Προς το περιεχόμενο

Attica versus Andalusia

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι, το άκουσα. Υποτίθεται ότι πολλές φορές όταν χιονίζει μαλακώνει λίγο το κρύο, ελπίζω να ισχύσει. Κατά τ'άλλα, αφού δεν έχω να πάω στη δουλειά, φέτος του επιτρέπω να το στρώσει και μέσα στην πόλη, αν θέλει. Όχι πολύ όμως, μην το χ****με κιόλας. LOL

Συνηθως μαλακωνει το κρυο αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.''Μαλακωνει'' μονο κατα την διαρκεια της χιονοπτωσης κ εχει σχεση με το feel like,διοτι συνηθως οταν χιονιζει κ το στρωνει δεν εχει αερα...

• Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ποσες φορες εχει δει χιονι στρωμενο?Αντεχει πανω απο μια μερα?

Μες στην πόλη δεν έχω δει ποτέ. Γενικά στη ζωή μου να δω δει 5 φορές. Οι περισσότερες εξ' αυτών ήταν ημερήσιες εκδρομές σε βουνό για να δούμε "το Χιόνι".
Δημοσ.

Μες στην πόλη δεν έχω δει ποτέ. Γενικά στη ζωή μου να δω δει 5 φορές. Οι περισσότερες εξ' αυτών ήταν ημερήσιες εκδρομές σε βουνό για να δούμε "το Χιόνι".

Γι αυτο λεω οτι εγω κατα βαθος Κρητικος ειμαι..Εκει επρεπε να ζω.Στην never snow παραλιακη υποτροπικη Κρητη.Που αμα λαχει χτυπαει 30 βαθμους τον Γεναρη για πλακα...

Παντως απο βδομαδα ξανα 25αρες η Κρητη με τους νοτιαδες.Αυτα ειναι,Χριστουγεννα με πινα κολαντα στην παραλια κ αντιηλιακο =ρ

Δημοσ.

Χιόνια στο καμπαναριό γιατρέ μου, αρχίσαμε. Είμαι περίεργη για το τι θα βρω το πρωί που θα ξυπνήσω.

Nομιζω η Θεσνικη καταφερε τελικα χιονοστρωση εστω κ για λιγο ακομα και στο κεντρο (αυτο υστερα απο 5 χρονια που ειχε να δει χιονοστρωση η Θεσσαλονικη .Οποτε ειδε και η Θεσνικη το χιονι της.Για την συνεχεια της ημερας παμε σε εναλλαγες χιονονερου/χιονιου για Θεσνικη αλλα λογικα δεν θα μπορεσει να ξαναστρωσει μιας κ η θερμοκρασια θα ειναι κοντα στους 2 βαθμους..

Ειδαμε και τον Λευκο Πυργο χιονισμενο παντως...μετα απο 5 χρονια!!

Η δε Λαρισα ηταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΤΑΤΗ με 25 ποντους κατα τοπους χιονι στρωμενο μεσα στην πολη....

Δημοσ.

Αξιζει να αναφερθει οτι τα προγνωστικα επεσαν εξω για Θεσνικη την Δευτερα που ηθελαν χιονι μιας κ οι νοτιαδες κρατησαν ακομα κ στην Θεσνικη υψηλη την θερμοκρασια

Δημοσ.

Οφειλουμε να ομολογησουμε οτι η Λαρισα απλα εκλεψε την παρασταση σημερα...Το κεντρο της κοντευει τα 30 εκατοστα!!!Μια πολη σαν την Λαρισα δεν βλεπει τοσο ευκολα 30 εκατοστα χιονι στο κεντρο της....ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΗ

Η Λαρισα σημερα λοιπον στο κεντρο της..δειτε την!!

http://img824.imageshack.us/img824/6940/88837506.jpg

Δημοσ.

Άντε, ωραία, είδαν και λίγο χιόνι όσοι είχαν λυσσάξει κι εδώ, άντε ν'ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες τώρα, φτάνει τόσο :P

Καλά, η Λάρισα όντως τα 'σπασε. :blink:

Δημοσ.

Αξιζει να αναφερθει οτι τα προγνωστικα επεσαν εξω για Θεσνικη την Δευτερα που ηθελαν χιονι μιας κ οι νοτιαδες κρατησαν ακομα κ στην Θεσνικη υψηλη την θερμοκρασια

Καθόλου δεν με είχε χαλάσει που έπεσαν έξω την Δευτέρα, αλλά ποιος νοτιάς, ψωφόκρυο είχε. Με ντάλα ήλιο όμως. Βέβαια το 5-7 που έπαιζε τότε, ήταν άνοιξη μπρος στο 0 που έχει τώρα.

edit: διορθωση, 1 δείχνει τώρα, πριν μια ωρα ήταν στο 0.

Δημοσ.

Καθόλου δεν με είχε χαλάσει που έπεσαν έξω την Δευτέρα, αλλά ποιος νοτιάς, ψωφόκρυο είχε. Με ντάλα ήλιο όμως. Βέβαια το 5-7 που έπαιζε τότε, ήταν άνοιξη μπρος στο 0 που έχει τώρα.

edit: διορθωση, 1 δείχνει τώρα, πριν μια ωρα ήταν στο 0.

Με ΝΔ ανεμο συνηθως κ καθολου υετο η Θεσνικη εχει καλιστα ηλιοφανεια!

Δημοσ.

Με ΝΔ ανεμο συνηθως κ καθολου υετο η Θεσνικη εχει καλιστα ηλιοφανεια!

Ναι βρε, χαρά θεού ηλιοφάνεια είχαμε, αλλά με ψωφόκρυο, δεν έπαιζε να καταλαβαίνεις 'νοτιά', κόκκαλα τρυπούσε κι ας ήταν ΝΔκός.

Δημοσ.

H' πρέπει να επισκεφτώ οφθαλμίατρο ή το θερμόμετρο όντως δείχνει -3. Kι ακόμη είναι έντεκα. -3. :blink:

Επίσης κάποιος να πει σε αυτούς που φτιάχνουν τα εικονίδια των apps για τον καιρό, να φτιάχνουν ένα ουδέτερο εικονίδιο, γιατί εκείνο το "23" που έχει επάνω ως εικονική ένδειξη θερμοκρασίας, είναι απλά ψυχολογικός πόλεμος τέτοιες ώρες. Ορίστε μας. :P

Δημοσ.

H' πρέπει να επισκεφτώ οφθαλμίατρο ή το θερμόμετρο όντως δείχνει -3. Kι ακόμη είναι έντεκα. -3. :blink:

Επίσης κάποιος να πει σε αυτούς που φτιάχνουν τα εικονίδια των apps για τον καιρό, να φτιάχνουν ένα ουδέτερο εικονίδιο, γιατί εκείνο το "23" που έχει επάνω ως εικονική ένδειξη θερμοκρασίας, είναι απλά ψυχολογικός πόλεμος τέτοιες ώρες. Ορίστε μας. :P

Κι ομως -3 η Μικρα αυτη την στιγμη.Φυσικα εμεις σας τρωμε με -5 στο κεντρο κ -7 στα βορεια προαστεια του Λονδινου κ καταλευκο χιονισμενο τοπιο!!!

Δημοσ.

Φυσικα εμεις σας τρωμε με -5 στο κεντρο κ -7 στα βορεια προαστεια του Λονδινου κ καταλευκο χιονισμενο τοπιο!!!

Tέτοια ρεκόρ χάρισμα σας Τόξο, φάτε μας όποτε θέλετε ;) Το χιονισμένο τοπίο, δε λέω, στο μάτι (και μόνο, βέβαια) είναι πάντα όμορφο.

Δημοσ.

Tέτοια ρεκόρ χάρισμα σας Τόξο, φάτε μας όποτε θέλετε ;) Το χιονισμένο τοπίο, δε λέω, στο μάτι (και μόνο, βέβαια) είναι πάντα όμορφο.

Να διορθωσω....αυτη την στιγμη ειμαστε στους -10 ΕΠΙΣΗΜΩΣ απο το Metoffice στο Β.Λονδινο!Φυσικα δεν ειναι ρεκορ.Το ρεκορ μας ολων των εποχων για Λονδινο ειναι απιαστο... -21.6!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...