ToxotisUK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δεν παμε καλα....28 βαθμοι ηδη στα Χανια αυτη την στιγμη!!!!...Φανταζομαι ποσο θα πιασει κ σημερα η Κρητη.Ολοι οι Κρητικοι σπευσατε στις παραλιες!!Ενω την ιδια στιγμη στο Λονδινο εχω 0 βαθμους!!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δεν παμε καλα....28 βαθμοι ηδη στα Χανια αυτη την στιγμη!!!!...Φανταζομαι ποσο θα πιασει κ σημερα η Κρητη.Ολοι οι Κρητικοι σπευσατε στις παραλιες!!Ενω την ιδια στιγμη στο Λονδινο εχω 0 βαθμους!! Τελικα τα Χανια εδειξαν 29.1 βαθμους χθες ενω προχθες επιασαν τους 30.7!Για να δουμε τι θα κανουν σημερα...Εντωμεταξυ εδω ΧΙΟΝΙΖΕΙ!!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Η Κρητη υποδεχτηκε τον Δεκεμβριο με 30 βαθμους στις Βρυσσες Χανιων χθες...ενω οσο απιστευτο και εαν ακουγεται αυτη την στιγμη η Φαλασαρνα Χανιων ωρα 4πμ τοπικη Ελλαδας σημειωνει θερμοκρασια 28 βαθμων!!!Τρωει ακομα κ τα Ιουλιατικα βραδυα!!!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Το Ηράκλειο χτύπησε 30 βαθμούς νωρίτερα.Εντωμεταξυ η Θεσσαλονίκη έκανε ΡΕΚΌΡ όλων των εποχών για Δεκέμβριο.....
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Aντε ρε σεις κάντε καμια καιρικη αναφορά.Δεν είπαμε θα το χρησιμοποιούμε γενικά έτσι το νήμα;Μέγιστες Ελλαδος σήμερα 26 βαθμοί σε Χανιά και Μέγαρα!Καλοκαιρακι μέσα στον Δεκέμβριο στην Ελλάδα κ ζηλεύω!!
scullyist Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Καιρό έχω να εμφανιστώ, για κάτσε. Λοιπόν, προχθές στον ύπνο μου έβλεπα ότι χιονίζει (καταρραμένο ανυπάκουο υποσυνείδητο). Σηκώθηκα και έβαλα κοντομάνικο Με πόσους βαθμούς κάναμε το ρεκόρ? Αυτές τις μέρες απολάμβανα μεν τον καιρό, δεν έλεγξα όμως τι θερμοκρασίες έπαιζαν, ούτε δελτίο είδα, χμμ. Το σίγουρο είναι ότι εδώ έχουμε καταντήσει τροπικό κλίμα, τα 2 τελευταία βράδια έφαγε κάτι αντίστροφες αναλαμπές. Εχθές είχε λυσσάξει με τρελό αέρα το βράδυ, σήμερα έχει κάτι ώρες που αρχίσανε οι βροχές ξανά. Σβκ λέει βροχούλες και από βδομάδα ξανά επιστροφή στα στεγνά και ζεστά. Ο Νοτιάς σταθερός πάντως άνευ συνθηκών, υπέροχες μυρωδιές άνοιξης. 17 βαθμούς βλέπω τώρα (με βροχή), 4am. Mε λένε Scullyist και -όσο κρατάνε οι ζέστες- είμαι καλά. Viva υπερθέρμανση του πλανήτη, Viva καταχωνιασμένα χειμωνιάτικα ρούχα, Viva κλειστή θέρμανση, Viva καφέδες έξω και να σε λούζει ο ήλιος. Viva Χριστούγεννα με 25+φεύγα (cross fingers). Scullyist reporting for ---->volos.
scullyist Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Σβκ λέει βροχούλες και από βδομάδα ξανά επιστροφή στα στεγνά και ζεστά. 'Βροχούλες' my a$$. Όταν λέμε σήμερα ψωφόκρυο, εννούμε ΨΩΦΟΚΡΥΟ. 2 βαθμοί αυτή τη στιγμή. Άντε να δούμε από αύριο, τι σόι 'επιστροφή' θα έχουμε. Le sigh.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Καιρό έχω να εμφανιστώ, για κάτσε. Λοιπόν, προχθές στον ύπνο μου έβλεπα ότι χιονίζει (καταρραμένο ανυπάκουο υποσυνείδητο). Σηκώθηκα και έβαλα κοντομάνικο Με πόσους βαθμούς κάναμε το ρεκόρ? Αυτές τις μέρες απολάμβανα μεν τον καιρό, δεν έλεγξα όμως τι θερμοκρασίες έπαιζαν, ούτε δελτίο είδα, χμμ. Το σίγουρο είναι ότι εδώ έχουμε καταντήσει τροπικό κλίμα, τα 2 τελευταία βράδια έφαγε κάτι αντίστροφες αναλαμπές. Εχθές είχε λυσσάξει με τρελό αέρα το βράδυ, σήμερα έχει κάτι ώρες που αρχίσανε οι βροχές ξανά. Σβκ λέει βροχούλες και από βδομάδα ξανά επιστροφή στα στεγνά και ζεστά. Ο Νοτιάς σταθερός πάντως άνευ συνθηκών, υπέροχες μυρωδιές άνοιξης. 17 βαθμούς βλέπω τώρα (με βροχή), 4am. Mε λένε Scullyist και -όσο κρατάνε οι ζέστες- είμαι καλά. Viva υπερθέρμανση του πλανήτη, Viva καταχωνιασμένα χειμωνιάτικα ρούχα, Viva κλειστή θέρμανση, Viva καφέδες έξω και να σε λούζει ο ήλιος. Viva Χριστούγεννα με 25+φεύγα (cross fingers). Scullyist reporting for ---->volos. Τωρα σε ειδα.Η Θεσσαλονικη εκανε το ρεκορ Δεκεμβριου με 23.6 βαθμους.Επιδοση που αποτελει επισημα την υψηλοτερη θερμοκρασια που εχει σημειωθει ποτε στην Θεσσαλονικη τον Δεκεμβριο εναντι του προηγουμενου ρεκορ των 22.6.Ολα αυτα στην Μικρα διοτι διαφοροι μη επαγγελματικοι στην Θεσσαλονικη εγραψαν μεχρι 25.5 βαθμους...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 'Βροχούλες' my a$$. Όταν λέμε σήμερα ψωφόκρυο, εννούμε ΨΩΦΟΚΡΥΟ. 2 βαθμοί αυτή τη στιγμή. Άντε να δούμε από αύριο, τι σόι 'επιστροφή' θα έχουμε. Le sigh. Η πτωση που εχετε απο χθες στην Ελλαδα θα ειναι short-lived...Απο Τριτη-Τεταρτη ξανα προς την δοξα τραβα,με νοτιαδες και 20αρες-25αρες
scullyist Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα σε ειδα.Η Θεσσαλονικη εκανε το ρεκορ Δεκεμβριου με 23.6 βαθμους[...]διοτι διαφοροι μη επαγγελματικοι στην Θεσσαλονικη εγραψαν μεχρι 25.5 βαθμους... Καλό. Πριν φτάσω στην τελευταία σου πρόταση, σκεφτόμουν για το 23.6 ότι αν με ρωτούσες εκείνες τις μέρες θα έλεγα ότι ήταν στάνταρ κανένα 25άρι. Αν και σχετικά κοντά στη Μίκρα, θα εκλάβω το κορμί μου ως μη επαγγελματικό σταθμό μέτρησης Η πτωση που εχετε απο χθες στην Ελλαδα θα ειναι short-lived...Απο Τριτη-Τεταρτη ξανα προς την δοξα τραβα,με νοτιαδες και 20αρες-25αρες Έτσι, φτιάξε με γιατρέ μου, φτιάξε με.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Καλό. Πριν φτάσω στην τελευταία σου πρόταση, σκεφτόμουν για το 23.6 ότι αν με ρωτούσες εκείνες τις μέρες θα έλεγα ότι ήταν στάνταρ κανένα 25άρι. Αν και σχετικά κοντά στη Μίκρα, θα εκλάβω το κορμί μου ως μη επαγγελματικό σταθμό μέτρησης Η αληθεια ειναι οτι ειχατε αρκετη υγρασια αρα το κορμι σου δεν ψευδεται.Η αισθηση κατα τοπους εφτανε και τους 27 βαθμους λογω της υγρασιας!!
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Η πτωση που εχετε απο χθες στην Ελλαδα θα ειναι short-lived...Απο Τριτη-Τεταρτη ξανα προς την δοξα τραβα,με νοτιαδες και 20αρες-25αρες Όχι πάλι ρε γαμώτο. GIEF κρύο για γούτσου γούτσου, αγκαλιτσοκαταστάσεις in bed :< Και επιτέλους, θέλω να βάλω τα σκουφιά μου, μου πάνε τρελά ffs Εσύ τοξοβόλε μια χαρά απολαμβάνεις το χιονάκι σου στα Λονδίνα και γουσταρίζεις τα θερμά ρεκόρ της Ελλάδος. Ε όχι ως εδώ, Ήλιες τζους, θέλουμε μπρρρρρ κρύο ρεεεεεεε!!!!!!!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Όχι πάλι ρε γαμώτο. GIEF κρύο για γούτσου γούτσου, αγκαλιτσοκαταστάσεις in bed :< Και επιτέλους, θέλω να βάλω τα σκουφιά μου, μου πάνε τρελά ffs Εσύ τοξοβόλε μια χαρά απολαμβάνεις το χιονάκι σου στα Λονδίνα και γουσταρίζεις τα θερμά ρεκόρ της Ελλάδος. Ε όχι ως εδώ, Ήλιες τζους, θέλουμε μπρρρρρ κρύο ρεεεεεεε!!!!!!! Κ πανω που θα σχολιαζα οτι απο το ΣΚ θα εχετε ισχυρη ψυχρη εισβολη!Μεταξυ Σαββατου κ Κυριακης η θερμοκρασια θα πεσει τουλαχιστον 10 βαθμους κ στην Αθηνα οπως δειχνουν τα μοντελα θα ειναι γυρω στους 9 βαθμους η μεγιστη με ικανο υετο!Φυσικα μια τετοια θερμοκρασια δεν μπορει να δωσει χιονι αλλα η Παρνηθα κ ισως τα ΒΠ να χιονιστουν.Στην Θεσσαλονικη η μεγιστη δεν θα ξεπερασει τους 6 βαθμους αλλα κ παλι δεν θα δουν χιονι ουτε εκει λογικα με τετοια θερμοκρασια.Παντως σε πολλες πεδινες περιοχες της κεντρικης κ βορειας Ελλαδας θα δουν το πρωτο τους χιονι. Κατι αχνοφαινεται για Δευτερα που ισως δωσει ακομα χαμηλοτερες θερμοκρασιες.Απομενει να δουμε εαν θα πεσουν τοσο πολυ οι θερμοκρασιες την αλλη εβδομαδα ωστε να δει χιονι η Αθηνα μετα απο σχεδον 3 χρονια που εχει να χιονισει στην πρωτευουσα!Μεχρι τοτε ομως παιδες θα παιζεται με τις 20αρες.Απο Σαββατο κ μετα τα σπουδαια.Παντως 2-3 μερες το πολυ να διαρκεσει το πολυ κρυο
scullyist Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Να σου πω, αν συνεχίσει έτσι το πράμα με μισές μέρες βδομάδας ψωφόκρυο και μισές νιρβάνα, δε με χαλάει, καλύτερα έτσι από το συνεχόμενο κρύο. 11 βαθμοί right now, μπρρ. Ε όχι ως εδώ, Ήλιες τζους, θέλουμε μπρρρρρ κρύο ρεεεεεεε!!!!!!! Απαπαπαπα, Βρούτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.