dora_explorer Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Και εδώ που είμαι εγ΄ψ σκάει ο τζίτζικας. Φτάσαμε τους 11C! 32C εκεί? Κλαίω..
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Και εδώ που είμαι εγ΄ψ σκάει ο τζίτζικας. Φτάσαμε τους 11C! 32C εκεί? Κλαίω.. Σημερα τιμητικη ειχε το κεντρο της Αθηνας με το Θησειο να δινει μεγιστη Ελλαδας στους 31 βαθμους κ ελαχιστη να μην πεφτει κατω απο 20.
dora_explorer Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σημερα τιμητικη ειχε το κεντρο της Αθηνας με το Θησειο να δινει μεγιστη Ελλαδας στους 31 βαθμους κ ελαχιστη να μην πεφτει κατω απο 20. Χτύπα κι άλλο (δε) θ'άντεξω... 30 στην Κέρκυρα επίσης και 32 Λευκωσία. Η Γλασκώβη σταθερή αξία στους 11C
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Η Γλασκώβη σταθερή αξία στους 11C Εμεις εδω 18αρα αλλα να σου πω γουσταρω..Χτες ειχε κοντα στους 20 με δυνατους αερηδες κ μου αρεσε πολυ!Κυκλοφορουσες ανετα οταν κοπαζε καπως ο ανεμος
dora_explorer Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εμεις εδω 18αρα αλλα να σου πω γουσταρω..Χτες ειχε κοντα στους 20 με δυνατους αερηδες κ μου αρεσε πολυ!Κυκλοφορουσες ανετα οταν κοπαζε καπως ο ανεμος Τι γουστάρεις?? Είσαι τρελός?? Εδώ έχει τόση ανεμοθύελλα που σταμάτησαν να λειτουργούν τα τρένα χθες και σήμερα είναι περιορισμένα. Έπεσαν δέντρα κτλ! Έχουμε και το ηφαίστειο, ακυρώνονται πτήσεις. Είμαι εγκλωβισμένη!! Αισθάνομαι λες πέρασε το καλοκαίρι και θα έρθουν τα Χριστούγεννα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Nαι γι αυτο νιωθεις εγκλωβισμενη,στο μυαλο σου ειναι η Ελλαδα ενω εγω αμφιβαλω οτι θα κατεβω πριν τα Χριστουγεννα κ αμα.Οσο για τους χθεσινους αερηδες την ειχα καταβρει κανονικα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Καλο καλοκαιρι σε ολους. Ο Ιουνιος μπαινει χωρις τρελες ζεστες.Ισως καποιες περιοχες καταφερουν το 30αρι αργοτερα σημερα.Αττικη,Ανατολικη Στερεα κ Πελλοπονησος κ Θεσσαλια μαλλον. Προς το παρον παντως αυτη την στιγμη οι μεγιστες Ελλαδας συμφωνα με την ΕΜΥ ειναι 28 βαθμοι κ σημειωνονται στην Ελευσινα και στα Μεγαρα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ετοιμαστητε για ζεστη απο βδομαδα.Ανω των 35 σε ευπαθεις περιοχες
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αντιπαρερχομαι την ειρωνια σου Λουσι κ ενημερωνω το κοινο (προσεξε το κλου τωρα) απο το Λονδινο,για τις πρωτες καλες ζεστες στην Ελλαδα
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σιγά, σε έχω, εγώ ενημερώνω από τον Ιούνιο για τις πρώτες βροχές στο ΓΚΛΟΥΤΣΕΣΤΕΡ τον Σεπτέμβρη.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μεσοβεζικη δουλεια κανεις.Μεχρι 6 μερες θεωρηται εγκυρη προγνωση.Εκτος αν εισαι μεντιουμ οποτε πασο
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ωραία, τότε από την Αθήνα προβλέπω ότι αύριο στην Αλάσκα οι δρόμοι θα 'χουν πάγο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ωραία, τότε από την Αθήνα προβλέπω ότι αύριο στην Αλάσκα οι δρόμοι θα 'χουν πάγο. πφφφ,ερασιτεχνης.Η πρωτευουσα της Αλασκας αυτη την εποχη εχει απλα ψυχρουλα
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Για μας που 'μαστε άντρακλες, όλα ψυχρούλες είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.