Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Α ρε τόξο, ξύπνησα και βλέπω 18 βαθμούς και αμέσως σκέφτηκα "15 είχε πει ο Τοξοβόλος, που ν' ακούσει ότι φύγαμε +3" Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα Χmas, αλλά καλά Χριστούγεννα Τόξο και για όσους ακόμη σημαίνει κάτι. Καλό κουράγιο και δύναμη μας εύχομαι παίδες Να 'ναι οι μέρες μας όσο ζεστές τις χρειάζεται ο καθένας (ω ρε conflict που έχει να παίξει σ'αυτή την ευχή ) Παντως εγω θα αλλαζα χωρις σκεψη το ποταπο -1.3 μεγιστη που ειχαμε σημερα με το 18.4 που φτασατε στην Θεσσαλονικη η ακομα το 20.2 της Αθηνας ανημερα Χριστουγεννα!Για να μην πω για τα Χανια που χτυπησαν 23αρα σε καποιες περιοχες του νομου
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Άντε και του χρόνου Χριστούγεννα στην Αυστραλία. Παντως η Αθηνα σημερα εφαγε κ την Μελβουρνη,η οποια εχει καλοκαιρι κ η οποια σημερα δεν ξεπερασε τους 19 βαθμους λογω καλοκαιρινης καταιγιδας...
scullyist Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Παντως εγω θα αλλαζα χωρις σκεψη το ποταπο -1.3 μεγιστη που ειχαμε σημερα με το 18.4 που φτασατε στην Θεσσαλονικη η ακομα το 20.2 της Αθηνας ανημερα Χριστουγεννα!Για να μην πω για τα Χανια που χτυπησαν 23αρα σε καποιες περιοχες του νομου Για σένα δεν είχα καμία αμφιβολία, δεν είσαι απλά αδελφή ψυχή στον διακαή πόθο για υψηλές θερμοκρασίες, είσαι και +++ επίπεδα πιο 'άρρωστος' από μένα LOL
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Για σένα δεν είχα καμία αμφιβολία, δεν είσαι απλά αδελφή ψυχή στον διακαή πόθο για υψηλές θερμοκρασίες, είσαι και +++ επίπεδα πιο 'άρρωστος' από μένα LOL Οτι ειμαι μια αρρωστη αδερφη δεν χωρα καμια αμφιβολια =ρ Αδερφη ψυχη βεβαιως βεβαιως =ρ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 -9.0 χτυπησαμε σημερα το πρωι στο Λονδινο κ απο Τριτη παλι χιονι ΑΒΕΡΤΑ στο Λονδινο...αρα να ξερετε,καθε φορα που το Metoffice λεει χιονι στο Λονδινο εσεις καλου κακου μην ταξιδευεται για εδω...ξεφτιλες...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Εδω κ 2 μερες το χιονι κ ο παγος εδω εχουν λιωσει εντελως λογω πιο θερμων αεριων μαζων κ ομιχλης που ειχαμε για σχεδον δυο μερες
scullyist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Άντε ωραία. Σπαστική η φάση όταν λιώνουν με όλη τη λασπούρα που επικρατεί παντού αλλά αναγκαίο κακό αφού το έστρωσε αρχικά. Χθες το βράδυ εδώ ξαναπιάσαμε -1. Σήμερα ντάλα ήλιος και 7 βαθμοί για την ώρα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Άντε ωραία. Σπαστική η φάση όταν λιώνουν με όλη τη λασπούρα που επικρατεί παντού αλλά αναγκαίο κακό αφού το έστρωσε αρχικά. Χθες το βράδυ εδώ ξαναπιάσαμε -1. Σήμερα ντάλα ήλιος και 7 βαθμοί για την ώρα. Tελικα το γραφημα της ΕΜΥ δειχνει οτι το αεροδρομιο της Μικρας σημερα τα ξημερωματα επιασε τους -2.4!!
scullyist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Α μάλιστα. Δεν με εκπλήσει για να πω την αλήθεια, αν και κοιμηθηκα καλές 6-6.30, πρέπει να ήταν γύρω στις 2.30 όταν πήρε το μάτι μου το -1, μετά δεν ξανατσέκαρα. 1 βαθμός τώρα, ε λογικά πάμε για το χθεσινό πρόγραμμα μάλλον.
scullyist Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Εγγλέζος στο ραντεβού του ή εγώ το είδα πάλι τώρα. 2.15 στους -1
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Εγγλέζος στο ραντεβού του ή εγώ το είδα πάλι τώρα. 2.15 στους -1 Κ ομως ειναι λιγο πιο χαμηλα...στις 2.20πμ η ΕΜΥ εδινε -2 στην Μικρα ,7 στην Αθηνα και....14 στην Ροδο!!Οσο δλδ κ τωρα στις προαναφερθεισες περιοχες
scullyist Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Καλά, εγώ δεν πάω στην πηγή, απλά βλέπω το widget του καιρού στο desktop μου, το οποίο τραβάει από yahoo πληροφορία. Η yahoo όμως από ποιο σταθμό άραγες παίρνει την μέτρηση? edit: οταν έγραφα το ποστ ελεγε ακόμη -1. Δεν πρόλαβα να ποστάρω και έγινε -2 . Οπότε μάλλον παίρνει πληροφορία με ακριβώς 1 ωρα χρονοκαθυστέρηση?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Καλά, εγώ απλά βλέπω το widget του καιρού στο desktop μου, το οποίο λογικά είναι από yahoo η πληροφορία. edit: οταν έγραφα το ποστ ελεγε ακόμη -1. Δεν πρόλαβα να ποστάρω και έγινε -2. Οπότε μάλλον πέρνει πληροφορία με 1 ωρα χρονοκαθυστέρηση νομιζω η yahoo δεν παιρνει στοιχεια απο τους επισημους μετεωρολογικους σταθμους αλλα απο συγκεκριμενους ερασιτεχνικους.Με καθε επιφυλαξη ομως
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Skullyist δεν ειμαι σιγουρος απο ποιους σταθμους παιρνει η γιαχου αλλα υποπτευομαι οτι για Θεσσαλονικη πρεπει να παιρνει στοιχεια απο Καλαμαρια
scullyist Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 ΟΤ: Μην κάνεις quote ωμπρέ τα ορθογραφικά μου την ώρα που κάνω ακόμα edit Αν είναι όντως έτσι, εντάξει, πάλι καλά για ερασιτεχνικοί αν είναι μόνο τόση η απόκλιση. Τώρα, μιας που το λέμε, η EMY πόσο καλή πραγματικά θεωρείται στη δουλειά της? Οκ, επίσημη είναι, είναι όντως καλή για τα παγκόσμια δεδομένα? edit: Δηλαδή απευθείας από τον σταθμό στη Μίκρα? Εντυπωσιάστηκα, αν έχουν απευθείας σύνδεση/ενημέρωση LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.