Προς το περιεχόμενο

Attica versus Andalusia

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Που το παμε? Εγώ μέχρι τρίτη βλέπω :P

android.png

Το παμε μακρια...τα προγνωστικα μοντελα επανερχονται δριμυτερα κ για μετα την Τριτη.Το Ευρωπαικο,gfs,τα ensembles πανε την ζεστη μεχρι το αγνωστο κ βαρκα την ελπιδα

Δημοσ.

Τοξοβόλε, πες αλήθεια, όταν θες να γουστάρεις, αντί για τσόντες βάζεις και βλέπεις δελτία καιρού, έτσι; Έχω κάτι καλά από πέρσι το καλοκαίρι, που λένε για 42 βαθμούς. Θα στα στείλω να γίνεσαι τούρμπο και τον χειμώνα!

Δημοσ.

Κοψτε το τρολινγκ να πουμε,μην γινει δω μεσα του γκει του Τοξο :mrgreen: :mrgreen:

Λοιπον εχω νεοτερα για τον φιλο μας τον Ελευσινιωτη που καλοπερναει Μυκονο τωρα να πουμε...Την Τεταρτη που με ρωτησες Τσιλ....θα φυγεις απο την Μυκονο με 32 κ θα επιστρεψεις στην Ελευσινα με 43!!!

Η ΕΜΥ λοιπον στην ανανεωμενη προβλεψη της μας λεει οτι η Αττικη θα τα δει ολα απο ζεστη κ ετσι την Τεταρτη εαν το σεναριο των καταβατικων ανεμων παει οπως δειχνουν τα πραγματα τοτε η Ελευσινα μαζι με την Λαμια αναμενεται να καταγραψουν την υψηλοτερη τιμη στην Ελλαδα με 43 βαθμους

Μαλιστα Τσιλ η ελαχιστη της Ελευσινας θα ειναι 33 βαθμοι,δλδ υψηλοτερη απο την μεγιστη της Μυκονου.Αντε καλως να σε υποδεχτουμε

78277810.jpg

Δημοσ.

39 βαθμους εφτασε η Ν.Φιλαδελφεια σημερα το μεσημερι συμφωνα με την ΕΜΥ.

Το μελτεμακι στις γυρω περιοχες κρατησε τις θερμοκρασιες πιο κατω,η Ν.Φιλαδελφεια καηκε κανονικα ομως κ μαζι με τις Σοφαδες Καρδιτσας ηταν οι μονες περιοχες που χτυπησαν 39αρα σημερα

capturejgx.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...