στους weather guys; =ρ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Φίλιππε έχεις υπ'όψιν σου τι κομμάτια κυκλοφορούν ανάμεσα στους weather guys; =ρ Φιλιππε,οριστε η απαντηση σου
FilipposMD Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Κατάλαβα, να κάνω κοινοποίηση και στην Yin τα βίντεο...
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=U9ORFOVDFjo Είναι λίγο κλισέ;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Κοψτε το τρολινγκ να πουμε,μην γινει δω μεσα του γκει του Τοξο :mrgreen: Λοιπον εχω νεοτερα για τον φιλο μας τον Ελευσινιωτη που καλοπερναει Μυκονο τωρα να πουμε...Την Τεταρτη που με ρωτησες Τσιλ....θα φυγεις απο την Μυκονο με 32 κ θα επιστρεψεις στην Ελευσινα με 43!!! Η ΕΜΥ λοιπον στην ανανεωμενη προβλεψη της μας λεει οτι η Αττικη θα τα δει ολα απο ζεστη κ ετσι την Τεταρτη εαν το σεναριο των καταβατικων ανεμων παει οπως δειχνουν τα πραγματα τοτε η Ελευσινα μαζι με την Λαμια αναμενεται να καταγραψουν την υψηλοτερη τιμη στην Ελλαδα με 43 βαθμους Μαλιστα Τσιλ η ελαχιστη της Ελευσινας θα ειναι 33 βαθμοι,δλδ υψηλοτερη απο την μεγιστη της Μυκονου.Αντε καλως να σε υποδεχτουμε
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Η Αττικη χθες το μεσημερι Απο αυριο αρχιζουν τα παρτια να πουμε
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Σε μια κριση διαυγειας ο Τοξο εγραψε ''Πιστευω εχω μεγαλο προβλημα με το εξιταρισμα που τρωω με την ζεστη.Θελω Ψυχολογο''
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 39 βαθμους εφτασε η Ν.Φιλαδελφεια σημερα το μεσημερι συμφωνα με την ΕΜΥ. Το μελτεμακι στις γυρω περιοχες κρατησε τις θερμοκρασιες πιο κατω,η Ν.Φιλαδελφεια καηκε κανονικα ομως κ μαζι με τις Σοφαδες Καρδιτσας ηταν οι μονες περιοχες που χτυπησαν 39αρα σημερα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μεγιστες Αττικης σημερα.Ξανα η μεγιστη σημειωθηκε στην Νεα Φιλαδελφεια με 38.2
FilipposMD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Φλωριές. Αν δεν ρίξει 40, ίσα που θα μας φάει κι η Σεβίλλη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.